Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Evet adı yetiyor gerçekten. 400 sınır günün yarısı dolu millet isyanlarda giremiyoruz diye :/ Uo yeniden doğuyor sanırım.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bi de 7 dklık wiş uo nun adı yeter muhabbeti vardı o an ölmek istedim. dsfuhjfds. neyse açılmış wiş kasalım bari.
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ben sevdim wishi açıkcası güzel gidiyor sakin sakin kasıyorum köşemde.
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sıkılmadınız mı phlı shardlardan? 2 günde char kasmanın, hep full skillerle action yapmanın, çok kolay para ve item kazanmanın ne zevki var anlamıyorum.
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ne ph si.Nebuladan sora kasmanın en zor oldugu yer su an burası.Poısonıng tam 7 saatte gmledım.Skıll gaın gayet iyi ayarlanmış.Ne cok zornede cok kolay
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 valla bana bö geldi kasmaktan eheh
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Poisoningi 7 saatte gmledin ve zor diyosun ahah. Niye o kadar uzun sürmüş ya 3 dakikada gmlemen lazımdı.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Arekreas, 30 Ağustos 2007, Perşembe - 19:54 tarihinde demis ki: "Nebuladan sora" kasmanın en zor oldugu yer bu arada wishte deli lag var, yine saldırı falan var sanırım.
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sixoms su an hangi shardda(nbl haric) boyle bırsey var?Sen buna şükret...Bence gayet güzel...Pru saldırı değil fakat siteyle sunucu aynı makinede.Bir an önce ayırılması lazım kesinlikle... not:Pru dedim fakat alınıyorsan bir daha demem.Yanlış anlama :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yok niye alınayım. wish'e açıkça saldırı yapılıyor, site ve server aynı makinede. sanırım forumdan saldırıyorlar. bu şekil duyumlar aldım. oyunda bir adam gezip duruyor "ben yapıyorum" diye. hakkaten adam "durdurdum" diyor lag geçiyor. ilginç (=.. coder hiçbir şeyi düzeltmeden tekrar açmış serverı.
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Dediğin dogru cok eksık var aama ben zamanla duzelecegını dusunuyorum.Coder işi bırakmaz diye tahmın edıyorm
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 coder serverın kapalı kaldığı 3 hafta ne yapmış merak ediyorum :D hiçbir açık kapanmamış, connector yapılmamış.. ee (=
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Connector hazırlanıyor.WıldGenıe ve Coder bırlıkte yazacaklar.Ben genede herşeyin zamanla düzeleceğine inanıyorum.Bu zamanda server pek bulunmuyor.GBurda Coder oldugu ıcınde ben guvenıyorum.En azından bıkac sene surer dıye
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 @Arekreas Asgard, revo ve daha bir çok shardda 6 saatten uzun sürede kasarsın poiyi. O 6 saat dediğinde normal ph shardlarıyla eşit birşey bi farkı yok.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yaw ben bugun wish e girdim daha once giricektim kapalıydı bişiler olmustu bu gun girdim deli gibi lag vardi client sorunalrı vardi bide oyunda 57 kişi vardi biraz az deilmi?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ML liler girebiliyor sadece servera o yüzden az sanırım. Tabi NBL wishe de vurmuştur ayrıca (= Lag saldırı yüzündendi, chimes hallediyor şu an sanırım. @Arekreas; Coder adlı gereksiz insana bu kadar bel bağlamasan daha hayırlı olur (=
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Şu an 1.000ytl para ver. Serverı komple (ki scriptler noxier'in) sana satar. 100ytl'ye edit basar. Exile'da hepsini yaşadım bunların.
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bunları kanıtlamadan soylemen hoş değil.Ayrıyetten Coder'in kendi altında calısan 15 20 elemanı var.Yanı bunlara ıhtıyacı olacagını sanmıyorum.Edit için o kdar sistemler geliştirdikten sonra birde...
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Onların hepsi noxier'in işi, mithas'ta zaten hepsi vardı :) Ki şimdi stafflarına da sorabilirsin, coder artık connectorü yapmayacak mı tarzında bi isyanları var :D [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 15:34 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konu çok uzadı ama ben kanıtsız olan şeyleri hoşnut karsılamıyorum.Asgard 1 2 hatta sızdede bırcok edıt ss ı forumunuzda yayınlandı.Ama ben gelıp dogru demedım burda.Hala kanıt olarak saymıyorum cunku.O yuzden bu olayı kestırmek bıraz zor.Neyse ben memnunum kasıyorum guzel gıdıyor.Onemlı olan bu.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Çünkü onlar kanıt değil, eskiden kalma şeyler. Ben eski açılmış asgardlardan sorumlu değilim, edit vardıysa da beni ilgilendirmez zaten. Ama exileda bu hizmetten yararlanmıştım bizzat :D
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Oyleyse Asgard adını kullanmasaydın.herneyse bu boyle uzar gıder.Bırakalım..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 buradaki genç arkadaşlar yada eski olup elinde yeterli kaynak olmayan ancak ciddi düşünen arkadaşlar bana bir ulaşabilirse.aklımdan güzel bir fikir geçiriyorum ama adam lazım.kendine gerçekten güvenen "yüksek düzeyde script yazabilecek, mul modifikasyonu yapabilecek, map konusunda yeterli bilgiye sahip ankara'da ikametgah eden arkadaşlar bana öms atarlarsa bir konuşalım bakalım... madem herkes ultima online konusunda dahiyane fikirlere sahip ciddi derecede kendine güveniyor.bu kadar adamı ve fikri çöpe atmak aptallık olur.hadi bakalım bekliyorum.
Öne çıkan mesajlar