Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet ve Hugo

cemad

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=GdEJ-Es8-CI

artık skandal mı denir ayıp mı denir. hürriyet oyun klubü ya bu oyunu hiç incelemedin promosyon olarak dağıtıyor(ki bu çok feci birşey, çocuklara dağıtılan birşeyin incelenmemesi...) ya da bunu bilerek yapıyor ki buna ihtimal vermiyorum artık kelimeler yetersiz kalır öyle bir durumda

konu yabancı bi firma hugo oyunu yapmıs. Oyun tamamen çocuklara yönelik eğitici bir oyun. Ülkeleri tanıtıyor bilgiler veriyor. Ancak türkiyenin sınırlaını doğusu yokmuş gibi gösteriyor. Üstüne türkiyede asla güvende olmazsınız türü saçma sapan bilgiler veriyor.

ayrıca avrupadaki topraklarımız da gözükmüyor sınırlarda. istanbulu yunan sınırlarında gösterip konstantinapolis olarak öğretiyorsa şaşırmam

Hürriyet bu sorumsuzluğun bedelini ağır bir şekilde ödemeli

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 11:35 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

prezervatif reklami bas sayfada olsa ne olucak?

nedir bu yasakci zihniyet
biseyi bgenmiyrosak hemen yasaklatalim
birisi aleyhimize konusuyorsa susturalim

3 maymunu oynuyoruz

hugo haksizmi?
istanbulda kacinzi guvende hissediyorsunuz?
dogu peki?
istanbul tarihinin en buyuk suc patlamasini yasiyor adam bunu diyorsa haksizmi?
adamin elestiridgi konulari duzeltmek yerine hemen yasak hemen sansur

dogu turkiyenin degil diyorlar
avrupalilari gectim devlet dogudaki vatandasina sahip cikiyormu
kaciniz o bolgeye gittiniz
develetin bolgede tek temsilcisi asker bir tek asker orda insanalrla ilgileniyor okuma yazma kurslari aciyor askeri hekim yolluyor
onun yaninda sark hizmeti zorunlu oldu diye doktorlar isyan ediyor

uyaninda kendinize gelin

begenmediginiz seyelri istediginzi kadar yoksayin veya yasaklayin
onanr hala orda durmaya devam edicek taaki elestirinin kaynagini gercekten yokedene kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor ne alakası var?

Doğuda sorun var evet. Gayet de büyük bir sorun, ona da evet. Ama bu kalkıp da doğuyu Türkiye'nin elinden çıkmış gibi göstermeyi haklı kılmaz.

Derdini anlıyorum ama konuyla zerre alakası yok. Hügo oyunuyla yabancılar "Türkiye'nin yıllardır kanayan yarasına parmak basmak" mı istemişler? Alakası yok, düpedüz Türkiye'ye bakış açılarını gösteriyor bu olay işte...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu CIA mi yaptiriyo?
ardinda komplo teorisimi var?

hayir

alti ustu bi oyun
turkiyede bunu oynicak cocuk olsa bile orda gorup AHANDA DOGU BIZIM DIILMI dicek

interneti gectim sozde muttefiklerimizin karargahlarinda milyonlarca dogunun turkiyenin olmadigi harita var

onalri ne yapicaksiniz?
bu oyunu yasaklayinca dava acinca uluslararasi kamuoyu aaa dogu turkiyeninmismi diyicek

amac ne burda?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogu turkiyenin degil diyorlar
avrupalilari gectim devlet dogudaki vatandasina sahip cikiyormu
kaciniz o bolgeye gittiniz
develetin bolgede tek temsilcisi asker bir tek asker orda insanalrla ilgileniyor okuma yazma kurslari aciyor askeri hekim yolluyor
onun yaninda sark hizmeti zorunlu oldu diye doktorlar isyan ediyor

O doğu Türkiye'nin değil diyenler, sark hizmeti zorunlu oldu diye isyan eden doktorlar götü kalkmış, kendi toprağına sahip çıkmayan, vatanseverlik ve milliyetçilik kavramlarını anlayamamış kişilerdir.

Babam, 15 yıl önce YYÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi kurulurken davet edildiği için gittiği Van'da görevini Profesör olarak sürdürmektedir ve hala orada ikamet etmektedir. Doğuda devletin tek temsilcisi asker ve kaçınız oraya gittiniz demişsin de, asıl sen gitmemişsin ve hiçbir şeyden haberin yok.

