Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Evet mantıklısı buydu zaten. Biz başlarkende senin gibi düşünüyorduk sonra baktık çete savaşları da varmış.

Ama daha çok action oluyordu daha çok insanla savaşıyordun. Şimdi hep aynı Enforcerlar :P. 2 elden sonra adamın taktiği çözüyorsun gidip tepesine biniyorsun.

Gün gelecek seninle de karşı karşıya geleceğiz. O zaman tanımam seni haberin olsun hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Günün sorusu: Patlayacak oyuna patch çıkar mı?

26 Ağustos itibariyle 1.4.1 Patch i yayınlandı. Listede çok ayrıntıya girmemiş olsalar da oyun içerisinde genel anlamda bir ton değişiklik olduğunu farkediyorsunuz.
Silahlarda genel anlamda bir düzenleme yapılmış ve dengelenmeleri sağlanmış. Crash'a neden olan bir çok sebep fixlenmiş ve daha bir çok şey.

İlk defa instanceların bu kadar yoğun olduğunu gördüm. Full instance sayısı baya fazla idi. Yeni patch gayet başarılı. Oynayan herkese hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

eskisi kadar olmasa da hala biraz var gibi.

patch'i beğendim, silahlar daha iyi olmuş kesinlikle. hem sesleri, hem de kullanış biçimlerinde yerinde değişiklikler yapılmış.

araba sürüşünde pek bir farklılık göremedim yalnız. ready sistemi de fena olmamış, ama eskisi gene de daha iyi gibiydi sanki. zamanla görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden 1-2 saat oynadıktan sonra restart atmak zorunda kalıyorduk memory leaklerden, şimdi 4-5 saat sonra kendini belli etmeye başlıyor. Hala biraz var ama çok yok zamanla düzelir onlarda.

Araba sürüşlerinin nesi var alışınca gayet rahat kullanıyorsun. Drift bile yapmaya başladım ben. ( Asgard şahittir :P )

Ready olayı hoş olmuş ama ona birde autoready özelliği ekleseler de her defasında READY demesek, arada unutan oluyor mutlaka :)

Mission sistemi şansa kalmış artık, eskiden önümüze mission geldimi kabul etmeme hakkımız vardı ama şimdi direk otomatik başlıyor seçme şansın yok.

-Avantajı, "Call Backup" yaptığında milletin seni es geçme lüksü yok illa birileri geliyor ama önceden seçme hakkı olduğundan çoğunlukla gelen olmazdı.

-Dezavantajı, 2 kişilik bir grup dispatch etmek için 4 kişilik bir grubun karşısına düşebiliyor ancak Matchmaking çalıştığı için 2 kişinin seviyesi ile 4 kişininki uyuşuyor. Bu yüzden sistem mantıken doğru çalışıyor.

Patch gayet başarılı. Adamlar çalışıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...