Durotan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 İlginç bi sorunum var ve elimden geldiğince anlatmaya kasıcam. Winamp ve benzeri programlarda dosya seçme ekranı vardır, klasör klasör gezer dosyaları seçer ekleriz v.s Bende o ekrandaki dosyalar hiçbir zaman ada göre düzenlenmiş bi biçimde olmuyolar (görünüm kısmından değiştirsem bile). Sadece winampta'da değil herhangi bi dosya ekleme ekranında da aynı sorun var. Ama normal bi şekilde bilgisayarım kısmından filan girince bu sorun yok. Girdiğim yerdeki tüm dosya ve klasörleri isme göre düzenlenmiş olarak bulabiliyorum. Sadece bu küçük ekran şeklinde her tür browsing olayında sorunu yaşıyorum. Küçük bi sorun gibi gelebilir ama beyin fıtığı için birebir. Bilgisayara bişeyler olmuş olabilir mi? Aylardır devam etmekte sorun, ama çok öncelerden yoktu bu tarz bişey. Format dışında olası çözüm varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 o ekranda sağ tık sıralama çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Evet seçenek var ama işaretlememe rağmen her kapatıp açtığımda düzen bozulmakta. Bi tık için üşeniyo gibi görünüyorum da gerçekten sinir bozucu bişey :) Ama bilgisayarımdan girerken bıraktığım halde bulabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 böyle sorunlar genelde düzelmiyor. mesela benim de bilgisayarımdaki sürücü şekilleri yer değiştirdi. düzeltiyorum her restartta tekrar bozuluyor. sinir bozucu bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 herhangi bir klasörde (misal bilgisayar) araçlar > klasör seçenekleri'nden ilk iki sekmedeki özellikleri varsayılan a hedehödölemeyi dene istersen. ama çözüm olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yok Mum, varsayılan değil de şöyle yaparsa olur sanıyorum. Windows Gezgini'nde bir klasörü aç ve winamp'de nasıl görünmesini istiyorsan o klasör içeriğini o şekilde düzenle. Yani detaylı gösterim tarihe göre sıralanmış gibi. Daha sonra yukarıdaki menüden araçlar -> klasör seçenekleri'ni seçip "Görünüm" tabına gel. (Hani var ya genel, görünüm, dosya türleri falan fistan.) Orada Klasör görnümleri diye birşey çıkacak ve altında da 2 düğme, daha aşağısında da gelişmiş ayarlar listesi falan var. O 2 düğmeden soldakini yani tüm klasörlere uygulayı seçersen program bağımsız her browse eyleminde dosyalar ayarladığın şekilde açılır. Verdiğim örneği düşünürsek detay görünüm tarihe göre sıralı olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 lol ne yazmışım, "bilgisayar" diye klasör mü var =) "bilgisayarım" olcek işte. çok yoğunum bu aralar. otomatiğe bağlayıp mesaj yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Sorun halledildi ama yenisi geldi, bilgisayar bişi geçio bizle. Fişe takar takmaz kendi kendine açılmakta pc, önceden olmazdı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 o bende de oluyordu. bios'ta bir tane ayar var wake up ayarı. onu incele bi ordan kapatılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Tamamdır, sağ olunuz var olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar