Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 XP'yi yanlışlıklan E: sürücüsüne kurdum ve c: 'deki kaldı. Her açılışınca 2 tane xp yazısı çıkıyo eskisi 2. sırada oluyo. format c: yaptım ama formatlamadı sanırım. Ben bu c:'yi nasıl boşaltabilirim bi fikri olan var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 partition magic kullan o yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 formatlamadı derken? format c: yaptıysan formatlamıştır. eğer açılışta hala eski işletim sisteminin de çıkmasından bahsediyorsan boot.ini dosyasını ara ya da başlat > çalıştır > msconfig de boot.ini sekmesini kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 c: 'yi komple delete yapsam nası olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Dene bakalım :) Olursa banada haber ver bende yapıcam aynı işlemi :) [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 18:36 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 olmaz, çünkü e'ye kurduğun windows artık onu gördü. boot.ini den yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 C'yi tümden silersen ya da formatlarsan muhtemelen yeni kurduğun vindozu da açamazsın. bu çok mükemmel(!) sistem c olarak tanımlanan ana sürücüye illaki sistem dosyası kopyalıyor çünkü. Sonra kullanıcı silince de açamıyorum ben bunu diyor. Tam dayaklık tam ... boot.ini içinden halledip sonra gereksiz windows ve documents and settings klasörlerini silebilirsin ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 pfff ya pfff uraştırcak yine patron öldürcek beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Yeni kurdugun Windowsla girip, C yi biçimlendirsen? Sonra Bilgisyarim Sağ tık edip. yönetten isimlerini düzeltebilirsin. Yada sen format at en baştan xD 15 dakikani almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 15 dakikanı almaz, yarım saatini alır ^^ format atması sorun değil de ondan sonraki driver, programlar falan var.. o yüzden ellemiyom. zaten bi sorunum da yok benim maşallah, 30 saniyede açılıyo canavar gibinn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oper piyasada xp cd leri var (driverları kendisi yüklerken kuruyor (patchli hali)). pc ye format atıp xp yi kurduktan sonra bütün donanımları tanıyor. eskisi gibi değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 nocom nerdeymiş o dediğin zımbırtı ya not: ben mi aptalım yoksa bilgisayar mı? boot.ini'yi bulamıyo [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 08:46 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sistem dosyalarında aratmıyorsundur başlat > çalıştır > msconfig de olabilir alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar