Sensible Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 2008 yılında piyasaya çıkacak ilginç bir mmorpg. Şehir içinde geçiyor,çatışmalara ve araba kullanmaya dayalı. http://www.apb.com/ Oyunda 2 tarafa olacak;suçlular ve polisler. Çok güzel fikir,eğer iyi kotarırlarsa işi çok zevkli olabilir oyun. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 02:19 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 kulağa ilginç geliyor. güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 valla hoş bişiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Videosunu da izleyin,benim çok hoşuma gitti: Video Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 abi bu webzene kalsa 21321 tane inanılmaz oyun çıkartacaklar ama hikaye sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 xbox 360 için mi tam anlayamadım? eğer öyle ise keşke pcyede çıksa...xbox 360'ın internet bağlantısı var mıki bu arada tam bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Hem pc hem xbox için çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o zaman iyi fiyatıda uygun olursa neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Good news everyone! All Points Bulletin, the upcoming cops’n'robbers MMO from Dave Jones, he of GTA and Crackdown fame, will not have a subscription fee. That’s right – it’s doing the Guild Wars thing, or at least something like it. guild wars tarzi bir surumu olacakmis. aylik odemesi olmayacak bir mmo olacak APB.. iyi oyun olacaga benzer. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ingame video. GTA mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kanuni said: guild wars tarzi bir surumu olacakmis. aylik odemesi olmayacak bir mmo olacak APB.. iyi oyun olacaga benzer. Eh, parali olursa kimse odemez de o yuzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 videodakiler pek begenmiş durmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yarısını serettim videonun sıkıldım oyunu göstersene be.yalnız dikkatimi çekti gelenlerin içinde beklediğimden fazla kız vardı rahat %5 oranında kız vardı çok yüksek bi oran :) bi de kıvırcık saçlı çocuk ne dikkatli serediyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Hoppaaaa beta key gelmis bakiniz maillerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tık yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pazar 22-24 arasi beta acik benim gruba :( closed beta 3. phasede oyun. sadece login ekranini gorebildim oldukca kaliteli gorunuyor. oyunun beta forumlarindan arastirdigim kadari ile skill yok. sol tik ates sag tik marksman mod, whell silahlari degistir. basit oynanis gta mmo. furious fighters grubuna secilmisim , neyse artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilk 1 saatlik beta zamanimda begenmedim desem yalan olur ama derinlemesine tam inceleyemedim . grafik ses muzik vs guzel. oynanabilirligide hos. bir diger beta seansinda daha derin girerim herhalde arkadaslar geldi tam bakamadim oyuna sansima :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 grup olarak cok eglenceli olacak bir oyun. pvp si eglenceli olabilir. ayni gorevi polis olarak ben korumaya calisirken karsi taraf orayi basmaya gelmis oluyor. beni 5 kere oldurdu tabii orasi ayri :) oynanabilir eglenceli simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=87015&claim=true 8000 beta key 7000 kaldı şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 girdiğim hiç bir şifreyi kabul etmiyor hesap açarken çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dostum şifren en az 9 haneli olacak ayrıca içerisinde harf ve rakam olacak ve ayrıcaaa büyük küçük harf olacak yani örnek verecek olursak 1234567cF gibi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 350 vardı kayıt olduktan sonra 145 kaldı ahah son anda aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.fileplay.net/ de key veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hesap aldım, oyunu çektim ama hangi tarihlerde izin veriliyor oynanmasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar