Larethian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bendede aynı etkiyi bıraktı ama siteleri biraz daha elden geçmeli diyorum kocaman herşey :D
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Asgard gibi gereksiz bir serverda çok kaba bir sonla bitti.Açıkcası sevindim.3 4 kez açılıp kapandılar diye efnsae sanıyorlardı kendilerini.Uo demek Nebula demek olmaya başladı gene...
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 www.lastsiege.com bi göz atın derim.. daha önce yine bu başlıkta 3-5 ss paylaşmıştım.. şimdi test sürecine girdik.. özellikle orta dünya hep aynı şeylerden sıkılanlara iyi gelebilir.. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:01 tarihinde, pozitiff tarafından güncellenmiştir ]
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 pvp yi utanılcak bişi olarak görmediğimden ben orta dünyayı pvp olarak adlandırıyorum.. ama girişte 8x vermesinin dışında rp ye gerçek rp serverlarından bile daha yakın olduğunu düşünüyorum. yani öyle .potion yazıp her potion dan 10 ar tane alma filan gibi komik şeyler yok.. değişik bi konsept diyim işte :)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gençler artık bu tür şeylerle değil ciddi anlamda yaptığınız şeylerle anılın.mesela harita yapın onu gösterin mul editingde yeni bir şey yapın onu gösterin.script te birşey yapın onu gösterin bu bölümün amacını korumak lazım. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:24 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 black_lupin git işine çocuğum.. benim yaptıklarımın yarısı yapılsın sonra oturup konuşalım bu konu üzerine.
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yapılamaz die bi iddiam yok zaten.. sonuçta bilinmeyen bişiy yapmadım ama şu an açık olan shardların hemen hemen hepsi 15 günde ordan burdan toplanan scplerin karıştırılmasıyla açılmış serverlar.. benimkinin haritasından mul editine scriptine kadar üzerinde 1 yıllık bir emek var.. ki zaten black_lupin kaşıntılı bi arkadaş daha önce ssleri koyduğumdada sırf çamur atmak olsun diye çalıntı bunlar gibilerinden bi laf etmişti.. yani adamın derdi konu üzerinde tartışmak değil çamurluk.. bende ona göre yanıt verdim.. önce şu an açık serverlar benimkinin seviyesine gelsin sonra benim yaptıklarımın yeterliliğini tartışırız.
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 henüz açık değil.. test süreci gibi bişiy.. www.lastsiege.com/forum adresinde orta dünya konusunun altında 3-5 ss var.. istiyen bakabilir.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://www.lastsiege.com/images/tanitim/dragon.jpg Ejderha "HAYVAN" kadar.O_O
Öne çıkan mesajlar