Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 aralgame den al kargoyla yolluyorlar. istanbul içi aynı gün ulaşıyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oyunu bugün aldım, ancak henüz yüklemedim 1 hafta tatile gidiyorum diye. arkasında 50 saatklik aksiyon bölgesi, sınırsız sosyal bölge hede hödö yazıyor bu tam olarak ne anlama geliyor ? oyunu yüklediğim andan itibaren 50 saat beleş oynama hakkım mı var yani ? ona göre oyunu kurmayı planlıyorum da, sonra 1 hafta boyunca yanmasın. beğenmem falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 50 saat in game süren ve harcayana kadar hiç biymiyor. o yüzden istediğin zaman aktive edebilirsin accounutunu edit: oyun 3 bölgeden oluşuyor 2 tane action district (financial ve waterfront) 1 tane sosyal alan sosyla alanda arabanı, karakterini modifiye ediyosun. oyle cok fazla bi atraksiyon yok sosyal districtte. wowdaki dalaran veya shatrat gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 anladım. bu arada enforcer takılmayı düşünüyorum, pati ahalisi criminal mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Deno senin ruhun asi senden kanun adamı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 "Social" da takıldığın süreyi pakette gelen ( yada ilerde satın alacağın ) saatten saymıyorlar. Combat bölgelerinde geçirdiğin süre saatten sayılıyor. Patilerin çoğu Criminal ama Pati ahalisi diye birşey de yok. Bone kurdu "paticik" i ama 2 kişiyiz herkes kendi kafasına göre takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 performans ne durumda? memory leak aynı mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Bu aralar Alien Swarm'a sardım. Ufak bir patch çıkardılar. ( 18mb ) Punkbuster ile ilgili olduğu yazıyor. Oyunda 2-3 saat takılınca bir sorun yok ama 2-3 saat sonra hafiften göstermeye başlıyor memory leakler kendini. Zaten 2-3 saat sonra yorulup çıkıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oyun alınası mı? fail mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bu arada böyle bir video gördüm lazım olur belki birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cok sağlam ama cok zor işte boyle bişiler yapabilmek. hakkaten anlamak lazım bu şten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 demin baktımda sitesine dijital download 34 sterlin=yaklaşık 100 küsür tl ama kutulu mutulu 50 tl ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Lasombra said: Deno senin ruhun asi senden kanun adamı olmaz sdfsfdasfas. tatildeyim şu an, oyunu aldım çantada eheh. enforcer olucam lan banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Asgard said: demin baktımda sitesine dijital download 34 sterlin=yaklaşık 100 küsür tl ama kutulu mutulu 50 tl ne iş Siteye bakmadım ama yanında extra birşeyler de veriyor olabilir. RTW , Araç vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi oyun nasıl başlıyalım mı fail mi bi yorum yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende aynisini soracaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 valla en son kaotik bi oyundu ama benim makinada kasınca optimizasyon gelene kadar girmemeye karar verdim. nasılsa rtw süresi duruyor. oynadığımdan çok bişi anlamdığım için yardım edemiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sağlam makine istiyor oyun, bir de başlangıçta baya karışık gibi. İnternetteki yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla geliştirilmesine ihtiyaç varmış. Karışık deniyor. İlk elden test etmedim tabi henüz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Oyun criminal ve enforcerlarin arasinda gecen,her iki tarafında yaptigi questlerde birbirleriyle kapısarak pvp havasi katan safi bir kısır donguden ibaret. Oyunu saglam oynuyan 4 kisilik bi grup iseniz oyunun progressini 1 ay gibi bi surede tamamlarsiniz.Ve ondan sonra bayginlik icinde oturup uleyn ben neden bu oyunu oynuyorum cok baydım dersiniz.Yani en azindan bana oyle oldu her ne kadar tam olarak progressi tamamlamamis olsamda. Tabii bunun yaninda oyunda en sevdigim sey karakterin ustunu basini(kıyafetler,dovmeler vs.) yahut arabani diledigin gibi boya, modifiye et falan fisman..Bu arada acctu satıyorum ilgilenen olursa om atsun :P Server : Obeya nick: Karqath clan: Nothing Personal(server criminal 1.klani) rating:210 herturlu alet edevat silah,3 slotlu cisco falan fisman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 arkadaştan elime account geçtide hangi tarafta oynuyosunuz veya oynayan kaldımı?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 7 saatlik trial isteyen bana PM atsın =P (Trial key'i göndereceğim mail adresiyle beraber) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 asgard obeyada criminaldik kardeşim. ama ben eylülü bekliyorum o zmna biraz daha adam olur gib görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 tamam üstün bende enforcerdim criminal açtım bakıyorum öle sen gelene kadar kasarım sen gelince sıkılmış olup bırakırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu arada 2-3 sorum olacak sizlere:) 1.upgradeleri tabiri caizse AH den alıyoruz ama baya pahalı savaştıgım adamların hemen heemen hepsindede 1-2 upgrade var bu zibidiler nasıl almışlar yaw 2.savastıgım adamda bendeki silahtan var ama adama sarjörü bosaltıyorum ölmuyo adam 2 kursun yerdeyim ayar oldum var mı bi öneriniz? 3.criminal açtım enforcerda var başlangıç için hangisini önerirsiniz yoksa bişi değişmiyo mu?(warhammerdan gelince destro-ordera kayıyo aklım:D) 4.el bombası sallıyo paso millet bende bulamadım nerden alacağımı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 "1.upgradeleri tabiri caizse AH den alıyoruz ama baya pahalı savaştıgım adamların hemen heemen hepsindede 1-2 upgrade var bu zibidiler nasıl almışlar yaw" Upgrade'ları rank atladıkça vendorlardan alabilirsin. Ek olarak factionların boss'larını lvl 6 yapınca ya da factionları lvl 40 yapınca istediğin tier 3 upgrade'i seçebilirsin. "2.savastıgım adamda bendeki silahtan var ama adama sarjörü bosaltıyorum ölmuyo adam 2 kursun yerdeyim ayar oldum var mı bi öneriniz?" Upgrade kullanıyor/Senden iyi nişan alabiliyor/Aimbot kullanıyor. Bunlar dışında bir durum olamaz. Zamanla iyi nişan alabilirsin ve silahlarına daha iyi upgrade'ler tak. "3.criminal açtım enforcerda var başlangıç için hangisini önerirsiniz yoksa bişi değişmiyo mu?(warhammerdan gelince destro-ordera kayıyo aklım)" Warhammer gibi bu oyunda da bir faction çok güçlü. Warhammer'da order çok güçlüydü burada da enforcerler çok güçlü. Ama nerf gelecek hissedebiliyorum =P "4.el bombası sallıyo paso millet bende bulamadım nerden alacağımı" Factionlarını level artırınca sana mail olarak grenade yollayacaklar, bence en güzel grenade "concussion" dedikleri. Maili alınca git bi Joker ammo machine'e oradan grenade'i equip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar