yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 -Deno- said: Lasombra said: Deno senin ruhun asi senden kanun adamı olmaz sdfsfdasfas. tatildeyim şu an, oyunu aldım çantada eheh. enforcer olucam lan banane. yauw olmaz diyosak olmaz ala ala ille burnunun dikine cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 saolasin sylian :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Yakında patch çıkıyormuş hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Enforcerlara deli nerf gelmiş ahuauha en sonunda NL9'u nerfleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 belki ilerde oynarım, karakter yaratma ekranı çk güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oyun yüklenmek üzere. server ne gençler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Obeya mı ne öyle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha bu arada tysre ? swg ? frf !! tysreeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Heh ekle ekle friend e APB de de Tysre :) FRF yi topladık şaka maka bu oyunda da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hangi tarafsınız beyler ölmekten karakterim eridi her görevde en az 6 kere ölüyorum,gelin beraber ölelim:) bu arada oynayanlar nicklerini yazarsa sevinirim clan mlan olmadı muhabbet çeviririz tek başına sıkıcı oluyo.benim karakterin ismi"Shewolf" criminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bende "Shakira" yapacayım tam olsun. Kıvıra kıvıra öldürürüz hehe Zaten bu oyunda başta baya ölüyorsun hem sisteme alışmak hem upgradeleri açtırıp daha güçlenmek için önce ölmen gerekiyor yada yanına güçlü 1-2 arkadas bulup onların avantajlarından faydalanıp daha hızlı gelişirsin. Clan olayı yalan oldu. "paticik" vardı yok oldu. Ekleyin friend'e grup kurar takılırız. Clan olayı çokta etkili değil bu oyunda bana göre. Ama en önemli olan ki oyunda hemen hemen herkes kullanıyor. Teamspeak , ventrilo yada Skype gibi sesli chat programları kullanmak baya iyi ve faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eheheh:)şu upgrade olayını kapamadım ben yani evet oyunda matchmaking acayip dandik tamamda karsıma gelen bütün adamlar upgradeli birazdan 0'dan crim kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 contactlarla maximum oluyorum ama blood roses felan örgüt artmıyo ne yaparak artıyo onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Contactları doldurdukça artıyor orası. Gking kasıyorum ben. 2 contactı 6 yaptım anca Gking 8-9 mu ne oldu. Yeni contactlar açıldı tabi onları yapacağız daha. 250'e kadar yolu var. :) İyi bir grup bulursan ve bu grupta senin contactla aynı contact a görev yapıyorsa çok iyi oluyor öbür türlü sen A contactına bağlı iken girdiğin grup C yi yapıyorsa sen hiç birşey alamıyorsun ( Ha C sende de açık ise C ye kasmış oluyorsun ) sadece para kazanıyorsun. Girdiğin gruplarda bunlara dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nickim aeropostale. enforcer açtım, sağlam öldüm az önce sdfds. gruplara akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu arada oyundan çıkmadan önce 10 dakika falan bir cızırtı vardı oyunda. önce dedim yanımdaki insanlar mı konuşuyor nedir, grup üyelerini falan attım biri sanki push to talk yapıyor gibiydi. sonra dedim saçma lan öyle bir şey olması. nedir bunun nedeni acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 criminal açsaydın ya beraber takılırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 jonq said: Contactları doldurdukça artıyor orası. Gking kasıyorum ben. 2 contactı 6 yaptım anca Gking 8-9 mu ne oldu. Yeni contactlar açıldı tabi onları yapacağız daha. 250'e kadar yolu var. :) İyi bir grup bulursan ve bu grupta senin contactla aynı contact a görev yapıyorsa çok iyi oluyor öbür türlü sen A contactına bağlı iken girdiğin grup C yi yapıyorsa sen hiç birşey alamıyorsun ( Ha C sende de açık ise C ye kasmış oluyorsun ) sadece para kazanıyorsun. Girdiğin gruplarda bunlara dikkat et. himm anladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 enforcer oynayacaksanız enforcer açarım bende benim için fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 neyse enforcerimla geliyorum çok grup canlısı bi insanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nick neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Enforcerlara Nerf geliyor. Criminal FTW :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tam nerf deil galiba o fix gibi bişi baya fazla vuruyomuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Fazla değilde Enforcerların tutuklamak için stun eden silahları var 1 veya 2 vurusta stun oluyorsun sonra gelip tutukluyorlar. Range diye birsey yoktu o silahta her mesafeden stun edip aşağı alıyorlardı seni şimdi ona mesafe fixi gelcek silahta shotgun olacaktı yanlıs hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tysre bi ara upgradeli silahımı isterim ona göre bak bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar