jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Hangi silahtan :) yoksa yollayayım bir sürü duruyo boş boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bana yok mu bana sdf. enforcer'ım ama criminal da açtım bir tane, onun nick de chisvita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Sana da yollarım ayıp ettin :) Eklerim girince nickini unutmazsam. Ne bu "chisvita" felan Deno yapsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 jonq senden sonra bende çıktım valla turn basede döndü oyun:) bi ara toplanıp takılalım yine zevkli oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Valla anlamadım bugun oyun 3-4 defa kitlendi. Normalde olmazdı. Havalar cok sıcak ondanmıdır diye düşündüm ama aletdeki değerler gayet normaldi. Yapalım,yapalım ne kadar kalabalık olursak o kadar zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yahu 3 tane upgrade aldım, hepsine ratingi'im yetiyor, elimde çeşitli silahlar var, ammocunun yanına gidiyorum, açıyorum inventory'i, upgrade yapamıyorum arkadaş. nereye tıklicam anlamadım, upgrade yazıyor orda kocaman ama konulmuyor hiçbir silaha. allasen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Simdi upgradelere rating in yetebilirde aldığın/kullandığın silahlarda upgrade ekleyebileceğin slotlar açık mı? Her silahta hepsi açık olmuyor bazısında 1 bazısında 2/3 slot açık oluyor. Ona göre de fiyatı artıyor. Birde 2 tip upgrade var. Karakter ve silah upgradeleri. Karakter upgrade almış olmayasın. Onu silaha ekleyemezsin zaten. Gerçi onu ayırtetmişsindir ama gözden kaçmış olabilir diye söyledim. Oyunun şu olayı çok kötü. Bir elbise, silah,vs. LOCK durumda. Iyi tamam guzel ama üstüne gidip baktığında "Bu itemi şu an kullanamazsın" tarzı cümleler yazıyor. Kullanamadığımızı görüyoz zaten de ne zaman kullanılır, açılması için ne lazım yazmıyor. O çok sinir bozucu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 undertakeri almanın yolunu buldum 2-3 contact daha maxlayıp geliyorum sahalara canavar gibi enforcerlar sakının!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bana da söyle, bende alayım. Bulamadım Undertaker, Adeen'e taktım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 undertaker bu contractları maxlayınca veriyomuş ödül olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 n-tec biraz bufflanıyor biraz nerfleniyor:) N-Tec: Base accuracy has been reduced slightly. Movement penalty has been reduced slightly to compensate for base accuracy change. Number of shots before accuracy degradation is applied has been lowered (becomes less accurate faster). Maximum level of inaccuracy the weapon can reach has been slightly increased. Benefit gained via Marksmanship mode has been slightly reduced. bu arada artık crim vs crim olmayacakmış görevlerde tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Thanks, Given by Bonita Benjamin @ Standing 3 (Criminals) Given Daha bende bu adam açılmadı ki oho daha çok uğraşıcaz desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 valla nerden baksan 5-6 gün sürer 3-4 contractı maxlamak ha iyi bi grubumuz olsa önümüze geleni çizsek ayrıda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Valla ben akşam 8 den sonra oyunda olacağım extra birşey çıkmazsa. Sen, Deno, varsa başka oynayan gelirse grubu kurarız. Akarız..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bana uyar valla siz patiden yazın hadi girin diye ben zaten 15 dk da 1 bakıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Zaten bizden başka konuşan da yok. Heyooo APB'ciler ses verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 undertaker alıcam dedim kimseden ses seda çıkmıyo tamam hadi bugünlük es geçicem siziB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 msn ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 1.3.0(49) Patchı çıkmış.300mb civarı. Bir ton düzeltme yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben diğer patchi bekliyorum valla güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Asgard said: valla nerden baksan 5-6 gün sürer 3-4 contractı maxlamak ha iyi bi grubumuz olsa önümüze geleni çizsek ayrıda:) Sana 2 yontem soyliyim, ii bi grubun varsa bloodrosun yahut Gkingsin son contactleri disinda,dierlerini fullemek 1 gun:P yok solo oynuyorsan gene son contactler disinda dierlerini maxlanmasi (git bi bos servera missionlari al yap) oda gene bi kac gune biter... hele birde criminal oynuyorsan daha kolayı, full bi servera gidin sadece dispatch gorevlerini alın, bırakın hammallıgı enforcerlar yapsin,siz protect,defend mekanına gidin bekleyin arkadasları hehe..ahh cnm hammallar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 himm:) valla uğraşıyorum ama az artıyo gibi:) criminalimde bayada ölüyorum daha adapte olamadım ondan az herhalde:)bu arada en kolay para kazanma yolu nedir?crim olarak jonq gelsene takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 whisper aeropostale lütfen. enforcer olanları bekliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oynamak istiorum da pc kaldırmaz ama ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 -Deno- said: whisper aeropostale lütfen. enforcer olanları bekliyore. Senin gibi Rebel, Asi birine Enforcer yakıştı mı hiç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar