Mino Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Melih'in oğullarının davası sonuçlanmış. Wakizashi'yle yakalanmış eleman. o_O http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6229751.asp [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 01:53 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 İ.Melih kafasının içinde hakikaten belki bi ilkokul çocuğu kadar bile beyin taşımadığını kanıtladı. Bana ilginç gelen ise bu konuyu açıp ilk mesajlarda körler sağırlar birbirini ağırlar yapan arkadaşlar oldu. Programı hangi gözle izlemişler ki bunlar? Yani o tgrt de yanlı alt yazı yazdıran program yapımcıları bile artık dayanamadı da Emin Çölaşan'a "Dürüstlüğümüze güvenip geldiğiniz için teşekkür ederiz" zart zurt diyerek durumu kotarmaya çalıştılar. İ.Melih hiçbir belge açıklayamadığı gibi kendisini rezil etmekten öteye gidemedi. Sonlarına doğru artık gerçekten çok komik bir program oldu ben gülmekten öldüm. Gerçekten Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı kim oluyor ki 35 kuruş verip aldığı gazetenin bir köşe yazarına maaşını ben veriyorum servetini açıkla zart zurt diyebiliyor? Hadi mal varlıklarımızı takas edelim diyor? Çok komik Emin Çölaşan 30 yıllık gazeteci ve yüksek maaştan çalışıyor. Zaten normal şartlarda her ikisinin mal varlıkları ve kazançları kıyaslandığında Emin Çölaşan'ın daha büyük bir serveti olması gerekir. Neden adam anlının terini değiştirsinki İ.Melihle? Birşey eklemek istiyorum, İ.Melih, Emin Çölaşan'ın YTL ye geçiş konusunda yanıldığıyla ilgili yazısını okudu fakat Türk Lirasından 6 sıfır atıldığında Emin Çölaşan'ın yine aynı köşesinde yazdığı, "yanıldım, özür dilerim" şeklindeki yazısını gözünden kaçırdı heralde... [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 03:17 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ilk okulda okutulan tarihin ne kadarı dooru ?? bazı milletleri kırmamak icin bi cok şeyin o tarihten cıkartıldığını bilmiyomusunuz ?? menemen olayı hakkında size gosterilmek isteneni goruyorsunuz gerceği değil... sizi bilmem ama bence colaşan kendi laflarını yedi.. başka bi gazeteci icin yazdığı ; yazımdan bir kelime bile cıkarılırsa istifa ederim, dediği sozleri.. ve bunuda birilerinin özür dilemesi falan filan a bağladı.. kimse ankaranın nerden nereye geldiğine bakmıyor?? Polat ta devlet görevi yaparken kumarhane işinden para kazanmıştı ama hekes onu mübah gördü.. bence melih ankaradaki onca mafyaya rağmen bu işleri yaptırabiliyorsa onların oyununu onların kuralına gore oynadığı içindir.. ha yanlışları olur. hatta var. ama hakkını verin arkadaşlar.. ayrıca bakıyorumda bazılarımız cölaşana okadar kapılmış ki onun yaptığı gibi muhatabını bilgisi ile ezmek yerine ismini eğip bükerek ezmeye çalışıyo. eziklik yaptığının farkında diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 said: ya çok komik yerlere gidio tartışma da, melihi savunanlara 1, menemen olayı asıl müslümanların değildir gibi bir şekilde olayın rezaletini azaltabileceğini düşünenlere de 2. gg. hiç kimseyi bi konuda ikna etmek zorunda değilim ve edemem de, çünkü zaten bu zihniyetteki insanların zihniyeti değişmez. gerçek vatanseverlerin karşısında hesap vereceğiniz gün gelecektir umarım. tekrar tekrar yazalımda belki okur bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Faramir son baktigimda yuzuklerin efendisini okumak/izlemek caiz diildi gunah cocugum bunnar ne ole yok gay aktorun oynadigi gri haci yok allaha sirk kosan devasa gozler filam zaten lort of di ringz turk karsiti orclar musluman turk sauron allah i temsil edio ayip ayip okumayin bole seyleri izlemeyin televizyon gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ben vatanın değerini bilirim. ama sen bul o gercek vatan severleri(!) ben hepsinin karşısında hesap veririm. Hatta vatan icin ne gerekirse veriririm.. viktor senin seviyene duşmem abicim.. Kaşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Viktor, İslamiyeti ne kadar anladığını çok güzel özetlemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 benim ilsmiyeti nasil anladigim seni ilgilendirmemeli gerekirse tanri everest daginin ustunde yasiyor peygamber ise su anda kutuplarda gibi yorumliyabilirim ama orumcek kafalardan farki ben bunu baskasina empoze etmeye calismam yada baskalarini bu isin icine katmam benim hangi dini sectigim nasil inandigim veya din ustune goruslerim baskalarini ilgilendirmemeli cunki tanri ile kul arasina 3. kisiler girmemeli kimse din i politik/parasal/ideolojik cikar saglamak icin kullanmamalidir herkezin dini ve dini inanclari kendinedir biz buna kisaca laiklik diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Kurtlar vadisinden polat örneği ile olayı bitirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Faramir sen aklı evvel misin? Menemen olayını bir MÜSLÜMAN olan derviş mehmedin çıkarıdğı kasaba meydanında şeriat isteriz diye bağıran cumhuriyete küfür eden MÜSLÜMAN topluluğun yapmayın etmeyin diyen Kubilayın başını allah u ekber nidaları eşliğinde kestikleri ve camiden aldıkları üstünde la ilahe illalah yazan sancağın ucuna takıp memenem sokaklarında gezdiklerini bilmiyosun galiba? Gelmş burda belge isterim belge isterim diyosun neyin belgesi? Çok istiyosan git devlet arşivlerine o olaylardan sonra başlatılan geniş çaplı soruşturmanın tutanaklarını talep et oku iyice ifadeleri. Yok yani seni nihat genç e havale ediyorum 3 öğün küfür etsin sana ben uğraşamam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 doğrudur bazı müslümanlar böyle bir olaydan rahatsız olabilir, hiç olmamış gibi düşünmeye çalışılıyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: ayrıca bakıyorumda bazılarımız cölaşana okadar kapılmış ki onun yaptığı gibi muhatabını bilgisi ile ezmek yerine ismini eğip bükerek ezmeye çalışıyo. eziklik yaptığının farkında diil.. Evet sen deyince ne kadar ezik biri olduğumu anladım ne yapsam ki şimdi? Neyse yarın okula giderken kendimi haliç köprüsünden atıveririm sen dert etme... Eziğim falan ama koyun değilim be en azından buna şükür. ps: polat örneği de hakikaten çok zekiceydi resmen bilginle ezdin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bi kere çölaşan laf yetiştirecek gibi değildi,ölmüş gibi bi hali vardı adamcağızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 http://www.rapidreactor.net/?cmd=searchdetail&id=86445 şimdiye kadar sadece youtube'daki 3-5 kısa sahneye göz atabilmiştim, ancak bugün tüm 2.30 saati oturup izledim. ya bu melih gökçek nasıl yalancı bir adamdır yav? cidden psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum adamın. bir yalan yaratıp o yalana kendisini inandırıyor. kendi yalan dünyası içinde yaşıyor. demiş ki: "Bekir Coşkun bile Emin Çölaşan hakkında şöyle böyle dedi". Emin Çölaşan çıktı, elinde Bekir Coşkun tarafından yazılmış kağıtla, "bunlar hizmetçi dedikodularıdır, dostları birbirine düşürmek amacıyla söylenen karalamalardır". Melih Gökçek abimizin yüzü bile kızarmadı. Bi de programın sonuna doğru bu olayı unutup, "Bekir Coşkun bile seni sevmiyormuş" yalanıyla şov yapmaya çalıştı. Emin Çölaşan, "sana Bekir Coşkun'un gönderdiği yazıyı okudum ya" demesine rağmen Melih abimiz, "sen bana hiç bir şey göstermedin" diye birşeyler saçmaladı. Yav valla kendi yalan dünyasında yaşıyor bu adam. Ne kadar iki yüzlü, ne kadar sahtekar, ne kadar düzenbaz bir adammış. Hadi bir nebze yaptıklarını görürdük de, ben bu kadar abartı bir kişi olduğunu bilmiyordum. Emin Çölaşan'a diyor ki: "Sen kamu hizmeti yapıyorsun. Senin paranı ben ödüyorum. Malvarlığını açıklayamıyorsan gazeteciliğini bırak." Burda kamu hizmeti yapan emin çölaşan değil melih gökçek. Halka karşı sorumluluğu olan Emin Çölaşan değil, Melih Gökçek. Emin Çölaşan devletin parasıyla değil, Aydın Doğan'ın parasıyla maaş almaktadır. Direk olarak halka veya devlete karşı değil, Aydın Doğan'a karşı sorumluluğu vardır. Oysa Melih Gökçek, bizim paralarımızı kontrol eder. Bizim şehrimizi kontrol eder. O yüzden bir başkasına değil, Ankara halkına karşı sorumluluğu vardır. Madem Emin Çölaşan'ın parasının kendisinden çıktığını iddia ederek, sadece malvarlığını açıklayamadığından dolayı gazetecilikten istifa etmesini buyurabilme hakkına sahipse, biz de Melih Gökçek'in kellesini isteme hakkına sahipiz o zaman? Bu adam nasıl 1994'ten beri başkanlık yapabiliyor, aklım almıyor vallahi. Bir de forumdaki kişiler Melih abimizin yalanlarına inanmış gözüküyor. E adam usta yalancı, yalan söylese bile inandırıcı olup milleti kekleyebiliyor. Amacı Emin Çölaşan'ın malvarlığını açıklatıp, paranın büyüklüğü yüzünden "dolandırıcı" etiketi yapıştırabilmek. Ancak Emin Çölaşan yılların gazetecisi olduğundan bu paranın çok olması yanlış değil. TV Programları var, köşe yazarlığı var, kitapları var.. Ayda en az 20 milyar kazansa, hesaplayın siz malvarlığını. Ama tabii bir anda önümüze tüm malvarlığının parası çıktığında, şaşırırız, "dolandırıcı" diye düşünürüz. Melih Gökçek'in de istediği bu. Nasıl olsa Melih Gökçek, kendi malvarlıklarını "belediye malı" gibi gösterebilme lüksüne sahip, Emin Çölaşan'ın böyle bir şansı yok. Şunu tekrar ediyorum, Emin Çölaşan parasını medya kuruluşlarından alırken, Melih Gökçek bizim paramızı kullanmaktadır. Bu yüzden birisine hesap sorulacaksa o Emin Çölaşan değil, Melih Gökçek'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ha bu arada birçok kişi "al birini vur ötekine aynı boklar" demiş. Emin Çölaşan saldırgan bir uslubu olabilir, ancak Uğur Mumcu gibi araştırmacı gazetecilerin yerini dolduran az sayıda insandan biri. Emin Çölaşan'ı severdim. Ancak programın videosunu izleyince daha bir saygı duymaya başladım. En azından bazıları gibi pazar magazin tadında yazılarla mevcut hükümetlere yalakalanmak yerine gerçekleri bulmak ve söylemek için uğraşıyor. Belki de Atatürkçü bir çizgide olduğu için eleştiriliyor bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Şimdi melih e saldırdığı için para aldığını ispatlıcak bizim süpergerizekalı belediye başkanımız ya ondan takmıştır servet olayına. bence çölaşanda gıcıklığına açıklamıyodur önce sen açıkla dyerek. ama şunu biliyorum ki benden senden iyi kazanıyor ikiside. ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 kazansınlar, kazansınlar. ona bir lafım yok. ancak belediye başkanı, başbakan gibi kişilerin halka ve devlete karşı sorumlulukları vardır. mesut yılmaz gibi kişiler neden yolsuzluklar yüzünden yargılandı dersiniz? kazansınlar, ama emekleriyle kazansınlar. bizim alınterimizle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 1.5 milyon dolar değerinde villa almış oğluna. Tempo dergisinden bir gazeteci sormuş nasıl aldın diye. İ.Melih te seni artık mercek altına alıyorum demiş gazeteciye. Komedi bi adam. Türkiye'nin yüz karalarının en başında gideni. Tayyipten bile beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Melih Gökçek in bir başka taktiği de 1000lerce dava açarak insanları ve kurumları kitlemektir. yani dava konusu olsun olmasın, çok sudan ya da çok ciddi sebepler diye ayırt etmeden herkese ve her kuruma ve bir iki değil 100 lerce dava açmasıdır. bugün ankardaki neredeyse tüm sivil toplum kuruluşlarına , Belediyeyle ters düşmüş bir ton insana Gökçek in açtığı mutlaka en az bir dava vardır.Bu sayede kurumu ya da kişiyi kitleyip harekete edemez hale getiriyor. kısaca dava spam yapıyor adam. açıkçası zekice bir strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Emin Colasan'i Ugur Mumcu'yla bir tutmak da komik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 tam Melih Gökçek'lik bir laf ettin Wissy. Emin Çölaşan'ı Uğur Mumcu'yla bir tutmadım. Ama Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı gibi araştırmacı kişilerin yerini doldurabilecek az sayıda kişilerden birisi olduğunu söyledim. Aynı seviyede veya güçte olduğunu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Sen de simdi tam Barzani'lik bir laf ettin. Hatta ikilemde kaldim Usame Bin Laden'lik de etmis olabilirsin. RTE havasi da aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 buradaki yobazlar neden isimlerini lord of the ringsden seçiyorlar acaba, kuranda yüzük suresi falan mı var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konu dışına açılan konuların %90 ı din ve müslümanlık tartışması içermek zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Siyaset diye bi bölüm açılsın yeni forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar