Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior dps tartışması


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Valla bu günlerde kararsız kaldım 31/30 ve fury arasında
1400 ap 260 hit rating 25 crit 81 ve 78 dps silahlar var fury için
1500 ap 30.3 crit ve gorehowl var arms için

arms özellikle wf olmadan yalan oluyor direk.
sadece dps yaptığım combatlarda sanırım birinci oluyorum hep ama çok az dps yapıyorum hissine kapılıyorum hep.
sizler ne kullanıyosunuz napıyosunuz
/discuss
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 26/35 kullnıyorum dps için

unbuffed 1450 ap 140 hit rating %32 crit statlarım.

acıckası öle 200 hit ratinglere cıkmak pek manalı değil 140 hit ratingle cok cok nadir missliyorum zaten bosslarda oda o kadar, unutmayınki yüksek crit rate bi yandada yüksek hit rating demek. kalan missler kadarcık miss ratide ortadan kaldırıcam diye hit rating abanıp critten apden olmak manasız.

Wf cok tatma fırsatım olmadı ama düşününce furyide en az arms kadar bufflıyacağı kanaatindeyim oda daha fazla bufflaamazsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level 70 warriorla oynamadım hiç, tbc öncesi level 60 warriorum vardı onla da rage sorununu two hand kullanarak gidermeye çalışıyorduk ama şimdi arms ağacında endless rage diye bi end tier talent var ve bence rage sorunun kesinlikle ortadan kaldırıcak gibi duruyor, denemedim kesin bişi diyemeyeceğim bu yüzden.. furye gelirsek fury nin son tier talenti çok da gerekli gibi gözükmedi açıkcası ama tabi denemeden birşey söylemek de yanlış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

31/30 oyunda warriornla görebileceğin max dmg için en iyi build velakin sadece pvp based.Bunla farm ne derece olur tartışılır.Bir nevi rog misali bi anda abanıyorsun işte dmg :p
70 warriorumla gelen rage bufftan önce kullanmıştım pvp de çok güzeldide rage sıkıntısından dolayı farmda pek bir işlevi yoktu açıkçası.Tabi dediğim gibi eskidendi şu anki halini bilemicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şuan 0/47/14 fury/prot build kullanıyorum.PVP de biraz eksiklik hissediyorum ama 5man instance ve normal farm yaparken çok rahatım.Diğer speclerle karşılaştırmaya gelince pek birşey diyemiycem şuan çünkü test etcek fazla vaktim olmadı.Büyük ihtimalle bu hafta içinde bir Khorium Champion yaptırcam o zaman hem 2handed Fury build hemde MS buildleri deniycem o zaman birşeyler yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TBC öncesine göre bence daha zor.TBC çıkmadan önce raidler 40 kişiydi.Guildlar 5-8 arası warrior alıyordu bir raid e ve genellikle sadece 2-3'ü prot oluyordu.Gerisi çoğunlukla fury takılıyordu.Şimdi raidler 25 kişiye indi doğal olarak da raide girebilcek warrior sayısı alazdı, yalnız bu seferde paladin ve druid tanklar çıktı ortaya.Bence bu daha çok girceğin guilda bağlı.Örneğin bazı guidlar 25man raidlere Druid tanklar ile girip ayriyette 2 tane dps warrior alıyor olabilir.AMA çoğu genellike şöyle yapıyor.3-4 warrior alıyorlar.2 tanesi prot oluyor 1-2 tanesi dps.Sonra dps warriorları "Rogue,Ench Shaman, Hunter, Warrior" grubuna atıyorlar.Bu 4'ü bir araya geldiğin şöyle birşey oluyor bak.

Warrior Battle Shout : 386 AP(talentlı)
Ench Shaman: Talent'dan gelen %10 AP buff'ı
Hunter: Trueshot Aura
Rogue: Zaten primary melee dps.

Bu 4 class birbirini bufflayıp çok iyi bir melee dps grubu yapıyor.Dediğim gibi genellike guild'ın bakış açısına göre değişiyor.Ama bence TBC ile dps warriorların raidlerde yer bulması zorlaştı.Bu işler biraz guild ilişkilerine bakıyor.Ben seni şimdiden uyarıyım.Eğerki warrior ile end-game raid yapmak istiyosan protection olmaya hazırlan.Günün biri gelcek ve guild'ın büyük ihtimalle dps'den tank'a dönmeni istiycektir.Çoğu warrior'ın başına geliyor bugünlerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

murtyy : bir dps warriorun guild bulabilme ihtimali yok denecek kadar az. anca guildin eski bir üyesi olursunuz da bazı raidlere dps olarak alırlar öyle olur ki benim durumum öyle.

dps olarak pve için gearın kalitesi arttıkça dw fury öne çıkar tabii ki, ama doğru düzgün +hit gearınız yoksa 31/30 da gayet güzel. ayrıca respeclemeden de arada arena fln yapabilirsiniz MS olduğu için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...