Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bende kapitalsit düzenden pek hoşlanmıyorum ama böyle soytarılarla aynı tarafta olmaktan hiç hoşlanmıyorum. Umarım bir daha ki seminerde Abso nun dediği gibi daha iyi güvenlik olurda böyle bir "showman"liğe izin vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben de iktisat okuyorum. bin şükür imf nin gerçek yüzünü veya kapitalizmi slogan atıp anıran adamlardan daha iyi biliyorum. ama söyledikleri doğru diye hayvanca yöntemlerle seslerini duyurmak yanlış. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 15:22 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ben de ODTUde okurken bi sürü protestoya katılan eyleme kartılan arkadaşımız vardı hatta biz de katılırdık kağıt oynamaktan zaman bulursak ama bizler farkındaydık bazı şeylerde sınır olması gerektiğini. Ayrıca ufak bi detay ama en piskopat manyak idealist konumist stanist dinci arkadaşlarımız bile son sınıf geldiğinde sokarım ulen ideallere genç beyinler devralsın bayrağımızı!!!! bitsin şu okul mezun olup para kazanayım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: Kayhan (27 Mart 2007) kaos istiyorum Gelen Mesajlardan biri.. daha ne diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 said: Keşke o eylemi yapan GENCin 10 sene sonra ki halini görebilsek yani ne yapıcak acaba biri bana anlatır mı? Koç değil de Boç da çalışcak. fark eder mi? hipilerin sonradan o ya da corporationda çalışmış olmaları onların aktif olduğu dönemde tüm kamuoyunun gözlerini savaşın çirkin yüzüne çevirmesine engel oldu mu ki? dünyanın problemlerinin altını çizmek, kamuoyunun dikkatini bazı konulara çekmek GENÇlere yakışan bir şey. çünkü yetişkin olunca insan kendini ister istemez bir sürü derde veriyor, çoluk çocuk geçim sıkıntısı etc... yetişkinler bireyselleşiyor (istisanalar kaideyi bozmaz), bu durumda toplumsal hikayeler gençlere kalıyor benim gözümde. bu anlamda benim gençlerden beklentim hep yüksek. bizim uyuşmuş, normalize edilmiş, bin türlü dertle doldurulmuş sünger beyinlerimize taptaze bir alternatif sunmakla yükümlüler... bu anlamda, yani bu tarafından bakınca şu-şu-şu konulara el atmış, faydasını dokundurmayı denemiş gençlerin sonraki hayatlarında ne işler karıştırdıkları önemli değil, zaten yetişkinlerden o anlamda umudum yok... said: Eylem yapsın tabi ama karşısındakinin de insan olduğunu unutmadan yapsın. Bu tip eylemlerin tek sonucu bir sonraki seminerde daha iyi güvenlik olur o kadar. bu kısmı dediğim gibi, bir sonraki aşama sayılabilir. yani 1) evet, eylemler olsun 2) hmmm, nasıl eylemler olsun bu örnekte baya yıvrançç bir eylem görüyoruz. benim kafama taşak atılsa çok canım sıkılır evet. hoş değil evet. ama eylemdir, uzun süren sessizlikten sonra gelen bir alarm sesidir, tünelin ucunda bir ışık ihtimalidir. o anlamda ben memnunum böyle bir oluşumdan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bu "taşaklı" eylem kapitalist düzenden daha itici bence. dedikleri doğru da olsa dile getirmesini bilmeyen insanlar, bir yere varamazlar. ne kadar doğru düşünürsen düşün, düşünceni ifade etme şeklin buysa, sen kime neyi anlatıyorsun? her adımını her alanda doğru seçmen gerektiğine dair güzel bir örnek olarak kalacaklar, tabii nasıl hata yapılır başlığı altında. ellerine geçecek olan ne onu merak ettim bir de hadi yaptılar bu eylemi de. onu yazmamışlar mesela, neye varacak bu eylemler? konuşmak anlatmak lazım ama, daha çok zarar vererek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 evet herkes eylemler olsun ama makul olsunlar diyorsa. ben dağılıyorum. wow ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bkz. Anarsizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ya aslında haklarında bu kadar konuşmaya bile değmez,3-5 tane özenti,çapulcu,boş insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Hakaret etmek ne zamandan beri serbest bu forumlarda? Ben cikip `Sensible kendini bilmez, bos, capulcunun teki.` yazsam uyarilmayacak miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Adamlar taşak atmış ya şaka mı yapıyorsun wissy?? Anana babana ablana atsalarda gene böyle mi konuşursun? Ha öyle ise eğlenme amaçlı atalım hep beraber gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Anarsizmden bahsediyoruz burda Absolut. V'yi izlerken adam binalari patlatiyordu bam gum, `off super ya cok karizmatik.` diye izliyorduk ama... Her seyi anana babana dayina bacina yapsalar napardin mantigina dokmeyin. Pasta atsalar annene orda ay ne seker cocuklar mi dicektin de koc tassagi olunca atilan sorun oldu? Ya da bonfile atsaydi farkli mi olcakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Vay be. Anarşizmden bahsedince meşru oluyormuş bu eylem. Bravo vallahi. