Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Kanaltürk'te epey bir süredir haberlerde araya sokulan bir "parodi" bu. Tayyip'i iğneleyen kukla show. Yanlışım yoksa çamurla yapılmış stop-motion. İzlemesi baya keyifli, ancak her gün yakalayamıyorum tv'de. youtube'a upload edilmiş bunlar. merak eden veya kaçıranlar izleyebilir: tık en son eklenmiş olan da bu: http://www.youtube.com/watch?v=jc6DUev7510 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Evet stop-motion bu.. Bir cesit kil, claymation deniyor buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 sense of humour u öldürüyor deniliyor bunun için tek bir kişiye odaklanarak ne kadar malzeme çıkartabilirsin ki en azından bana tvde denk gelen bölümü iğrenç ötesiydi fazla da olsa komik olduğu yerleri veya bölümleri vardır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 nedanko sen yapıyodun bunlardan devam ediyo musun çalışmalara yoksa online oyunlar falan fişman derken yalan mı oldu claymationlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 forgiver sen de watchma o zaman "homor of sense" 'i kill ediyorsa bu parody. Okay man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ne bu ya adam fikrini söyleyemez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Videolar süper genelde takip ediyorum=) Ama bunların nasıl yapıldığını merak etmişimdir herzaman. Yönlendirebilecek biri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Byagidir yapmiyorum, biraz yalan oldu durumu var :) Zaten yapacagim ilk sey tutorial bunun hakkinda.. GAza geldigim bi an yaparim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Hiç beğenmedim... kanaltürkün bu özelliğini sevmiyorum zaten laf geçirmeye ve espirili olmaya çalışıyorlar ama hiç beceremiyorlar. Çetin Altan , Hasan Pulur gibi eski kalemler bunu iyi yapar ama bu arkadaşlar artık yeterli birikime sahip olmadıklarından mı yada yetenek mi yok bilmiyorum yapamıyorlar ama yaptıklarını sanıyorlar ve hala devam ediyorlar [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 08:01 tarihinde, Milamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 burada olay artık laf geçirmekten ziyade AKP ve Kanal Türk arasında bir kavgaya dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: sense of humour u öldürüyor deniliyor bunun için tek bir kişiye odaklanarak ne kadar malzeme çıkartabilirsin ki en azından bana tvde denk gelen bölümü iğrenç ötesiydi fazla da olsa komik olduğu yerleri veya bölümleri vardır ama zaten burdaki olay espri anlayışıyla felan pek alakası yok. direk dalga geçiyorlar gündemdeki olaylarla, akp ve başbakanla. akp'yi beğenenlerin bu parodileri seveceğini hiç sanmıyorum. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 09:22 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 haberleri kolpa olsada güzel show bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bone iğrenç bulduğum bişeyi nasıl sevmemi bekliyorsun sevdiğim/sevmediğim bişeyi eleştirmesinden/desteklemesinden bağımsız bişey bu eğer güzel bulsaydım sadece biraz sinirlendirirdi, en fazla da seyretmezdim. yani güldürü! formatında bişey yapıp önemli olan komik olması deil laf geçirmesi olyına kaçmak saçma geliyor bana. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 10:49 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Uygur kardeşlerden de beteri varmış dedirten bir şov. Bunun yerine turizm ya da maliye bakanının görüntülerini yayınlasalar çok daha etkili ve komik olur. Yorum bile gerekmez. Nasıl bir grubun bizi yönettiğini güldürerek göstermiş olurlar. Değil dalga geçmek aksine empati kazandırıyorlar yersiz yere. Bu ülkede yaşayan ve çok az zekası olan biri bile bu halkın üzerine çok gidilen caniyi bile af edip tepesine çıkardığını bilir. İş değil bir de stop motion çekimler. Boş yere yapılmış deve yükü hammallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 İşte beğenen var beğenmeyen var. Biz seviyoruz arkadaşlar arasında geyikleri dönüyor falan. Ha Kemal Unakıtan koysalar harbi harbi komedi olurdu fazla kasmadan ama buda iyi bence. Ayrıca kafasıan estimi Ulusa Sesleniş yapan başbakanımıza uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 RTE'yi seslendiren ayı yogi'yi seslendiren kişiye çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=jc6DUev7510 şu linkteki benziyor tabii diğerlerini başka kişi seslendirmiş... yalnız hiç beğenmedim, zorlaya zorlaya komik olmaya çalışmışlar olamamışlar oysa çok daha yaratıcı şeyler çıkartılabilir rte'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ahah cok sirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ohooo bissuru bolumu var bunun cogunu izledim super hele unakitan ile rte yi aynen yapmislar ha espri duzeyi cok iyi olamaz normaldir cem yilmaz yazmiyor sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Şu hükümete , rte ye karşı yapılan herşey güzeldir. Bu da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar