galyum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 baya uzun bi süredir kapalı olan paticiğin açılmasına çoksevindim burdaki ortamı ve muhabeti hiç bir forumlarda bulamadım yenidene herkese merhaba diyorum kurucularunda sunucularuna kadar hepinize teşekür ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ortam hala güzelde gel seni konu dışına alalım :) [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 20:30 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Selam, yalnız seni konu dışına değil de yeni gelenler bölümüne alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yeni gelmemişki? uzun zamandır özlediğim flm diyor :P yani sırf tekrar geldi diye bide şimdi yeni geldi diye birleştirip yeni gelenlere almak ayıp olur arkadaşı :) [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 20:40 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 oh yeah, spammerda olmak lazim tabii arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 spammer mı, kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 boş ver bone onnar hep böyleydi böyle kalıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Evet, arada harfleri yutmamak, noktalama isaretleri kullanmakta lazim. Ayrica eskiden neysem su anda da oyum ve bununla gurur duyuyorum. asfd [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 00:28 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 +9/19 ege xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Way be ben bu foruma takılırken 62 lvl dim :) 77 oldum banlandım şimdi 76 var hey be ne günlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bu arada kendime bir ayar veriyim; kullanmak da olmasi gerekiyordu. Ulan ayiramadim gitti su de, da hedelerini. +9/19 dex uhmm aklima NYchris in $ukela bowu geldi. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 23:59 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yeniden burda olmak gerçekten çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar