Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi oyun vardı

oper

Öne çıkan mesajlar

ya bi oyun vardı ama adını hatırlayamıyorum.. hani kare bi ekranda bi top gezer böyle cizgiyi kapattıkça o kısım açılır.. resim açmaca gibi bişe.. işte bahsettiğim oyun bu oyunun gelişmiş şekli, 3 boyutlu oynanıyo, havadan bişeler düşüyo arada bi.. alttan da resim çıkmıyo. sadece düşmanlar var dolanırken onlara değmemen gerek..
bilen var mı oyunun adını
Sosyal ağlarda paylaş

volfied değil mi işte. ilk bölümde yeşil yılan var, her bölümde 1 tane ana düşman var bi de onun küçükleri. bunlara degmeden cizgi cizmeye calısıyosun, buyuk dusmanı kıstırıncaya kadar devam ediyo bölüm. sagda solda duran kutuları toplayınca değişik bonuslar kazanıyosun, hız, ateş etme, zamanı durdurma vs. gibi.

eğer buysa aradıgın oyun adı volfied.
Sosyal ağlarda paylaş

yok adının volfield olmadığını biliyorum.. başka bi adı vardı ama çıkaramıyom işte.. havadan bonus zamanlar düşüyodu falan benim dediğim oyunda.. her turda da tek bi düşman yok.. tur geçtikçe daha fazla ve zorlu engeller çıkıyo. engel dediğim de işte değişik hareket eden şeyler. kimisi senin açtığın kısmı gelip geri kapatıyordu vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

ya Xoid diye bişe var.. o olabilr.. o da sanırım volfield in yeni sürümüymüş..

edit: yok o da değil ama bahsettiğim oyun onun gibi bişe..tamamen üstten görünmüyo, yandan bi görünümü var..

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 21:45 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşımda kadın soyan versiyonu var ama bakim bi exe mi değil mi.... biraz bekleyin. tuvalete gitti şimdi, yarım saate gelir (haftalık toptan yapıyor da kendisi) ^^

edit: mame var arkadaşta, atari oyunlarını oynuyo bilgisayarda işte.. ordaki rom lardan birinde var. çeşit çeşit hemde.. erkeklisi de var içinde ^^

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...