Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nisan ayı masaüstlerimiz..

Madcat

Öne çıkan mesajlar

RAM yememesine imkan ihtimal yok.. normal windows temasının üzerine eklenti kuruyorsunuz çünkü onları çalıştırırken. bu eklentileri de açılışta kullanmak için windows ekstra RAM harcıyor. dikkat ederseniz en ufak bi bozuklukta ilk olarak o tema uçar.

RAM yiyecek bir program oyun vs kullan anında farkedersin yavaşlığı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
o dediğin şeyler deliler gibi RAM yiyor da o yüzden kullanmıyor kimse. zaten çoğu içinde çok fazla spyware barındırıyor.

evet bende de bir sürü tema var ama yavaslatmiyor, hic sorun yasamadim simdiye kadar.

bence ha winxp görünümü ha farkli bir tema sonucta hepsi resimlerden olusuyor
Sosyal ağlarda paylaş

yavaşlatacak olan tema değil zaten. temayı çalıştıran program. nitekim windows kendisi bu dediğiniz temaları çalıştıramıyor. ek programa ihtiyaç duyar. sizce bilgisayarda mütemadiyen çalışan bir program nasıl ram yemez? mantık sizin ister kullanın ister kullanmayın.

zamanında benim ağzım çok yandı RAM konusunda. sizi uyarıyorum ben. ister kullanın yavaşlatsın ister kullanmayın... bana ne yani...

@toggie
senin yaptığın işlerden dolayı yavaşlattığı farketmiyor olabilirsin. ama işi teste dökmeyi denersen anlarsın farkı. ki sanırım bu senin yapabileceğin birşey değil.

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 21:33 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie belki programlar ile calisan temalarda hakli olabilirsin, fakat .msstyles uzantili temalar kullandigin zaman program geregi olmadan (masaüstü sag klik ayarlar) kullaniyorsun ve normal xp temasindan bir farki kalmiyor.

gerci fistan ss koymus stylexp'de farkedilmeyecek derecede ram kullaniyor, ama ben yinede programsiz olanlari tercih ediyorum pek problemsiz oluyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

programı ben daha önceleri de kullandım bunlara dayanarak konuşuyorum bu bir.

ikincisi RAM yemek programdan programa sürümden sürüme değişir. stylexp benim kullandığım zamanlarda 10000k civarı birşey yiyordu ki bu pek hoş karşılanacak birşey değildi. tabi RAMler gittikçe artıyor ve buna bağlı sisteme etkisi azalıyor.

ama ben hala inatla kurulmamasını tavsiye ediyorum ki bu programlarla birlikte gelen tonla program var.

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 23:35 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...