KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Evet Annemin Montun Cebinde Mp3'ü Unutup Yıkaması Ve Beni Sinirlendirip Teli Kırmama Sebep Olmasından Dolayı Bu 2 İhtiyacımı Bir Telde Toplayayım Dedim...Sorarım Ahali ?...Böle Bir Tel Varmıdır Dünya Teknolojisinde Hem Mp3 Player Hem Tel Gerisini Salla Zaten...Yoksa Böle Bi Tel Daha Yapamadılar da Ben 2sini Ayrı Ayrımı Alayım ? Şarjı İyi Gitsin Kulaklık Girişi Biraz Evrensel Olsun Yeter Gari [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 10:58 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 sony ericsson w800i fln güzeldir yada apple in yeni telefonunu bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 w810i tavsiye ederim kesinlikle sarj gercekten uzun sürüyor ayrica telefon kapaliyken walkman modunda müzik dinleyebiliyorsun 4gb a kadar destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 w810i İyiymiş...Mantıklı Gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 nokia 3250yi tavsiye ederim şiddetle.. yada büyük olur demezsen n91 yeni versiyonlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 nokia 5300 xpressmusic mp3 özelliği ön planda olan bir telefondur şuan pıyasadaki 1 numaradır kendi dalında.. bende var kullanıyorum tavsıye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 3250 daha 1 numara :D.hatta 5300ın reklamlarında 5300 diye adamlar 3250 kullanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 valla telefon konusunda sidik yarıştıracak değilim ama 5300 nokianın muzik konusunda en yeni teknolojisi bunun dışında nokia dan şaşmada istediğin modeli al.. nokiadan şaşma ama tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kusura bakmayın ama sony ericsson W serisi telefonlar ses konusunda nokialardan kat kat iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 nokia ne ya? şekilcilik ön planda, bozulmayanı nı görmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 editledim vaz caydım tartışma başlıcaktı :) [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 18:41 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ben n91 kullanıyorm müzik istiyosan 1numara derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 arkadaşlar garanti prosüdürümü her neyse tüketici hakları mahkemesinden aldığım bilgilere göre en geniş servisi en geniş hakları nokia tanıyor samsung herşeye tüketici hatası derken nokiaya 3 kere götür telefonunu değiştiriyor bozulmucak diye alma bozulur telefon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Muzik denince sony varken nokia alma bence. W serisinin kusuru yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 SE W810i bende alacağım sende al ! güzel alet =) biri n91 demişte burda yerlere yattım gülmekten xD [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 19:39 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar