Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ao oynıyan varmı yeniden başlamayı düşünüyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ben hiç oynamadım. başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben oynuyodum 2-3 hafta önceye kadar 150 küsür yaptım karakteri sonra baydım level kasmaktan kapattım accyi =p eskiden pepelek guildi vardı o tadı alamıorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oynıyan değil oynayan. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 14:20 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ao free oldu vs yi duyunca bende lvl 100 küsür engineerimla (muhendis :p) devam etmeye karar vermiştim taa ki; If you used to Play Anarchy Online in the past you can of course use your old install files, however you will need to create a new account to advantage of the freeplay offer. görünceye kadar :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 sdfds =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 nedir bu beleş olayı ben de gaza geldim kurayım fln dedim ama şimdi bide paralı üyelik fln varmış. ben bu oyuna para fln verecek durumda değilim ne ezikliğim olacak şimdi benim para verenlere göre:)?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 eskiden expansion mı varmış ya oyna işte güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yaz gelsin hele:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Vallahi cektik client ı bakıcaz patchliyo.. Warhammer betası bekleyene kadar cs harici oyun oynamak için indirdim bakalım nedir ne degildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 cs dediğin counter strike değil di mi? olmasın yahu. ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Anarchy Online devri bitti ne yazıkki gereksiz expansion yaptılar oyunun tadı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bittii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 niye yav nesi var expansionların ? bence hepsi çok güzel. ayrıca patide bitmiş olabilir am ahala bir ton insan oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 5 gün kadar oynıycam aoc türkiyeye gelene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bende baslamayı düsünüyorum aslında free oldu mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar