Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

valla bende 1 hafta önce başladim izlenimlerimi yazayım

1.çok iyi bi fps oyuncusu olmanız gerekiyor yani benim gibi hayatında fps oynamamıi iseniz en iyi silahı alsanız bile karşıdaki yetenekli oyuncu sizi üzebiliyor.

2.düşmanla eşleştirme acayip dandik düzeltecekler ilerde ama şuan için rank 288 li adamlarla karsılaşabiliyosunuz yani WoW hesabıyla lvl 10 adam lvl 60 adamlar savaşıyor gibi bişi.

3.Grup olarak oynanınca bide teamspeak varsa tadından yenmiyor.

4."bana göre" oyunda ufaklık tayfası ağırlıkta john123-darkrider666 gibi nickler havalarda uçusuyor bu benim pek hoşuma gitmedi.

5.Sürekli oynanacak bi oyun değil arkadaşınızla girip 2 saat oynayıp sıkılacağınız bi oyun.O yönden casullar için iyi.

Bunlar benim görüşlerim katılan,katılmayan olabilir tabi.
5.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

-Deno- said:

whisper aeropostale lütfen. enforcer olanları bekliyore.

Senin gibi Rebel, Asi birine Enforcer yakıştı mı hiç!

yav ama sw dünyasında rebellerin ideali ve amaçları doğru =) burda criminalsın, yakıp yıka yıka gidiyorsun. o yüzden enforcer açtım eheh.

bu arada daha paticikden tek bir kişi whisper atmadı. bir ara shewolf vardı, ondan da ses seda yok. rating 50 oldu daha beraber düzenli oynadığım bir insan çıkmadı lol.

asgard'ın dediklerine de aynen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ooo hahah. benim daha sürem var, aslında tam aradığım oyun oldu bu yaz için. nerd gibi bağlanmak zorunda değilsin oyuna, giriyorsun, oynuyorsun, çıkıyorsun. level kasayım, para kasayım, item kasayım derdi yok, mis. üstelik oyunda sürekli pvp var. daha da geliştirirler bu oyunu. ben memnunum, devam ederim heralde. bir de birilerini bulursam beraber sürekli görev yapabileceğim daha rahat edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

baya bir gelişme kaydettim 1 haftada. praetorianlar ile 15 falan oldum, şimdi prentiss kasıyorum. kimi zaman ikiye tek yaptığım görevlerde bile terör estirirken, kimi zaman teke tekte bir kere bile öldüremeden darma duman olabiliyorum ehah.

not : hala düzenli oynayan bir enforcer arkadaşım yok, bırakın len şu criminalı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet dengeli yahu oyun, neyimize nerf geliyor anlamadım. criminal daha iyi be bizden, çatır çutur silahları almış herifler, matchmaking desen zaten feci. az önce bir adamla kapıştım, adam silah upgradeinden tut karakter upgradeine kadar her şeyi fullemiş, benim sadece gariban bir tane fast regen I'im var ahah. adam görev bitince tell attı, sorry matchmaking sux dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Matchmaking'e denge gelecek en başta. R249 elamanla R10 elemanı karşı karşıya getirmeyecekler.

Enforcerlar artık öyle taa 3234234m öteden stun edip adamları tutuklayamayacak. Range limiti geliyor ayrıca stun eden silahlar da shotgun olarak kullanılacak.

Oyundaki en popüler silahlar olan N-Tec ve OCA ya da nerf geliyor.

Gerisi zaten genel olarak düzeltilmesi gereken şeyler.

@Asgard, hadi ama geç kalacaksın. 3-4 elemanla tanıştım her aksam akıyoruz adamlarla :P. şimdi 4 kişi bir araca sığıyoruz da 5 kişilik araç yok.

RTW sözüm sana!! Minibüsler ve Pikaplar 6 kişilik olsun!!
Sosyal ağlarda paylaş

APB 1.3.1 patch bugün çıktı.

Oyunda AMD işlemciler ile ilgili sorun,server ve clientin crash olmasına neden olan bazı sorunlar giderilmiş.

Criminal vs Criminal olayı kapatılmış yani artık bundan sonra Enforcer vs Criminal olucak ( Yandın Deno )

N-tec ve OCA ye nerf gelmiş. Yeni silah bakayım ben :P

NL-9 artık bir Shotgun!!!

Sistem tarafından player üzerine otomatik bounty koyma olayıda kapatılmış.

Markette itemlere önizleme yaparken ( özellikle araçlara ) aşırı derece çok bekliyordu. Onu düzeltmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen Enforcer olduğun için olayın farkında değilsin :P
Evet criminaller birbirleri ile de savaşıyordu. ( çete savaşı, yani bizim daha çok düşmanımız vardı ortamda mantık olarak )

10dk önce kapıştığım biriyle 10dk sonra aynı görev için ittifak kuruyorduk. Onu kapattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...