oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ya bi oyun vardı ama adını hatırlayamıyorum.. hani kare bi ekranda bi top gezer böyle cizgiyi kapattıkça o kısım açılır.. resim açmaca gibi bişe.. işte bahsettiğim oyun bu oyunun gelişmiş şekli, 3 boyutlu oynanıyo, havadan bişeler düşüyo arada bi.. alttan da resim çıkmıyo. sadece düşmanlar var dolanırken onlara değmemen gerek.. bilen var mı oyunun adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bende o oyunun alttan hatun resim cikanlisini istiyorum. Ozellikle telefona nasil yuklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 telefonumda her türlü orgazmik oyun vardı ama kız arkadaşım sildi olaydı gönderiridim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Volfied görmesin oyar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 volfied mi kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 canı sıkılan ... ehe mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yaw yok mu oyunu bilen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 volfied değil mi işte. ilk bölümde yeşil yılan var, her bölümde 1 tane ana düşman var bi de onun küçükleri. bunlara degmeden cizgi cizmeye calısıyosun, buyuk dusmanı kıstırıncaya kadar devam ediyo bölüm. sagda solda duran kutuları toplayınca değişik bonuslar kazanıyosun, hız, ateş etme, zamanı durdurma vs. gibi. eğer buysa aradıgın oyun adı volfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 aslında okuyunca volfied akla geliyor ; ama şöyle bir durum var , kareleri aldıkça volfied de arka planda bir resim belirmiyor. volfied tarzı başka bir oyun olsa gerek. ama volfied oynarak kendini tatmin edebilirsin. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok adının volfield olmadığını biliyorum.. başka bi adı vardı ama çıkaramıyom işte.. havadan bonus zamanlar düşüyodu falan benim dediğim oyunda.. her turda da tek bi düşman yok.. tur geçtikçe daha fazla ve zorlu engeller çıkıyo. engel dediğim de işte değişik hareket eden şeyler. kimisi senin açtığın kısmı gelip geri kapatıyordu vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: canı sıkılan ... bu iğrenç espriyi ben yapcaktım D: [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:26 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Supaplex ? ama onda resim falan çıkmıyordu :)) güzel oyundu bea ! [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:29 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya benim dediğim oyunda da resim çık-mı-yor :) supaplex de değil sanırım. aratim bakim bi.. edit: evet değil ... [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 21:21 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya Xoid diye bişe var.. o olabilr.. o da sanırım volfield in yeni sürümüymüş.. edit: yok o da değil ama bahsettiğim oyun onun gibi bişe..tamamen üstten görünmüyo, yandan bi görünümü var.. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 21:45 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 alla alla ben de merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bahsettiğim oyunun da X li bi adı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben o alttan hatun cikanlisini istiyorum cok guzel o pilizz biri bulsun pilizzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 :)) ah bi zamanlar atari salonlarının full olmasının nedeni oydu :) herkes kadını tamamen acmak icin el birlik oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 benim arkadaşımda kadın soyan versiyonu var ama bakim bi exe mi değil mi.... biraz bekleyin. tuvalete gitti şimdi, yarım saate gelir (haftalık toptan yapıyor da kendisi) ^^ edit: mame var arkadaşta, atari oyunlarını oynuyo bilgisayarda işte.. ordaki rom lardan birinde var. çeşit çeşit hemde.. erkeklisi de var içinde ^^ [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 buldum bulduuum oyunun adı AirXonix yuppiiii şimdi indirmek kaldı geriye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bi oyun vardıı canı sıkılannn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 o espri yapılmıştı ^^ yaw crack bulamadık iyi mi.. oynayamıyom :^( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Full versionu upload ettim... http://depositfiles.com/en/files/656498 http://rapidshare.com/files/18709036/AirXonix.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 merak ettim bende bir oynayayım =) Sevmedim ben yav Volfied daha güzel =) [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 12:39 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Samantha Fox strip poker ezer bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar