oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 arkadaşlar ne işe yarar bu control center?? yani bize kazandırdığı ya da yüklemediğimiz halde kaybedeceğimiz bişeler var mı?
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 o zaman kaldıralım ^^ p.s: son zamanlarda "yarar" kelimesini farklı okumaya başladım noluyo bana !!
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 desktop tan sağ tıklayıp çıkan görüntü özelliklerininin, ekran kartıyla ilgili olanlarının kısayol şeklini almış hali
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ben de hiçbir yararını görmedim, bilakis açılışta biraz kasıyor bilgisayarı. Hatta yeni sürücüleri indirirken de yanlış paketi seçmeyin, boşuna 20mb fazladan dolmasın kotanız. =)
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kota sorunu olmadığı için indirdim ben ama yine de kurmadım bu sefer.. ama biraz önce gama ayarlarıyla oynadım ortalığı karıştırdım biraz.. ^^ ya sizin gama ayarlarınız ne durumda merak ediyorum.. ben lcd kullanıyorum gama ayarı 2.2 (ya da tersten 0.8) en iyi hangi görüntü hangi ayarda merak ediyorum ama bulamadım :)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yüklü bende de son versiyonu herzaman ama hiç ayar falan çekmiyorum ordan
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 7.3 ü kurup ccc.exe ve mom.exe hatasi alan varsa .NET Framework u kursun.Düzeliyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bazı oyunlar sanırım daha iyi çalıştığını idda ediyor catalyst ile d: sorun çıkan oyunun olursa web sitesine git bak öyle bir şeyler çıkabilir. Bilakis bazen oyunlar catalyst olduğu zaman hata da çıkarabiliyor hehe
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oyun oynayan biri değilim genelde ^^ catalyst te 3d ayarı var performance ya da quality. belki onla bişeler olabilir oyunlarda.. zaten ekran kartım ati radeon x300SE ^^
Öne çıkan mesajlar