Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya artık böle tırsınçlık geldi free serverlarda ezik muhabbetleri ezik uo'su oynamakdan. Artıkın böle geçrek UO dünyasına bi adım atayım diyorum. OSI'ye nası girebilirim. Orjinal CD mi almam gerek. Nasıl account açarım account fiyatı ne kadar genel bilgileri istiyorum. Bi kaç araştırma yaptım amma 2005'de konu açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 2002 miydi 2001 miydi neydi Osi hayatıma son verdiğim dönem .. Orjinal CD alıyosun tabiki .. Arkasında sana bir kod veriyor ilk ay onla takılabiliyorsun sonrasında kredi kartına dönmen gerekiyor tabiki .. Ha illa veremem para orjinal'e diosan gidip sitesinden de kartla kayıt yapabilirsin.. benim zamanımda 10 dolar civarı bişeydi aylık ücreti şimdide çok oynadığını düşünmüorum maximum 15 fln olmuştur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 orjinal cd ye felan gerek yok , siteden acc al kendine aylık 12 dolar veriyorsun , full patchleri indiriyorsun sonuna kdr , güzel güzel oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 osi mi kaldı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla özlem gidermek amacıyla ayda 2-3 kere giriyorum hoş oluyor :) uo efsanesi bitmez, herkesi bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Can sıkıntısı 6 yıldır UO oynuyorum am OSI'de hiç oynadım orayı bi deneyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende 3 yıldır uo oynamıyorum. OSI'de de hiç oynamadım ama şuanda bi heves sardı walla :D hayatımı tekrar b.k etmekde istemiyorm açıkcası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 osiye adapte olabilmeniz icin gunde 8 saatten 1 ay fln full oynamanız lazım :D ooookkkkadar çok incik cincik minicik bidicik agu bugu şey varkı aklınızı sıyırırsınız yani görünce. sphere gibi geldim gördm para kastım +lı aldım degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 skill kasmak kolay mı :D asdfsd ph varmı ph fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ph kalkalı 800 sene falan oldu :) bazı skiller kolay bazıları zor ama genel anlamda pek zorladığını söyleyemem çoğunu zaten macroda kasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 evet ph kalkalı 800 sene oldu ama 800 senedir "Guaranteed Gain System" var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar