Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bir iyilik yapmanızı istiycem. az önce olayTV'yi açtım. Açar açmaz kapayıncaya kadar çok güzel klipler çaldı: Kargo - Renklerin içinden, Aslı - Ölüm Kapımı Çalmasa da, Kıraç - Zaman. Şimdi bende TV Kartı var. Ama odamdaki KabloTV hattını kullanamıyorum. Çıkış kablosu bozuk felan. KabloNET gayet güzel çalışıyor da TV olmasına rağmen Televizyon kanallarını odamda izleyemiyorum yani. Sizden bir ricam, Arasıra TV Kartınızı açıp, güzel klip var mı diye bakmanız. Eğer varsa o klibi bana çekmeniz. (Güzel klip derken petek dinçözleri kastetmiyorum. Sertap erener, mfö, şebnem ferah gibileri). Eğeer bu iyiliği yapıp filmleri bana yollarsanız, karşılığında ben de size iyilik yaparım...[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 şebnem ferahın perdeler hariç hepsi var bende :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bone Kablonu ikiye ayıran bir alet olması lazım ondan bir adet daha temin et sonra biraz daha iki parca kablo tv bölümüne sok onu tv kartına kablonet bölümünüde modemine sokarsan olması lazım bi temin edebilirsen dene Ha senin bahsettiğin olay sürekli diil o zaman modemine gelen kablonun girdigi ayraç kablosunda cıkar iki kısmıda yerlerini deistir modem seysini tv ye tak bilgisayardan ac tvyi sonra tekrar düzeltirsen olur :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 21 September 2003 06:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 sorun zaten o ikiye ayıran aletten çıkan TV kablosunda.. ama tv kartı hazır olan ve çalışan vardır belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Doğrudan kablonun modemi çalıştırmayacağını biliyorum ancak ayraçtan çıkan her iki kabloda tv yi çalıştıracağını biliyorum bu iki alette çok voltaj sorunu olcağınıda zannetmem sen dene yaparsın tv kartın bozuk deilse[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 biraz alakasız olacak ama odama evdeki 3. kablo tv hattından gelio kablo bide ayıraç taktım odamda tvde izleyebiliyorum dedim kesin voltaj düşürüodur, denemek için salona gittim(dairedeki ana kablo tv kablosu ordan dağılıo) taktım pcyi modemi fln modem online oldu pcye taktım tık yok göremio interneti odamda görüodu halbuki sonra diğer pcye taktım onda gördü interneti dl hızlarını fln kontrol ettim hiç bir fark yoktu. yani bu ayıraçın etkisi çok az aluyor tabi evinizde 3den fazla kablo tv çıkışı bulunması voltaj dağılımı bakımından kötü etki yapabilir.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 High pass splitter var bende. Odamda 1 tane var salonda da var bi tane, apartmanın panelinde 3-4 tane var pek bi sorunla karşılaşmadım ben.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 XaYD3R eğer servis sağlayıcın modemi ethernet kartına kitliyorsa yapamazsın onu. İnteraktif bakıyo bizim buralara onlar kitliyolar. İlk hangi ip ile onl olduysan o ip o ethernet kartına kilitleniyo, çıkarıp başka ethernet kartına takarsan modem onl olmasın ragmen neti görmüyo. Arayıp ip değiştirtmen lazım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 hayır odamda nasıl bağlıysa aynen aldım götürdüm tek fark modemi dairenin ana kablo tv kablosuna bağlamış olmam ve pc modem online olmasına rağmen nete giremedi sonra notebook u taktım nete girdi direk.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 soruma dönecek olursak: Bilgisayarında TV Kartı takılı ve ordan kablotv yayınlarını kaydedebilen var mı? Eğer varsa klipleri çekecek bir yiğit arıyorum. CD-Writer'ı varsa kaydedip yollasın kargo parasını cd parasını ben öderim. eğer yoksa icqdan felan yollasın bana..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ben klip yakalama manyağıyım.(ama hepsi yabancı) ama divx halinde türkçe yakalıyıp gönderebilirim. (fakat ses biraz parazitli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: Adiemus, 21 September 2003 12:16 tarihinde demiş ki: XaYD3R eğer servis sağlayıcın modemi ethernet kartına kitliyorsa yapamazsın onu. İnteraktif bakıyo bizim buralara onlar kitliyolar. İlk hangi ip ile onl olduysan o ip o ethernet kartına kilitleniyo, çıkarıp başka ethernet kartına takarsan modem onl olmasın ragmen neti görmüyo. Arayıp ip değiştirtmen lazım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Öyle bir durumda kablo modemin fişini çıkar tekrar tak.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 valla ben dairenin girişine yükseltici taktım 80 dolara voltaj düşmesi olmuyor hiç. her prizden alıyorum hem tv hem kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 cd-writer'dan kopyalıyıp gönderebilecekler lütfen pm atsın. icqdan veya başka bişiden göndercekler, icq: 59596999 gelsin..[hline]I will crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar