Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 dimi ehrkezin maşallahı var üstlerinde nazar deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ben yakmam kıyamam, oynasın o ben de yapıştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: oynasın o ben de yapıştırayım O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [b]Hadi Arkadaşlar Masaüstünüzü Görelim.. Az Laf Çok Masaüstü. Kötüyüm Ben Kötüyüm Kötüyüm Kötüyüm Herkezi Hasta Ederim.. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 13:31 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 buyrun benim Gisele'im:D [spo] [/spo] [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 13:50 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Herşey aslında böyle gözüküyor gibi: Ama işin kamera arkası var bi de.. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 15:42 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bir Allah'in kulu yokmudur burada güzel güzel temalar kurmus olsun, yeni yeni skinler kullansin winamp(vb.) icin, yada samurai ile eklentiler kursun. icim bayildi windows klasik tipinde geziyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 o dediğin şeyler deliler gibi RAM yiyor da o yüzden kullanmıyor kimse. zaten çoğu içinde çok fazla spyware barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yoo ben kullanıyorum ram falan yemiyo. vista inspirat teması. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Henüz Vista'ya geçemedim ama XP'yi Vista'ya dönüştüren şahane bir eklenti var, bir deneyin derim: Vista Transformation Pack Ahanda bendeki görünüşü: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bu da benden olsun , [spo][/spo] [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:00 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Arka plan resimlarinizi de upload etseniz şahane olacak. Beğendiklerimizi alıp kullanabiliriz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 RAM yememesine imkan ihtimal yok.. normal windows temasının üzerine eklenti kuruyorsunuz çünkü onları çalıştırırken. bu eklentileri de açılışta kullanmak için windows ekstra RAM harcıyor. dikkat ederseniz en ufak bi bozuklukta ilk olarak o tema uçar. RAM yiyecek bir program oyun vs kullan anında farkedersin yavaşlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bende de bi sürü tema var. Ama hiç yavaşlatmıyor bilgisayarı. Belki ramim çok diyedir ama bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm mrlevie indir dene bakalım yavaşlatıyo mu yavaşlatmıyo mu. 512 ram im var pc de yeni değil en ufak bir yavaşlama yok, ayrıca dediğin gibi en ufak bir hatada tema da bozulmuyor. neyse indir dene görürsün zaten, kendin test et ne kadar yavaşlattığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: o dediğin şeyler deliler gibi RAM yiyor da o yüzden kullanmıyor kimse. zaten çoğu içinde çok fazla spyware barındırıyor. evet bende de bir sürü tema var ama yavaslatmiyor, hic sorun yasamadim simdiye kadar. bence ha winxp görünümü ha farkli bir tema sonucta hepsi resimlerden olusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yavaşlatacak olan tema değil zaten. temayı çalıştıran program. nitekim windows kendisi bu dediğiniz temaları çalıştıramıyor. ek programa ihtiyaç duyar. sizce bilgisayarda mütemadiyen çalışan bir program nasıl ram yemez? mantık sizin ister kullanın ister kullanmayın. zamanında benim ağzım çok yandı RAM konusunda. sizi uyarıyorum ben. ister kullanın yavaşlatsın ister kullanmayın... bana ne yani... @toggie senin yaptığın işlerden dolayı yavaşlattığı farketmiyor olabilirsin. ama işi teste dökmeyi denersen anlarsın farkı. ki sanırım bu senin yapabileceğin birşey değil. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 21:33 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok be ne yavaşlatacak tema programı pc'yi. ram'den yediğide bişey olsa hani. al sana ss. 1gb ramli makinede hissetmezsin bile.istersen 2 oyun aç benim gibi. alt+tab'la gez. sen raat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 evet benim yapabileceğim bir iş değil, lütfen verdiğim linkten vista xp temasını kurup sen göster bana ne kadar ram yediğini bakalım ne kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Yavaşlatma gibi birşey gerçekten sözkonusu değil, en azından gözle görülür bir yavaşlama sözkonusu değil. Tek sorun windowsun bir miktar geç açılması olabilir oda en fazla 5-10 saniye sürer. Yani çok da büyütmeyin bu programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ya zaten benim dediğim şey program falan kullanmıyor. deneyin görün yani ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 MrLevie belki programlar ile calisan temalarda hakli olabilirsin, fakat .msstyles uzantili temalar kullandigin zaman program geregi olmadan (masaüstü sag klik ayarlar) kullaniyorsun ve normal xp temasindan bir farki kalmiyor. gerci fistan ss koymus stylexp'de farkedilmeyecek derecede ram kullaniyor, ama ben yinede programsiz olanlari tercih ediyorum pek problemsiz oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 programı ben daha önceleri de kullandım bunlara dayanarak konuşuyorum bu bir. ikincisi RAM yemek programdan programa sürümden sürüme değişir. stylexp benim kullandığım zamanlarda 10000k civarı birşey yiyordu ki bu pek hoş karşılanacak birşey değildi. tabi RAMler gittikçe artıyor ve buna bağlı sisteme etkisi azalıyor. ama ben hala inatla kurulmamasını tavsiye ediyorum ki bu programlarla birlikte gelen tonla program var. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 23:35 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla 2 sene önce falan ben de kurmustum farklı bişeyler sevmemiştim ama bunu 2 senedir kullanıyorum hiç problem yaşamadım, temiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bu konuya baskaldiri olarak masa alti konusu acicam, birazda masalarin altlarina ilgi gosterelim. evet, 1 saat icinde midtermum var hicbirsey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar