dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 e itirazı olan yoksa kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kapa ya ... mallığıma üzülüyom hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Onlar kapadı bizde kapayabiliriz. Mallıkla ne alakası var, ha aynı parayı GTA ya Mafia'ya vermişsin ha APB'ye. Single oyun oynamış kadar olduk ve gayet eğlenceli idi. Oynamayanlar yansın. Böyle bir oyun gelmez bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Gelmemesi lazim zaten yoksa gene kapanabilir :) Betasindayken beni azda olsa eglendirmisti ama cok hafif gibiydi oyun malesef. Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Beta'da bisey yoktu ki. Beta'dan sonra gelen patchler renklendirdi oyunu zaten. Patlamaz, patlamaz. RTW yanlış satış strajesi uyguladığı için elinde kaldı. Başka firma bu hataya düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 güzel oyundu ya. ben ciddi eğleniyordum, hardcore oyuncu olmaya da gerek yoktu. 2 saat giriyodum, taka tuka tarıyodum her yeri, çıkıyodum. yazık oldu. gene de silmicem ben oyunu arkadaş, bence rezlerler bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bence rezlerlersede bu oyun içi rtw alım satımını kapamaları lazım 1 adam alıyo 3000 rtw satıyo 1000 rtw yi 100k dan.EE kim alırki offical siteden rtw yı 2 günde yapıyosun 100k zaten.Adamlar RTW satamadığından patladı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 rip o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar