kenzap Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 motor kızların bile klasmanı var v6 v8 v12 kızları araba modelleri ile ayıran insanlar gördüm ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 götik ve emolar genelde güzel sanatlarda oluyo, ondandır herhalde ^^ bu arada bizim okulda da bahsedilen durum bayağı bi var. artık arkadaşla gezerken onları kastetmek için "bak lan adalet geçiyor" diyoruz, anladınız siz onu ^^ bizim gibi dalyan gibi adamlar da hep yalnız olur.. parasızlığın gözü kör olsun :( [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 16:51 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 gsfde gotik ve emolar olabildigince azdır genelde.cok nadir rastlanır. oturup okul için calışacaklarına böle şeylerle ugraşırlar cünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 pardon ya bunlar daha çok beşeri bilimler fakültelerinde görülür... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bak şimdi aşağıda saydıklarımı yaparsan kesin kız bulursun, hatta sevgililerinde de ayrılırlar senin için 1) Saça joleyi yağdır. Jölesiz 1cm kare bile kalmasın. Sakal bırak kocaman. Kapşonlu sweat shirt al. üzerine kolsuz mont giy, yağmur yağsa bile aviator güneş gözlüğünü çıkarma. 2) Git bi Murat 124 al. 3) Dıptıs albümü bul tak Murata. 4) Muratın arkasına eşşek kadar kolonlar koy. 5) İn sosyal bi mekana. Aç sesi sonuna kadar. Yavaş yavaş ilerle mekanda. 6) Bi yere gelince dur arabadan in (müzik açık kalsın) arabanın kaputuna otur, cep telefonuyla konuşuyomuş gibi yap. kısaca kıroluk yap. kesin sevdiğin varacaktır sana. Not: Bi de topluluk içindeyken bağıra bağıra konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 levie,sen bunları yapmana rağmen bulamadın bir de gelip çok bilmi$ gibi yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 senden once goren adam dogal olarak kapıyo kızı ve bu da iki şekilde oluyo 1- adam cırkın oldugunun farkında ama bunu pek sallamıyo , özguvenı o kadar abarmış ki hatunlar "ne var acaba bu cocukta" diip cocuga tutuluyo 2- adamda para oluyo , para arıyan kızlar da etrafına üşüşüyo... ya da "ben berkcan'a verdım" demek ıcın takılıo. biraz para , bolca ozguven , az ortam , biraz da tip olsun tamamdır iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kingpin sorunu murphy yasalarına geçirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 MrLieve kurallarına ek olaraktan bir de yumurta topuklu ayakkabı giyeceksin ve ayakkabının arkasına basacaksın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 gotik istersen saçını uzat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 üstüne bir de küpe ve mümkünse piercing tak.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kime tavsiye veriyorsunuz O_o konunun açılma amacı "kız arkadaş bulamıyorum help pls" değildi sadece kafama uzun süredir takılmakta olan bu salak soruyu sizlerlen paylaşmak istedim aynı sorundan ıstırap çeken başkaları var mı diye =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 hehe tamam tamam kızma ^^ evet var benim de kafama çok takılıyo ama takıldığıyla kalıyo o kadar.. hala bi cevap bulamadım tam olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 takılırsa oper in tavsiyesini uygula.. hergün iki shot olmeca iç.. (ha bu arada sevgi amaçlı kullandığım bi laf yüzünden bi mesajım silinmiş.. hem de küçük bi kedi hakkında söylediğim bi söz.. +18 imiş.. ha içki içmekte 18+bi eylem.. sonuç olarak ey siz 18yaş altı tertemiz gençler.. lütfen olmeca falan veyahut bira içmeyiniz. elinizde görürsem tanımam! döverim!! sille tokat hem de! içki sağlığa zararlıdır) muhalefetmi yapıyor muşum.. ne muhalefeti be.. hadi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 eralp,gel hollandaya götüreyim ben seni.valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bir anda prawler ile aynı keseye kondum neler oluyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: "benim beğendiğim güzellikteki bütün kızların sevgilisi olmak zorunda mı ?" değil. şans,kısmet,mukadderat işleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 üzümün de sapı var, ayıklayıp yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 passive_kesh sende ko forumlarından zıpladın geldin buralara ask bocegi kesildin basımıza ehih hosgeldin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: levie,sen bunları yapmana rağmen bulamadın bir de gelip çok bilmi$ gibi yazıyorsun dimi senin gibi her gittiğim yerden adam bulmuyorum en azından. asfddafs dop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 soruya kısa ve öz bi cevap : ) hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar