Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 heyoo sunucumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 yuppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ahey! ahey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kahretsin süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oleyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 e serveri actiniz, oyunu da gonderin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 masaja da rus ayarlayalım mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 adresi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 keşke silmeseymişim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ne kadar uğraştıysam da yukarıdaki IP adresini nereye yazmam gerektiğini bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? :/ (Ahh vurmayın! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben biraz aranıp buldum, " tuşuyla consoleu açıp connect 212.175.238.76:28960 yazıp enterlıyorsun, ama awaiting connectionda takılıp kalıyo benimki, niye anlamadım (evet noobum kardeşim, multi kısmını bundan önce hiç kurcalamamıştım napiyim hehe) [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:16 tarihinde, Leopar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Sunucu kendi kendini kapiyor, kernelda sorun var, sunucuda cok stabil calismiyor zaten, windows sunucuya gecirene kadar kapali kalacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 İddaa Ediyorum Ben Bu Sunucuyu Yerim... Anındada Hazmederim.. Başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 hoparey yuparey yuppppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya ben oyunu kuruyodum ama garip bi hata verdi.. :S msvcr80.dll hatası.. bilen var mı acaba? edit: dll i buldum gerekli yere koydum ama yine hata oldu :( [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 22:22 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 aha süfermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu waiting connection olayı nasıl geçicek? bıraktım öle gidiyor 120 sn bekledim baydı artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 açık değil sanırım şu an, ama 1-2 ay waiting connection'da bırakırsan oyunu, açıldığı an girersin servera ahaehaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 az mış 1-2 ay dediğin ne ki gözünü açıp kapatana kadar geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yaf bide pati uo bidaha açılsa ne süper olurdu :) çok özledim eski uo günlerini [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 17:50 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 uo dan ziyade hala bu cod2 yi beklemekteyiz.bir açılsa da $öyle bir carentan tdm yapsak toplucana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Vallahi Pati'de oynayacaksak CoD'u tekrar kurarım ama dışarıdan oyuncu almayalım bana kalırsa. Nitekim o ezikler yüzünden oyundan soğuyup bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lehoo oyunu buluyum bende gelıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Açılsın da parolalı olsun. Bir de en azından arada sırada ctf açılsın ya, amaçlı oynamak birtek bana mı daha zevkligeliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 CTF akar ama server yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar