Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sayfa kodlamak istiyorum ama...

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Bak toggie konuyla alakalı olan kısmı var illaki ama sende saklı olanı vermiyeceksen söylemende gereksiz budur olay.
Ayrıca lafım genel sadece sana yönelik değil zeki müreninde bizi görebileceği sayfalar bile istenmiş nitekim...

PS : Gereksiz derken kast edilen boşu boşuna ağız dalaşına sebebiyet vermek.

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 00:20 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

orijinal bir fikrimiz olsa kendimize saklarız herelde dedim ben, yani kimsenin güzel bir fikri olup da başkasına vereceğini zannetmem, genel konustum. sonra da benim böyle bir fikrim olsaydı sana ya da baskasına söylemeyeceğimi belirttim. senin burdan anlaman gereken baskalarının yaptıgı öneriler seni tatmin etmeyecektir, o yüzden aklına ne geliyorsa onu yap, kendin düşün neler yapılabileceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin aslı aptal değilim düşünebiliyorum ama farklı olmasını dilediğim bir şey içindi belki fikir alışverişi yapılabilecek bir ortam hazırlama gayeside o an aklımdan tam olarak geçeni sezemiyorum.
Zaten ticari kaygı mevzusu belirtilmiş sorudan anlaşılanda basit bir uğraş.Zaten kimseden altın fikirler beklenmiyor kısaca yani senin onları farklı cümleler ile orada belirtmen yinelemeden başka bir şey değildi.
Herneyse olayın bu noktalara gelmesi üzücü tek suçlu siz değilsiniz elbet gereksiz çıkışlarımda vesiledir ama çok basit bir konunun (kesinlikle tartışma gibi bir beklentim yoktu) buralara gelmesi beni üzmekten öte şaşırtmıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

topic konusu bence de saçma... bir sonuca varacağını bile düşünmemiştim ilk gördüğümde (ki öyle de oldu gibi gözüküyor)... ama gelip bu fikrimi de burada belirtmedim (belirtmem bizi ne gibi bir sonuca götürebilir ki?). zira birisinin fikri olabilir. olan fikrini söylemek istemeyebilir. ama eğer istenilen doğrultuda bir fikir beyan etmeyecekse de buraya gelip çemkirmenin hiç bir anlamı yok. her konuya mesaj yazmak zorunda değiliz nitekim. sen susarsın, ben susarım, birisi çıkar fikrini söyler, belki kimse bir şey yazmaz da topic eriyip gider vs...

aslında susmak zorunda da değiliz tabii... ama konuşmanın da bir adabı var. açık ara gıcık yazılar var. yani inceden dokundurduktan sonra birisi patlayınca, "ne sinirleniyon lan" havalarına girmeyin.

toggie için demek istemedim bunları, zira en ılımlı mesajlardan birisi başlarda toggie'ye aitti. genel konuştum.

forumun genel havası bu zaten. bu topic'e özgü bir şey de değil.

empati sıcak yenir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zira birisinin fikri olabilir. olan fikrini söylemek istemeyebilir. ama eğer istenilen doğrultuda bir fikir beyan etmeyecekse de buraya gelip çemkirmenin hiç bir anlamı yok. her konuya mesaj yazmak zorunda değiliz nitekim.

İşte derin darbe,empati anlatmak istediklerimin sentezi :p

@aquila

İlk attığın mesajını yorumlarmısın lütfen neden o şekilde yazıldığını?

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 00:40 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...