Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
XP'yi yanlışlıklan E: sürücüsüne kurdum ve c: 'deki kaldı. Her açılışınca 2 tane xp yazısı çıkıyo eskisi 2. sırada oluyo.

format c: yaptım ama formatlamadı sanırım. Ben bu c:'yi nasıl boşaltabilirim bi fikri olan var mı acaba
Mesaj tarihi:
formatlamadı derken? format c: yaptıysan formatlamıştır.

eğer açılışta hala eski işletim sisteminin de çıkmasından bahsediyorsan boot.ini dosyasını ara ya da başlat > çalıştır > msconfig de boot.ini sekmesini kurcala
Mesaj tarihi:
Dene bakalım :)

Olursa banada haber ver bende yapıcam aynı işlemi :)

[ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 18:36 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
C'yi tümden silersen ya da formatlarsan muhtemelen yeni kurduğun vindozu da açamazsın. bu çok mükemmel(!) sistem c olarak tanımlanan ana sürücüye illaki sistem dosyası kopyalıyor çünkü. Sonra kullanıcı silince de açamıyorum ben bunu diyor.

Tam dayaklık tam ...

boot.ini içinden halledip sonra gereksiz windows ve documents and settings klasörlerini silebilirsin ama ...
Mesaj tarihi:
15 dakikanı almaz, yarım saatini alır ^^
format atması sorun değil de ondan sonraki driver, programlar falan var.. o yüzden ellemiyom. zaten bi sorunum da yok benim maşallah, 30 saniyede açılıyo canavar gibinn :P
Mesaj tarihi:
oper piyasada xp cd leri var (driverları kendisi yüklerken kuruyor (patchli hali)). pc ye format atıp xp yi kurduktan sonra bütün donanımları tanıyor. eskisi gibi değil artık
Mesaj tarihi:
nocom nerdeymiş o dediğin zımbırtı ya

not: ben mi aptalım yoksa bilgisayar mı? boot.ini'yi bulamıyo

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 08:46 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...