Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Kısaca 1 adet USR wireless modeme baglı desktop bilgisayarıma Laptop ile wireless baglanıp bazı dokumanları almak istiyorum. Ne yapmam nasıl yapmam lazım? Birkaç yol denedim ama zaman yok siz yazın denedim denemedim diyim yarım saate girip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bunu zamanında bende sorduydum sanırım.ama yol katedememiştik :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 valla nasil yapilacagini soyleyen olursa cok hora gecer. hatta pesin pesin buyrun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 öncelikle birinden birini acces point olarak ayarlıyacaksınız( normal wireless arama ekranındaki seçeneklerden) diğeri de normal tarama modunda olcak bağlantı özelliklerinden, bağlantıyı bilgisayardan bilgisayarı seçceksiniz daha sonra kablosuz ağ kursaksınız ağı kurarken interneti paylaştırmak istiyorsanız, modem bağlı bilgisayarı bilgisayarlar benim üzerinden bağlansın, diğerini de ben x bilgisayarı üzerinden bağlancamı seçceksiniz ağ sihirbazını iki bilgisayarda da uygulayacaksınız. restart atınca, wirelessler ikisinde de açıksa buluşuyorsunuz. diğer bilgisayarda, baya karışık ama resimli filan bir forum linki var, birazdan eklerim onu şimdi açık deil. ama tavsiyem aklınızı hiç karıştırmadan yukardakki adımları uygulamanız. edit link: http://forum.donanimhaber.com/m_5936730/tm.htm [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 21:19 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 2 bilg. de bir wireless modeme bağlıysa kolay olur. dosya göndermek istediğin bilgisayarda bir klasörü paylaşıma aç ve dosyaları oraya koy. ondan sonra, diğer bilgisayar Başlat>çalıştır. Çıkan ekrana dosyaları tutan bilgisayarın ip sini şu formatta yaz 10.0.0.5 baştaki ters slashları unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 @forgiver: Verdiğin link patlak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 donanimhaberin server taşınması mı ne var, bugun düzelmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 anaağ eve gidince bi deniyim bunu yaw. bende laptopun dvdromunu kullanabilmek için mal gibi IEEE1394 kullanıyodum. heycanlandım şimdi. becerebilirim inşallah (: +reputation (: terazine tıkladım, fındık fıstık verdim forgiver (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar