oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 arkadaşlar ne işe yarar bu control center?? yani bize kazandırdığı ya da yüklemediğimiz halde kaybedeceğimiz bişeler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 valla ben bir yararını göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 o zaman kaldıralım ^^ p.s: son zamanlarda "yarar" kelimesini farklı okumaya başladım noluyo bana !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 desktop tan sağ tıklayıp çıkan görüntü özelliklerininin, ekran kartıyla ilgili olanlarının kısayol şeklini almış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ben de hiçbir yararını görmedim, bilakis açılışta biraz kasıyor bilgisayarı. Hatta yeni sürücüleri indirirken de yanlış paketi seçmeyin, boşuna 20mb fazladan dolmasın kotanız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kota sorunu olmadığı için indirdim ben ama yine de kurmadım bu sefer.. ama biraz önce gama ayarlarıyla oynadım ortalığı karıştırdım biraz.. ^^ ya sizin gama ayarlarınız ne durumda merak ediyorum.. ben lcd kullanıyorum gama ayarı 2.2 (ya da tersten 0.8) en iyi hangi görüntü hangi ayarda merak ediyorum ama bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yüklü bende de son versiyonu herzaman ama hiç ayar falan çekmiyorum ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 7.3 ü kurup ccc.exe ve mom.exe hatasi alan varsa .NET Framework u kursun.Düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bazı oyunlar sanırım daha iyi çalıştığını idda ediyor catalyst ile d: sorun çıkan oyunun olursa web sitesine git bak öyle bir şeyler çıkabilir. Bilakis bazen oyunlar catalyst olduğu zaman hata da çıkarabiliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oyun oynayan biri değilim genelde ^^ catalyst te 3d ayarı var performance ya da quality. belki onla bişeler olabilir oyunlarda.. zaten ekran kartım ati radeon x300SE ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar