kenzap Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Merhabalar Arkadaşlar kız arkadaşım izmirde 3 aydır çıkıyoruz 7 ay önce netten tanışmışdık çok koşdum kızın peşinden sonunda oda aşık olduğunu sölüyor ama şöle bi sorun var ben ankaradayım izmire gidiyorum ayda 1 ankaradayken deli gibi özlüyorum kızı sabah hayal kuruyorum akşam gidiyimde msn de konuşalım rahat rahat diye gidiyorum akşam eve kız önce özel msn adresimizle giriyor sonra hep bi bahane diğer msn e geçiyor hep bi işi çıkıyor konuşamıyorum içimde patlıyor özlem ve kıskanıyorumda biraz diğer msnindeki herkesden korkuyorumda kızı üzcekler morelini bozcaklar diye ve kız arada bir sebebsiz bunalımlara giriyor benide kastırıyor geceleri uyku girmiyor gözüme sizce bu konuda kendimi nasıl rahatlatmalıyım ne yapmalıyım :S ben mantıklı bi insanım arkadaşlarıylada konuşması lazım ama duygularım mantığımı yok etti bu aralar size danışıyım dedim...bide bende bir sorun var biriyle konuşurken benimle konuşması lazım başkasıyla konuşmaması lazım ve en nefret ettiğim şey bu kıza söledim ama oda mantıklı arkadaşlarıyla konuşması lazım...ama ben tüm arkadaşlarımı bırakdım gece sabaha kadar gezen bi tipken msn e girip kızla konuşuyorum hemde özel msnle arkadaşlarımla bile konuşmuyorum ne yapmalıyım :S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ben böle yaptığımda genelde ilişkiden sıkıldım demektir..ayrıl bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: ben mantıklı bi insanım ikinizin de ruh sağlığı açısından son verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 :s aşık oldum ben kızda sölüyor aşık olduğunu ankarada okucak öss de ankara tercih etcek en nefret ettiği şehire gelmek için uğraşıyor ama garip bi kişilik çabuk sıkılıyor bide sürekli bunalımları var acaba üstüne çok gitmesemmi bide bunalım girdikden sonra özür dileyip duruyor benimde stresle atak yapan bir hastalığım var bu geceyi hastanede geçirdim kıza sölemedim bile üzülmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bence kastırmanıza hiç gerek yok..uzaktan kumandalı ilişkiler hiçbi zaman mutlu sonla bitmez istersen köpek gibi aşık ol..doğası böle mutlu olmak imkansız..ayrıl gitsin daha çok kaybetmeden kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ben çok fedakarlık yaptım çok sevdim acaba ondanmı sıkıldı biraz özgürlüğüne düşkün bi insan ben basıp gitsem geceleri özletsem kendimi sıkılmaz belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bunalımlara giriyor diyorsun,öss kasıyor diyorsun.en mantıklısı ayrılmak,en azından biraz rahat bırak öss bitene kadar.$uanki kadar sıkma kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Sakın kızın ustune cok dusme, sakin. Ben ne kadar solesemde sen gene kizin agzinin icine girceksin biliyorum, cunku bunu tecrube etmeden anlayamicaksin. Bende anlamamistim, sonra aci bi sekilde anlamam saglandi. Araya biraz mesafe koy, birak o sana gelsin. Ayrıca oss de ank tercih edicek fln die bos hayallere hic kapilma, ne sozler gorduk tutulmayan... Sehirlerarasi olduu icn sen istiosunki hep ariim sorim, beni hep yaninda hissetsin ama cok ustune dusme sakin, sonra uzulen sen olursun. Tecrubeyle sabitledim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bu forumda sana herkes ayrıl diyecek. Bende dahil. Ayrıl. 1 yıl sonra anlarsın ayrılmanın en mantıklı iş olduğunu. Ankara'lı hatunlara ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 gecmis olsun ,ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 pek anlamam etmem ama öss de benim için ankarayı tercih edecek bereber okuyacaz hayallerine hiç kapılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 sevgiyi kalıba sokamazssın,sınırlamaya başladığında o sıkar,boğar çok kötü birşeye dönüşür ve ayrılırsın.mesafeyi onayladığımdan değil ama. ne kendini ne de onu sıkmalısın.sevmek böle birşey değil belki böyle öğretildi ama değil... bu durumdan kurtulmaya bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 sevgili uzaktysa onu ayda bir belki iki kere görebildiğin için çok özlersin.çok özlersen, çok kıskanırsın.çok kıskanırsan aşk bi yerden sonra tapıntıya, takıntıya dönüşür.dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 psikoloğa git, o rahatlatır seni. ya da ayrılacan. ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.. ama kız bahanelerler diğer msn e geçip üstüne bir de senle ilgilenmiyosa durum pek ii değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 sinir sistemimi bozdu ama yapacağımı biliyorum imzamı atacam hayatına anladınız zaten.. [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 13:40 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 hastasın sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 galiba evet fistan :P anlık sinir krizleri bunlar iki bira çakınca geçer idare edin bi kaç saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 bırak kızı, ne sana eziyet olsun ne ona. öyle uzak uzak yürümez hiçbir şey. istediğin kadar sevebilirsin, istediği kadar sevebilir. yürümez, sıkılırsınız, gözden ırak gönülden ırak. ankarada okumak istiyorum da ösesede daha çok istediği bi yerin tutmasıyla son bulur. izmirden kimse nefret etmez edemez bir de, bırakıp ankaraya gelmek? tabi kıza kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Şimdi ayrıl muhabbeti çok ayrıdır Ayrıl mayrıl demişsinizde.. Şöyle bi durum war ayrıl demek kolay gece yatağınızda aa cocuk ayrıldı die uykusuz kalmicaksınız çocuk kalıcak o yuzden bu muhabbete girmeyin derim .. Şimdi başka bi muhabbete giricem .. hani derler ya ilişkide 2 tarafta eşittir yok şu yok bu ilişkide 2 tarafta eşit meşit değildir.. İlişkide eşit olduğun sürece ilişkiyi ayakta tutmak çok daha zor olacaktır.. Biri ayrılalım dediğinde Lütfen ayrılmayalım diyen biri olması lazımki ilişki ayakta kalsın.. bi tabir wardır ağırda olsa köpek olma tabiri kısacası ya sen ya o bi açıdan köpek olmak zorundasınız.. eşitlik meşitlik yalan iş.. eşit oldugunuz takdirde bir kavgada biri ayrılalım dediğinde diğeri ok derse zaten ilişkiyi uzun tutamazsınız.. Bitir demicem .. alttan alda demicem.. ama ilişkide üstün taraf olmaya bak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya bırah ya. fazla dalma boğulursun koco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 beni yordun sanma sancın diner elbet zamanla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 herşeye rağmen aşığım ben bu kıza off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 İnternet aşklari yalan bence,bana çok saçma geliyor sesini duymuyosun yüsünü görmüyosun(msn nin görüntülü-sesli konuşmasını sölemiyorum bile gerçeğinin yerini tutmaz),elinin tutmuyosun,ne bilim yani bunnar olmadiktan sonra nasil aşık olunurki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ayda 1 gidiyorum yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar