managerx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 be wow da yeniyim, map quest kıvır zıvır addonlarını buradan aldığım tavsiyelerle indirdim ve gayet iyi de kullanıyorum.Ancak hangisi olursa olsun ki şu anda CtMod barı kullanmak istiyorum. Çalıştırdığımda ekranın her yeri boş slotlarla doluyor, sorularım şunlar - bu slotların yerlerini nasıl değiştiririm - boş slotları ekrandan nasıl kaldırırım -ayrıca petin barı da chat logun altını kapatıyor petin barının yerini nasıl değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 soru mu karışık, ben mi anlatamadım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 extra birsey yüklemene gerek yok action barsları interface ayarlarından açarsın,bide pet barıda değiştirmene gerek yok chat window'u unlock yapıp yukarı alabilirsin.minimap'in yanında yüklediğin addonlar için ufak bi ikon vardır ordan additional bar seçeneği varsa kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Bar ayarları için /ct yaz barmod sekmesinin altında cevapların. Ayrıca action bar için CT çok yetersiz o modu kaldırıp, Bartender3 yüklemeni tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bence tirinity bars en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Trinity iyi ama bende bir türlü config moddan çıkmadı. her combat başladığında ve bittiğinde oyun donup duruyordu bende sildim. ne yaptıysam o config moddan çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar