Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 Boyutunu Küçültmek

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Ya geniş bir arşiv var bende, çok da yer kaplıyorlar; ama genel olarak bitrate in falan yüksek olmasından da kaynaklanıyor bu biraz. Yani yaklaşık olarak 27.500 mp3 var, 160gb falan tutuyor o da.

128kbps den daha yüksek olmalarını istemiyorum ben bunların kalitelerinin. Öte yandan bu çevirme işleminin ömrümü yemesini de istemiyorum, belli bir süreyi gözden çıkardım da, ağlatmasın yani beni sonradan.

Bu tarz bir küçültme işlemini bütün arşiv için topluca yapabilecek, bunu yaparken ömür yemeyecek bir program biliyor musunuzdur efenim?
Sosyal ağlarda paylaş

320 ler bile cd kalitesi değil.. cd kalitesi istiyosanız cd den dinleyeceksiniz. ya da loseless formata falan çevireceksiniz.. zaten mp3 formatı çok da iyi bi format değil ama zamanında standart olmuş bi kere mp3 formatı. yoksa daha baba formatlar var ^^
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen dediğin gibi ^^ ama ogg daha ufak ve kaliteli diye tutup da mp3 lerinizi ogg ye çevirmeyin.. mp3 e çevirmekle zaten kalitesi gidiyo giden kaliteyi biraz da götürüyosunuz bu şekilde ^^ cd den riplerken yapıcaksınız bu format olayını..

bir de sony'nin atrac formatı var.. çok mükemmel bişeymiş o da. ama işte dedim ya cd den riplemek lazım. biz zaten netten indiriyoz ve nette de mp3 formatı var daha çok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...