dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bekledigim album sonunda elime gecti, bir antimatter fani olarak pek bi mutluluk icersindeyim. track list su şekilde: Redemption Another Face In A Window Ghosts The Freak Show Landlocked Conspire Leaving Eden The Immaculate Misconception Fighting For A Lost Cause daha fazla bilgi icin http://www.antimatteronline.com/ "ben de leaving ben de eden" diyen varsa ;)
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 hemen yorumlari bekliyorum! ben burda salyam akmiş şekilde dinliyorum şarkilari :P
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Birkaç iyi şarkısını yazar mısınız merak ettim,hiç dinlemedim
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 tabiki :) Psalms The Art of a Soft Landing Angelic Flowers
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Antimatter - discography torrent 2002 - A Dream For The Blind 2002 - Saviour 2003 - Lights Out 2005 - Planetery confinement dory'nin verdiğiyle birlikte tam oluyor. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 08:07 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla bu gotigin dayatması ile son albumunu dinledim,açıkası pek önyargılı yakla$mı$tım ama ho$uma gitti yani.diğer albümlerine de bakmakta fayda var.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ehem ben god is coming gibi bi şarkı bekliyorum hala :) ayrıca bu albüm de gayet hoş olmuş bekleneni verdi benim için :)
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 indirdim dinliyorum, güzelmiş, teşekkürler dory, belki diğer albümlerini de indiririm :)
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yazmadan edemicem :) albümü ilk dinlediim günden bu yana gittikce daha cok seviyorum sanırsam antimatterın en iyi albümü olmus :)
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 her sarki ayri bi guzel, bana da sanki en guzeli bu gibi geliyor ama saviour'i bi anda gormezlikten gelemiyorum. freak show mesela harika bi şarki albumde, leaving eden da oyle her bi şarkisi süper, yine dokturmusler.
Öne çıkan mesajlar