Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Arada mouse ile bişi yapıyorum yanlışlıkla kapatıyorum ve firefox embesil oluyor, bütün settingsleri unutuyor. Felaket sinir. Niye oluyor bu?
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya geçen gün sabah bi kalktım açtım aleti şaştım kaldım, tüm konfigirasyon ayarları gitmiş herşey default olmuş.. nasıl oldu ben de anlamadım. arkadaş vardı bilgisayarda o da ben bişe yapmadım dedi.. ki yapsa bile konfigirasyon ayarlarından anlamaz o.. nasıl oldu anlamış değilim ... umarım bi daha yaşamam
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 alla alla bende uzun suredır firefox kullanıyorum oyle bişi olmadı. Bi terslik olmuş olmasın durup dururken nıye olsun ki
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya adam neden oldu diye sormuş.. gene s.dik mi yarıştıracaz oper firefox.. alla alla yaaa
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abi adam soru soruyor opera opera atlamayın yahu :p
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Firefox benim için en iyi browser çünkü bilgisayarımda opera yüklü değil ve ben üşengeçim.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok, benim tanıdık gelme muhabbeti bone a gönderme idi; anlaşılmadı, garip oldu. ehah
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ayrıca operaya da kolum kafam bacagım her uzvum girsin ^^
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ne zamandan beri bu anı bekliyodum.. kustum tüm kinimi operaya :P
nocom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 MozBackup exesini indir sitesinden arkadaşım. sorunun gider. banada aynısı oldu. elektrikler gitti geldi, herşey ilk halini aldı ve save olmamaya başlamıştı. eğer konuları aratırsan görebilirsin gerekli programları.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 baslat->calistir->firefox.exe -ProfileManager->enter orda profilelara bak bi ne var ne yok.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 mozillanın backup için pek çok eklentisi var sanırsam, onları kullanmak lazım. hatta kendin manuel bile alabiliyordun sanırım da nasıl olduğunu bilmiyorum. operacıyım =)
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bilgisayarına reset at ufak düğmeyle scandisk yapsın bi güzel, kaybolmuş/hatalı dosyaları yerine koysun, düzeliyor.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dün pc kendi kendine res attı ve bugün açtığımda tüm kayıtlı adreslerim,kullanıcı ve $ifrlerim gitmi$.illa bu mozbackup ı mı yüklemem gerekiyor?aqu nun dediğini çalı$tırdığımda yeni bir firefox açıyor oda yine aynı,hiçbir$ey ayarlanmamı$ gibi oluyor.
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 benimde 3-5 kez yer imlerim sıfırlandı :(
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 arada local settingsteki application data klasöründe bulunan mozilla klasörünün yedeğini alırsan sorun ortadan kalkar bence... olmadı backup eklentilerinden birini indirirsin..
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Balık balık... İyi gelir unutkanlığa dfgdsfg
Öne çıkan mesajlar