Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil çeviri yardımlarınıza ihtiyacım var :(

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

[spo]Öğrenciler, Toplum geleceği açısından her alanda önemli rol alan kişilerdir. Her toplumun gelecek ile ilgili yaptığı her planlama, yerleşim ve gruplaştırılması öğrenci kesimin belirlediği yol doğrultusunda sonuç bulur. Okulların amacı toplumda önemli yeri olan gençlere eğitim vermekte ve her birine toplumda eğitimli vasıflı kişi kimliğini kazandırmaya çalışmaktır.
Okulumuz 2002 yılında eğitim vermeye başlamış ve bu görevi layıkıyla yerine getirdiğine inanarak Bilgisayar/Bölümünün eğitim öğretim yılının 3. devresini kapatmaya yaklaşmıştır. Okul genelinde 232, Bilgisayar- Donanım Bölümünde 78 öğrenciye eğitim vermektedir. Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce eğitimi verilmektedir. Projemiz, okulumuz Selçuk Yaşar Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar – Donanım bölümü üzerine kurulmuş ve planlanmış olan Teknik bir projedir.
Projenin hedefi, bilgisayar ağ temellerinin, mimarisinin ve kullanıcılarının yerel bilgisayar ağları üzerindeki yönetiminin incelenmesi ve elektronik posta, bilgisayar konferansı, uzaktan eğitim ve bunların eğitimdeki uygulamalarının araştırılması ve geliştirilmesidir.Ayrıca bu alanda kişisel gelişimi sağlamak fikir ve bilgileri arttırmak , belli kriterler ile seçtiğimiz öğrencilerin kendilerini geliştirdikleri bu alanda yaygınlaşmalarını sağlamak , mezun olduktan sonrada iş ve istihdam hayatlarına bunu geçirebilmelerini sağlamaktır.
Projemizin temel hedeflerinden olan yaşam boyu öğrenme felsefesini uygulayarak kişisel gelişimi en yüksek seviyeye çıkarmak ve network sistemini en verimli hale getirerek yaygınlaştırmaktır. Hazırladığımız teknik proje hayata geçtik ten sonra ülkeler arası network sisteminin yaygınlaşacağına ve ileriki yıllarda bu sistemin geliştirilebilir bir kapasiteye sahip olduğundan ülkeler arası ortak network sisteminin kurulacağına inanıyoruz.
Bu proje ile ; Bilgisayar ağında çalışan yazılımlar, ağ izleme yazılımları, yazılım geliştirme ve bilgisayar ağlarında güvenlik, koruma, geliştirme, bakım politika geliştirme hizmetlerinin sağlanması amaçlanmıştır. Türkiye’de ki öğrencilerin bilgisayar ağlarının temelleri, elektronik posta, bilgisayar konferansı, uzaktan eğitim ve bunların eğitimdeki uygulamalarının araştırılması hakkında bilgi edinmesini sağlamaktır. İnceleme , öğrenme ve uygulama safhası bittikten sonra önemli raporlarımızı hazırlayıp ülkemizde bu alanda yeterli verimi sağlamak.
Esas projemiz 1 Haziran 2007 tarihinde başlayıp 1 Haziran 2008 tarihinde sona erecektir. Bu zaman zarfı içerisinde 10 kişilik grubumuz 17 Kasım 2007 – 16 Aralık 2007 tarihleri arasında ekte belirtilen 28 günlük yurtdışı hareketlik planını gerçekleştirecektir.
[/spo] bu metni en kısa zamanda ing.e cevirmem gerekiyor fakat fazla bilgim yok tense leri unuttum eğer içinizde ingilizce seviyesi yüksek olan bir kişi varsa yardımlarınızı rica ediyorum.. teşekkür ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...