Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.lastsiege.com bi göz atın derim.. daha önce yine bu başlıkta 3-5 ss paylaşmıştım.. şimdi test sürecine girdik.. özellikle orta dünya hep aynı şeylerden sıkılanlara iyi gelebilir..

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 02:01 tarihinde, pozitiff tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pvp yi utanılcak bişi olarak görmediğimden ben orta dünyayı pvp olarak adlandırıyorum.. ama girişte 8x vermesinin dışında rp ye gerçek rp serverlarından bile daha yakın olduğunu düşünüyorum. yani öyle .potion yazıp her potion dan 10 ar tane alma filan gibi komik şeyler yok.. değişik bi konsept diyim işte :)
Mesaj tarihi:
gençler artık bu tür şeylerle değil ciddi anlamda yaptığınız şeylerle anılın.mesela harita yapın onu gösterin mul editingde yeni bir şey yapın onu gösterin.script te birşey yapın onu gösterin bu bölümün amacını korumak lazım.

[ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 16:24 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yapılamaz die bi iddiam yok zaten.. sonuçta bilinmeyen bişiy yapmadım ama şu an açık olan shardların hemen hemen hepsi 15 günde ordan burdan toplanan scplerin karıştırılmasıyla açılmış serverlar.. benimkinin haritasından mul editine scriptine kadar üzerinde 1 yıllık bir emek var..

ki zaten black_lupin kaşıntılı bi arkadaş daha önce ssleri koyduğumdada sırf çamur atmak olsun diye çalıntı bunlar gibilerinden bi laf etmişti.. yani adamın derdi konu üzerinde tartışmak değil çamurluk.. bende ona göre yanıt verdim.. önce şu an açık serverlar benimkinin seviyesine gelsin sonra benim yaptıklarımın yeterliliğini tartışırız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...