theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Nebula açılıyormus bugun yarın dogrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bende öyle duydum. kaynakta baya sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet su an hersey hazır.Bugun yarın acılıyor...Fakat eskı nbl gıbı mı olacak skıll gaın hızı?Bırde gene paralı olacak mı?BU tıp soruların cevabı nedır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://www.nebula.gen.tr/forum/viewtopic.php?t=3076&postdays=0&postorder=asc&start=360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gordum eskı nbl olayı ama sılencerı sevemedım bı turlu.artiz giibin gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: Sevgili arkadaslar Nebula Team olarak Runuo Tabanlı server ın calismalarina onumuzdeki hafta tekrar baslayacağiz. Bunun dısında Sphere tabanlı sunucuyu aktif etmek istiyoruz ancak developher sıkıntımız var. Sphere konusunda kendine güvenen arkadaslar bana öm yolu ile ulasınlar aboo nolmuş nbl böyle (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 @Arekreas ömeauheuhuahuheuae güzeldi. peehauhhuashhahshdhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Nerde bu wish?Nebula?Hepsi şu günd açılıcaz diyip yokoluyorlar.Nbl gene iyi.Ama wish...Adamlar bildiğin playerlara siz malsınız biz de sizi yiyioruz şeklinde bir yaklaşalımla haber bile vermiyorlar.Aferin onlara.Bildiğin rezil oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Nebula hakkında bilgim yok ama Coder cidden çok sinirli Elpida tehlikede baştan söyleyeyim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ya bir açıklamamı yapılmaz.Ayıp yani.Ben exiledan sonra wishde de oynamak isterdim ama yaz başından beri bu serüven oldu.Dizi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 http://www.curse.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 site çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Wish yeni makinasına taşındı arkadaşlar oynamak isteyen kişilere duyurulur. Son 1 - 2 gün. ( Off bu lafıda amma çok duydum hani ) Hadi bakalım gene bekleyişlerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Nebula bir aksilik olmazsa bu akşam üstü * akşam açılıcağı söylendi admin ve silencer tarafından. Isteyenlerı bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Wish yeniden açılıyor.4 gün içerisinde tekrar sizlerle olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Wish açılmak üzere.Herkesi beklerim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nebula açıldı lan ne wişi? adam gibi kasın işte pehaşsız pehaşsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Silencer sora gene para kassın falan uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 7 dk da göçmezse wişte oynarım. fdsabfdsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 eheh. nebula tavsiye etmem adamlar bu çağda hala 55r kullanıyorlar. clienti kırdım teot açtım. çok da süper çalışıyor. bunu benden başka akıl edenler de vardır eminim. serverı anında çökertebileceğim 10+ bug biliyorum. bu devirde 55r. nebula. yazık. zaten adminleri (hellmaster mıdır nedir) developer yazamıyor (=. kadrolarında böyle değişik nickli (nick arasında büyük N ler L ler falan) stafflar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Nebula konusunda prudente katılıyorum.Bunun haricinde Pru senin Asgard'dada iş yok.En dandikten programlarla multi açıyorumPlayer kitlen kötü.Resmen sizi kullandılar.Onu yapın bunu yapın diye diye.Sana tavsiyem Asgard adıyla server açmamandır.Eski Asgard laflarıyla sizleri kullanıyorlar.Forumlarınızda çok kötü.Açılan topiclerin uslubu özellikle.Bilmiyorum artık ama sizin durumunuz bana göre nblden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 benn durumumuz iyi demiyorum. sponsorla anlaştık şu bataktan kurtulacağım. connector 1 haftadır hazır sponsoru bekliyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Batak derken sorunun senın ıngame deıl.Sana pek lafım yok benım aslında.Ama Player kıtlen acınacak halde.COk saygısız ve kufurbazlar.Serverın yarısını banlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 eheh zaten 70 kişi kaldı nbl sağolsun. adamlar 15 kişinin kasılan skilleri siliyor, insanlar "burası nbl olur böyle" diyip yeniden kasıyorlar anlamıyorum (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Valla doğru söylüosun şu an nbl'nin adı yetiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar