Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Eskiden sorunsuzdu şu an loading diyip kalıyor bir fikri olan var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bence ıcq toptan göçtü :D çünkü bildiğim bütün proxy'leri denemem rağmen aynı zamanda internetten de giremiyorum[hline]Ben Rulaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 çok nadir proxyleri kabul ediyor. Proxy4free.com dan tek tek deneyerek buldum bitane[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Artık normal icqdan umudu kestim zaten ama web icq neden problem yapıyor anlamadım. Bir java ffalan bişiler demişti ama bilgim yok. Web icqdan bağlanabilen var mı şu an?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 icqda 3-4 kere reconnect edince bağlanıyor.. icq2002a build# 3727 siz de deneyin[hline]I will crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 www.icq.tedavisi.com bütün https proxyleri sorunsuz çalışıyo hatta kesinlikle disconnect olmuyorum girme sorunu bi yana dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 O adrestekiler nedense beni bağlamıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar