Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 evet evet böyle bi sanatın oldğuna inanıyorum neden bütün erkekler kedi besliyor yada benim etrafımdaki herkez hayvan canlısımı yok yok tek sebi var ben bunu anladım bende bi kedi alıcam kızlar bayılıyor kedilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kızlar bayılmıyor kedilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 husky for teh win !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kesinlike böyle birsey var, inaniyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hayır kızlar kedileri sever...benimde sevdiim bi tane var^^..ama sölemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben muhabbet kusu besliyorum yanimda tasimama imkan yok o yuzden eve goturup gosteriyorum cok beyeniyoolar. o degilde husky le kiz tavlama tutosu yapabilecek derecedeyim.Muthis bir hayvan kendileri sayesinde cok ekmek yemisligim vardir tesekkur ederiz mekani cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @black eve götürdükten sonra kusu göstermesende olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Kuşu göstermeyecekse eve niye götürsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ultra anla işte adam eve gidip kuşu gösteriyo .. alla allaaa .. uhaweuhwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bende baska kuslarda var gösterilecek onu demek istemistim olmamis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 nıhahah (bkz. nuri alço gülüşü) [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Ama yanında taşıyamıyormuş ki kuşu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 küşü niye gösteriyo ben onu anlamadım? al bak kuş... sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 cok ilginc tabi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 orda kuşun hiç bi önemi olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 b- aa gel bak benim kusum var göstereyim k- gercekten mi? bilmiyordum erkeklerin kusu oldugunu b- yaa hemde mavi k- nasil yani boyadin mi? b- ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ne igrencsiniz lan :( *tiksinc* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 e abi olmamış bu ama , kendinle çelişmişsin :D hem bilmiyo hemde boyadınmı diyo tipik bi davranış aslında :D [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:13 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya tamam kuşun var onu göstermeye kızları eve götürüyosun da, kuşu nası yanında taşımıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abi işin aslı o kuş evde durucak ya , yanında taşırsa ne kıymeti var dimi ? :D [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 17:17 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yaaaaa ku$ yaninda tasinilir mi. ? aaaaaa salip salip omuzuma mi konucak. siz ku$ u yaninizdami ta$iosunuz. ben ayrica ku$ demem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 walla omzuna konabiliyorsa helal olsun sana iyi eğitmişsin kuşunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Muhabber kuş üstünde çok dönmüş te kızlar kedilere bayılıyor. Geçen hafta Van kedimi getirdim uçakla, iki tane hostes resmen uçuşu yanımda geçirdi. Ayrıca hava limanlarında filan her yerde ilgi odağı oluyor. Burda hayvan severlerin tepkisini alabilirim ama bir tekir, bir Van kedisinin, bir çomar, bir husky'nin yerini bu konuda asla tutamaz sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 omuzuna kadar kondurulabilen bir kus ile kedi karsilastirilamaz saniyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abi asıl olay köpek .. normal bi köpek olmucak bu mesela barınaklarda falan varya kırma köpekler hah işte onlardan ama bi ayağı olmucak köpeğin hatta bi dizide bunun geyiği geçiyodu k- aa ne kadar tatlı bi köpek e- ..... k- bacağına ne oldu ? e- çok kötü bi gündü .. rex (klasik köpek ismi) beni yanan arabamdan çıkartırken sakat kaldı ve onun bi ayağını kesmek zorunda kaldılar -iki damla göz yaşı- aha da budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar