Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sixoms su an hangi shardda(nbl haric) boyle bırsey var?Sen buna şükret...Bence gayet güzel...Pru saldırı değil fakat siteyle sunucu aynı makinede.Bir an önce ayırılması lazım kesinlikle...

not:Pru dedim fakat alınıyorsan bir daha demem.Yanlış anlama :)
Mesaj tarihi:
yok niye alınayım. wish'e açıkça saldırı yapılıyor, site ve server aynı makinede. sanırım forumdan saldırıyorlar. bu şekil duyumlar aldım. oyunda bir adam gezip duruyor "ben yapıyorum" diye. hakkaten adam "durdurdum" diyor lag geçiyor. ilginç (=.. coder hiçbir şeyi düzeltmeden tekrar açmış serverı.
Mesaj tarihi:
Connector hazırlanıyor.WıldGenıe ve Coder bırlıkte yazacaklar.Ben genede herşeyin zamanla düzeleceğine inanıyorum.Bu zamanda server pek bulunmuyor.GBurda Coder oldugu ıcınde ben guvenıyorum.En azından bıkac sene surer dıye
Mesaj tarihi:
ML liler girebiliyor sadece servera o yüzden az sanırım. Tabi NBL wishe de vurmuştur ayrıca (= Lag saldırı yüzündendi, chimes hallediyor şu an sanırım.

@Arekreas; Coder adlı gereksiz insana bu kadar bel bağlamasan daha hayırlı olur (=
Mesaj tarihi:
Bunları kanıtlamadan soylemen hoş değil.Ayrıyetten Coder'in kendi altında calısan 15 20 elemanı var.Yanı bunlara ıhtıyacı olacagını sanmıyorum.Edit için o kdar sistemler geliştirdikten sonra birde...
Mesaj tarihi:
Onların hepsi noxier'in işi, mithas'ta zaten hepsi vardı :)

Ki şimdi stafflarına da sorabilirsin, coder artık connectorü yapmayacak mı tarzında bi isyanları var :D

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 15:34 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Konu çok uzadı ama ben kanıtsız olan şeyleri hoşnut karsılamıyorum.Asgard 1 2 hatta sızdede bırcok edıt ss ı forumunuzda yayınlandı.Ama ben gelıp dogru demedım burda.Hala kanıt olarak saymıyorum cunku.O yuzden bu olayı kestırmek bıraz zor.Neyse ben memnunum kasıyorum guzel gıdıyor.Onemlı olan bu.
Mesaj tarihi:
Çünkü onlar kanıt değil, eskiden kalma şeyler. Ben eski açılmış asgardlardan sorumlu değilim, edit vardıysa da beni ilgilendirmez zaten. Ama exileda bu hizmetten yararlanmıştım bizzat :D
Mesaj tarihi:
buradaki genç arkadaşlar yada eski olup elinde yeterli kaynak olmayan ancak ciddi düşünen arkadaşlar bana bir ulaşabilirse.aklımdan güzel bir fikir geçiriyorum ama adam lazım.kendine gerçekten güvenen "yüksek düzeyde script yazabilecek, mul modifikasyonu yapabilecek, map konusunda yeterli bilgiye sahip ankara'da ikametgah eden arkadaşlar bana öms atarlarsa bir konuşalım bakalım...

madem herkes ultima online konusunda dahiyane fikirlere sahip ciddi derecede kendine güveniyor.bu kadar adamı ve fikri çöpe atmak aptallık olur.hadi bakalım bekliyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...