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:04 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesru oldugunu iddia eden yok. Mesru olmasini isteyen de yok. Bu eylem izleyenler `afferin cocuklara` desin diye yapilmadi. Paticik'teki online sosyalistlere online fasistlere online anarsistlere online xxxistlere kendini begendirmek icin de yapilmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Sinan nedir amaç? İnsanların tepkisini çekip Koç'a daha fazla sempati kazandırmak mı? Kendini tatmin etmek mi? Hani "halkı uyandırcaz biz" vs. ise gördüğün gibi ters tepmiş. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:16 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ters tepmemis bence. Uyandirmaya calistiklari kesim yavas yavas uyaniyor. Zaten sistemin destekcisi olmayi birak parcasi olmus, isleyisine hiz katan insanlari yanina cekmeyi amaclayan bir eylem degil. Bazi seyleri gorememis ama gorse farkli bir bakis acisiyla icinde bulundugu kirliligi gorecek ve bundan siyrilip temizlenmek isteyecek kesime yonelik eylem. Once bir iki insan, ardindan kucuk gruplar ve en son olarak buyuk topluluklara ulasirsin. Her seyin bir anda olmasini beklemek yanlis. Koc'a nasil bir sempati kazandirmis? Koc'a kapak atmak icin orda bir odayi doldurup `beni sec. beni sec.` yapan insanlar daha buyuk sempatiyle bakiyorsa artik Koc'a sence bu %52'ye dokunur mu? Tekrar soruyorum, V'yi izlerken de `bak bak tipe bak, tek yaptigi yonetime sempati kazandirmak. eylemleri cok siddet iceriyor. keske oturup pisik yapsaydi baskana.` mi dediniz? [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:24 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 iyi de eylem bu soylediklerinin hicbirini gostermiyo. neden koca bu tepki? sebeplerini adam gibi belirtirsin, tepkini gosterirsin once, baktin hala bisey yok o zaman yaparsin sok edici eylem. e yuh filmden ornek veriyosun. film abi o napicak adam izlerken, bak terbiyesize bina patlatiyo ne kadar ayip mi dicek. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:26 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kitaplardan vereyim ornek size o zaman. Ya da yasanmis tarihi olaylardan. Fransiz Ihtilali ornegi mi verince rahatlicaksiniz? Koc'a tepkisinin nedenini de anlatiyor cocuk. Ve mesaji almak isteyenler o kismini da dinliyor merak etmeyin. Tassakla ilgilenenler zaten grubun ilgilenmedigi kesim. Onlar da tassak muhabbetine devam edebilir kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 iyi peki, ayaklanin kirin dokun, kurtarin memleketi, biz aliriz tasamizi otururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yarın öbür gün bi KOÇ müdürünün kafasına da biri kurşun sıkar çıkar gene savunursun. Yapılan hareket ister pasta ister börek ister taşak olsun sonuçta hiçbir türlü savunulmaması lazım. Sen gidersin KOÇu yıkmak için sendikaya girersin çalışırsın didinirsin KOÇ kölelerini ayaklandırırsın ona kimse bişi demez. Ama gidip milleti oyandırcam diye toplantıdakilere taşak atıp sonra bunu savunamazsın. Onu yapan çocuk genç herkimse belki bundan 5 sene sonra duyarız ona göre insanı köleleştien birini vurduğunda TVlerden XXX XX daha öncede KOÇ firma toplantısında konuşmacıya taşak atmış fakat yaşı küşçük olduğundan hakkında bir işlem yapılamamıştı diye. Anarşinin tatlı yüzüne kanmayın, 2 kıza hava atıcam, arkadaşlarla toplu zaman geçircez, ahmetler yapmış çok gülmüşler gel lan diye bu tip eylemler ile bi bakarsınız hayat boyu peşinizi bırakmıcak izler damgalar hatta cezalar yersiniz. Ha bunları neden söylüyorum: Çünkü sen koça taşak atmışın ne koçun umrumda ne de başka birinin. Ama o taşağı atarken hayatını karartma ihtimaline karşı uyarıyorum ben. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:44 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kimsenin kafasina kursun sikmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Sabancının sıkmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Anarsiklerle teroristleri bir tutmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 O kızda ilk günden terörist başlamadı hayatına emin ol. Ama gün geldi hepimiz güvenlik kamerasından nasıl soğukkanlı cinayet işledi gördük. Hem de neden? Fabrikaları var, zengin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Simdi de servet dusmanligiyla suclayin hirsizlara kole simsarlarina tepki gosterenleri. Bu mantikla hicbir seye tepki gostermeyelim. Sonra yarin bir gun kafasina sikariz belki birilerinin? Ah pardon ya, zaten kafaya sikmak degildi ki sorun. Dusunenlerin esitlikcilerin isyan edenlerin kafasina sikinca bu sistemin koyunlari sizinle fotograf cektirmek icin siraya giriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar