bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ya simdi bu kredi kartinin kesim gunu varya mesela benimki yarin kesilicek.Simdi ben saat 5 ten sonra yani 7 de 8 de alisveris yapsam yaptigim alisveris obur aya mi yansir? Cunku oyle olmasi gerekiyor. yani 5 te gun bitiyor. Kesilmis oluyor sanirim. nedir ne degildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 dielimki hesap kesim tarihi 1nisan. 31 mart gecesi 23.59da alışveriş yaparsan bu ay ödersin, (büyük ihtimal) 00.00dan itibaren öbür aya kalır. kaynak: denedim. antalyadan ankaraya gidiodum. saat 03.00 suları. dinlenme tesisinden lokum aldım sölemesi ayıp. tarihler de tam benim hesap kesim gününü göstermekte. baktım öbür aya kalmış. demekki böle oluo dedim bende. iyi demişmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 pek bi begendim cok iyi demissinde o bana biraz garip geldi ama. Cunku hesap 1 nisan da kesilmez mi. 31 marttami kesiyorlar.Ee o zaman niye 1 nisan diyorlar. Simdi benim 2 nisan. Herzaman bir gun sonra alisveris yapiyorum.Simdi cok acil bisey almam lazim. yok mu bi bankaci falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 hesap kesim tarihim 6 sı geçen ay 6 sında 19:00 gibi kitap aldım o aya dahil etti.Hangi kartı kullanıyosun?Benim ki world üniversitydi [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:37 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bonus ya premium falan filan olmasi farkediyor mu acaba.Herhalde kafasina gore aliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Müşteriler hesap kesim tarihlerini değiştirebiliyorlar, belirli bir normu yok, fakat defaultu 5 oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 sil lan alakası yok sil sil [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 21:17 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 mesai saatiyle bi alakası yok onun. tarih olarak (gün-ay-yıl) kesim tarihine denk geliyorsa, bir sonraki aya sarkmaz. kısaca gece 12'yi baz alın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 küçük beynini çalıştır sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 23.59 da kesilir hesap 00.01 de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 evet ben de öyle biliyorum saat 12den sonra oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar