Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bende "Shakira" yapacayım tam olsun. Kıvıra kıvıra öldürürüz hehe
Zaten bu oyunda başta baya ölüyorsun hem sisteme alışmak hem upgradeleri açtırıp daha güçlenmek için önce ölmen gerekiyor yada yanına güçlü 1-2 arkadas bulup onların avantajlarından faydalanıp daha hızlı gelişirsin.

Clan olayı yalan oldu. "paticik" vardı yok oldu. Ekleyin friend'e grup kurar takılırız. Clan olayı çokta etkili değil bu oyunda bana göre.

Ama en önemli olan ki oyunda hemen hemen herkes kullanıyor. Teamspeak , ventrilo yada Skype gibi sesli chat programları kullanmak baya iyi ve faydalı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Contactları doldurdukça artıyor orası. Gking kasıyorum ben.
2 contactı 6 yaptım anca Gking 8-9 mu ne oldu. Yeni contactlar açıldı tabi onları yapacağız daha. 250'e kadar yolu var. :)

İyi bir grup bulursan ve bu grupta senin contactla aynı contact a görev yapıyorsa çok iyi oluyor öbür türlü sen A contactına bağlı iken girdiğin grup C yi yapıyorsa sen hiç birşey alamıyorsun ( Ha C sende de açık ise C ye kasmış oluyorsun ) sadece para kazanıyorsun. Girdiğin gruplarda bunlara dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Contactları doldurdukça artıyor orası. Gking kasıyorum ben.
2 contactı 6 yaptım anca Gking 8-9 mu ne oldu. Yeni contactlar açıldı tabi onları yapacağız daha. 250'e kadar yolu var. :)

İyi bir grup bulursan ve bu grupta senin contactla aynı contact a görev yapıyorsa çok iyi oluyor öbür türlü sen A contactına bağlı iken girdiğin grup C yi yapıyorsa sen hiç birşey alamıyorsun ( Ha C sende de açık ise C ye kasmış oluyorsun ) sadece para kazanıyorsun. Girdiğin gruplarda bunlara dikkat et.

himm anladım:)
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla değilde Enforcerların tutuklamak için stun eden silahları var 1 veya 2 vurusta stun oluyorsun sonra gelip tutukluyorlar.
Range diye birsey yoktu o silahta her mesafeden stun edip aşağı alıyorlardı seni şimdi ona mesafe fixi gelcek silahta shotgun olacaktı yanlıs hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...