Devlet ne projeler yaptı, karşılıksız krediler mi vermedi, insanlara bedava tarla ile ev mi vermedi, herşeyi yaptı. Bilmeden atıp tutmayalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor tek bir soru soracağım, bu yanlışı Yeni Şafak yapsaydı aynı bunları söylüyor olacak mıydın? Hayır. Ama emin ol bu yanlışı yapan Yeni Şafak olsaydı da ben yapılan bu yanlışı eleştirirdim. İdeolojiniz sizi kör etmiş, hayatı tek renk görebiliyorsunuz, yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Amaç tam olarak senin düştüğün duruma düşmemek.

Bu ve benzeri durumlarda tepkisiz kalmamak amaç. "Yahu ABD'nin İncirlik'te bunun gibi milyon tane haritası var, ne olacak... " dememek...

"Altı üstü bir oyun"la başlar, sonra "Altı üstü bir dizi" olur, ondan sonra "Altı üstü bir gazete" derken, "Altı üstü bir yasa tasarısı" olur en sonunda bir bakmışsın *hoppa* ülke elden gitmiş "Ne olacak yea" diye geziniyosun sen ortalıkta.

Tepkisiz kalmamak lazım, benim bildiğim budur. Ülkemin gazetesi kalkıp Misak-ı Milli sınırlarını yok sayan bir oyunu "promosyon olarak" veriyorsa, hesap sormak lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

lol gazetenin sucu ne burada kaldiki hurriyet ide sevmem hic
hemen ideoloji diye bok atmayin

burda sozkonusu olan bir oyun
yapimcisi belli sirketi belli tepkinizi mai latarak cok guzel gosterebilirsiniz hemen YASAKHLIYALIIM MAHKEMEYE VEREKHHH yada VURUN KAHBE GAVURLARA modunami giriceksiniz

gecmiste konaminin suikoden isimli oyununda peshmerga ve yuber isimli iki karakter vardi
kurtceden geliyor isimler gayette normal cunki oyundaki karakterler bissuru farkli kulturdendi
ama internetteki online guidebook da karakter infosunda peshmerga pesmergeden gelmektedir bu isimi kurt bagimsizlik savascilari kullanmaktadir filan yazmislar

yazdim mail i durumun asli soyledir soyledir yaptiginiz yakisik almiyor diye
duzelttiler hemen, kurtlerin toplumlaridnaki savascilara verdikleri isimdir diye

madem bu akdar cok biliyorsunzu ve duyarlisiniz atin mail i yapan firmaya ve protesto edin

demokrasi denilen sey bole bisey iste biz bilmiyoruz ama *gavur* biliyor az cok
Sosyal ağlarda paylaş

"Gazetenin suçu ne?" bunu cidden soruyorsun yani? İdeoloji diye de bok atmadım ben kimseye, o nereden çıktı? Sen promosyon olarak verdiğin oyuna bakacaksın kardeşim, zorunlusun buna. Kaldı ki, baktılarsa ayrı salaklık yaptıkları, bakmadılarsa ayrı... lol be buna bile açıklama yaptırıyosun, helal olsun.

Burada söz konusu olan, oyundan önce, bizim bu oyuna, bu düşüncelere bakış açımız. "Demokrasi, evet demokrasi var, bok atmayın, demokrasi var" diyorsunuz da, kaç taneniz inanıyor yahu buna? Şaka gibi. Türkiye'de, Dünya'da Türkiye'yle ve bizzat sizinle ilgili kaç tane konuda demokrasinin işlediğini görüyorsunuz da, adamlar her fırsatta ülkeyi bölünmüş gösterdiğinde "Demokrasi var, yabancılar biliyor siz bilmiyorsunuz cahiller"e geliyor laf. Fransa'nın yaptığı mı demokrasi? Yoksa işine gelince demokrat görünüp gelmeyince faşistlik yapmak mı? Tribünlere oynamak mı?

Tekrar diyorum, söz konusu olan adamların ne yaptığı değil, zaten iki tane tepki mail'iyle bu ülkeye bakış açısı değişmez. Söz konusu olan, artık hepimizin bu duruma fena halde alışmış olması. Topraklarımızı bölünmüş gösteren haritalara "Amaan ne olacak canım" diyoruz artık. Tepki gösterenlere "Mail at kardeşim duyarlıysan. Demokrasi var. Alt tarafı bir oyun. HEMEN YASSAGHLAYALIM MI? MAHKEMEYE Mİ VERELİM?!" dememiz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...