Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evcil hayvanlarla kız tavlama sanatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet evet böyle bi sanatın oldğuna inanıyorum neden bütün erkekler kedi besliyor yada benim etrafımdaki herkez hayvan canlısımı yok yok tek sebi var ben bunu anladım bende bi kedi alıcam kızlar bayılıyor kedilere
Mesaj tarihi:
ben muhabbet kusu besliyorum yanimda tasimama imkan yok o yuzden eve goturup gosteriyorum cok beyeniyoolar.

o degilde husky le kiz tavlama tutosu yapabilecek derecedeyim.Muthis bir hayvan kendileri sayesinde cok ekmek yemisligim vardir tesekkur ederiz mekani cennet olsun.
Mesaj tarihi:
e abi olmamış bu ama , kendinle çelişmişsin :D

hem bilmiyo hemde boyadınmı diyo tipik bi davranış aslında :D

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:13 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi işin aslı o kuş evde durucak ya , yanında taşırsa ne kıymeti var dimi ? :D

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:17 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Muhabber kuş üstünde çok dönmüş te kızlar kedilere bayılıyor. Geçen hafta Van kedimi getirdim uçakla, iki tane hostes resmen uçuşu yanımda geçirdi. Ayrıca hava limanlarında filan her yerde ilgi odağı oluyor. Burda hayvan severlerin tepkisini alabilirim ama bir tekir, bir Van kedisinin, bir çomar, bir husky'nin yerini bu konuda asla tutamaz sdfasdf
Mesaj tarihi:
abi asıl olay köpek .. normal bi köpek olmucak bu mesela barınaklarda falan varya kırma köpekler hah işte onlardan ama bi ayağı olmucak köpeğin hatta bi dizide bunun geyiği geçiyodu

k- aa ne kadar tatlı bi köpek
e- .....
k- bacağına ne oldu ?
e- çok kötü bi gündü .. rex (klasik köpek ismi) beni yanan arabamdan çıkartırken sakat kaldı ve onun bi ayağını kesmek zorunda kaldılar -iki damla göz yaşı-
aha da budur
  • Yeni Oluştur...