jonq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Evet mantıklısı buydu zaten. Biz başlarkende senin gibi düşünüyorduk sonra baktık çete savaşları da varmış. Ama daha çok action oluyordu daha çok insanla savaşıyordun. Şimdi hep aynı Enforcerlar :P. 2 elden sonra adamın taktiği çözüyorsun gidip tepesine biniyorsun. Gün gelecek seninle de karşı karşıya geleceğiz. O zaman tanımam seni haberin olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dün social districtte gördüm seni, takacaktım arkadan kelepçeyi ama dedim alışverişini yapsın sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bu dogru ise http://www.massively.com/2010/08/13/rumor-realtime-worlds-lays-off-staff-puts-apb-up-for-sale/ boooom diyebilirizmi acep. 4 hafta kadarmi ne once demek istemistim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 APB ile alakası yok o haberin, başka bi stüdyoları vardı farklı oyunda çalışan onu iptal etmişler. http://eu.apb.com/en/news/2010/08/13/apb-1-4-1-is-on-its-way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Sıkıntı yok. APB devam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Ikinci denememde de patlattirmadiniz, eylemlerim devam edecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Patlatmayı seviyorsan sana NFAS-12 Shotgun verelim çok güzel araç patlatıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bence direk osmaw verelim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 betasinda oynarken patlatacaktim ben ama olmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Kötü Çocuk!! Senden tam Criminal olurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Benimde bugün geldi kutum akşama girerim hangi serverde takılıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 I am back ! http://www.rockpapershotgun.com/2010/08/17/realtime-worlds-enter-administration/ Yatirimci bulunamazsa iflasin esiginde yapimci firma. Demicem bu sefer o kelimeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Asparagas! illa patlatacaksın. Tamam patlayana kadar devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Günün sorusu: Patlayacak oyuna patch çıkar mı? 26 Ağustos itibariyle 1.4.1 Patch i yayınlandı. Listede çok ayrıntıya girmemiş olsalar da oyun içerisinde genel anlamda bir ton değişiklik olduğunu farkediyorsunuz. Silahlarda genel anlamda bir düzenleme yapılmış ve dengelenmeleri sağlanmış. Crash'a neden olan bir çok sebep fixlenmiş ve daha bir çok şey. İlk defa instanceların bu kadar yoğun olduğunu gördüm. Full instance sayısı baya fazla idi. Yeni patch gayet başarılı. Oynayan herkese hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 iniyor şu an patch, görücez bakalım. n-tec'lere nerf gelsin eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yasasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 memory leak sorunu hala devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 eskisi kadar olmasa da hala biraz var gibi. patch'i beğendim, silahlar daha iyi olmuş kesinlikle. hem sesleri, hem de kullanış biçimlerinde yerinde değişiklikler yapılmış. araba sürüşünde pek bir farklılık göremedim yalnız. ready sistemi de fena olmamış, ama eskisi gene de daha iyi gibiydi sanki. zamanla görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nerf stabba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Eskiden 1-2 saat oynadıktan sonra restart atmak zorunda kalıyorduk memory leaklerden, şimdi 4-5 saat sonra kendini belli etmeye başlıyor. Hala biraz var ama çok yok zamanla düzelir onlarda. Araba sürüşlerinin nesi var alışınca gayet rahat kullanıyorsun. Drift bile yapmaya başladım ben. ( Asgard şahittir :P ) Ready olayı hoş olmuş ama ona birde autoready özelliği ekleseler de her defasında READY demesek, arada unutan oluyor mutlaka :) Mission sistemi şansa kalmış artık, eskiden önümüze mission geldimi kabul etmeme hakkımız vardı ama şimdi direk otomatik başlıyor seçme şansın yok. -Avantajı, "Call Backup" yaptığında milletin seni es geçme lüksü yok illa birileri geliyor ama önceden seçme hakkı olduğundan çoğunlukla gelen olmazdı. -Dezavantajı, 2 kişilik bir grup dispatch etmek için 4 kişilik bir grubun karşısına düşebiliyor ancak Matchmaking çalıştığı için 2 kişinin seviyesi ile 4 kişininki uyuşuyor. Bu yüzden sistem mantıken doğru çalışıyor. Patch gayet başarılı. Adamlar çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 herkesi bekliyoruz akşamları çok eğlenceli geçiyor grup ile her akşam saat 23:00 gibi benim stabba ve aim yüzünden ağlamalarımı görmek isterseniz bize katılın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Asgard said: benim stabba ve aim yüzünden ağlamalarımı görmek isterseniz sana diyor Deno :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 artık genişlettim districte milletle kapısıyorum stabba yüzünden baya komedi oluyo tavsiye ederim:) gelin yerinde izleyin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 valla yeni patch'den sonra hiç stabba kullanmadım, millet baya bağırınıyor district channel'da görüyorum. nerf gelecektir yakında, ama nerf gelene kadar ben de kullanıp defender rankini geliştireyim diyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar