Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Cort X-TH almayı düşünüyorum. Daha önce kullanıp sorun yaşayanınız oldu mu?
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Cort x-6 modelinden başka bir model ile sorun yaşayan duymadım fakat bu gitarı almanı da tavsiye etmiyorum. Bu kadar para verip çin malı bir cort almazdım ben.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Kore malı. EMG 81/85 setle geldiğini , yekpare olduğunu da düşünersek çok iyi bir fiyat bu. Aynı özelliklere sahip bir esp (ltd MH-400) 1000 euro kadar. İbanez'lere de bir türlü ısınamadım(Oda arkadaşımda japon malı bi tane var ; manyetikleri EMG kadar iyi değil bence.). Aslında Seymour Duncan ile EMG arasında epey gidip geldim(Hala da biraz kararsızım...). 1200YTL'den fazla veremem. Bir tavsiyen var mı? [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Predator Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bu gitarın baya fanatiği vardı turkrock.com da oraya gidersen sana seve seve herşeyini anlatcak adamlar var. Benim anladığım Cort deyip geçmemek lazım nitekim çok övülen bi gitar. Biraz satarken sorun yaşaman olası işte ilerde çünkü önyargı çok yani. Ama cort fiyat/performans olarak bir sürü markayı geçer.
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Cort konusundaki önyargıyı yıkmak gerektiğini düşünüyorum ben de, memnun bir Cort x 11 kullanıcısı olarak.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Kesinlikle güzel bir gitar . Bende düşünmüştüm zamanında almayı ama tarzınlada alakalı olması lazım . Hem tonları sert hemde görünüşü . Bana kalırsa bir fender american strat'a hiç bir şeyi değişmem ama alamıyorsun yurt dışından kolay kolay . yaşasın türkiye gümrüğü ! :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ESP LTD EC-400 (Bendeki EMG 81/60) aldım. Sert tonlarda mükemmel sesler veriyor , clean de epey iyi. Kaydedebilirsem birkaç örnek yollarım. 1.450 verdim. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:29 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Güle güle kullan iyi yapmışsın :) Clean kaydını duymak isterim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sağol. Eğer M-Audio driverlarını Vista'da çalıştırabilirsem clean kayıtlar yaparım.
Öne çıkan mesajlar