riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 sene 2000, tf2 konusuyodu insanlar... sene 2007, hala tf2 diyo insanlar... :) uo sunucusu yalan. Soyle ki insanlar zorluga gelmiyolar; kolay karakter yaratip para sahibi olup guclu olduklari yerlerde oynuyorlar. server'i boyle yapinca da adamin kaybedecegi bir sey olmuyor. ban'lasaniz bile yenisini acip geliyor. haliyle kurtarmak bi miktar zor. Eger her sey belli bir ucret karsiliginda olursa insanlar hic de sorun cikarmazlar. Odenen paranin bosa gitmesindense cenesini tutmayi bilir cunku... KO oynaniyodu bi ara cumbur cemaat. noldu sonra bilmiyorum tabi. Yalniz bir sc server'i olursa iyi olur TR'de... Surekli korelilerin server'larini isgal ediyoruz...
cado Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 tf2 gelsin online oyunculuk hareketlenir bence sıkıldım hep aynı oyunları oynamaktan war 3 oynamaya calısıyom su aralar :)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 track mania nations bir ara baya oynanıyordu
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 cs için lisans ücreti ödeniyormu bilmiyorum ama biz sunucu kirasını ödüyorduk cs içindeydi. 3-5 ay takıldık öyle ama sıkıcı cs artık. herkes hile yapıyor küfür desen sürüyle. seviyeli oyun sadece steam hesabı olunca oynanıyor.
cado Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 cs oynanmaz zaten artık gelen hile yapıyor gecen hile yapıyor call of duty 2 su aralar baya bi oynayan var gerek kafelerde gerekse online olarak ama su son 2 yıldır ko oyuncusu baya bi yüksek yaş ortalaması biraz düşük olsada
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 CS de hile olayı tarih oldu, VAC authorised sunucuda oynarsanız hile göremezsiniz.
Gilean Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 abi wow sunucusu nası açmışlra yasak değil mi?bedava burning crusade dağıtıoruz falan demişler
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 csde de cod'da da hile yapan var bol, VAC, Punk Buster falan bir işe yaramıyor. eglenmek için arada sırada publicte oynamak iyi ama LAN dışında ciddi oynanmaz.
Dev Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Pati sunucuları şifreli olacağından o tüm cheater kesimin bi yüzde 98'ine rastlamayız herhalde. Ama gene aramızdan yılan çıkar =)
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 silph yılan gibidir. adamı ne zaman görsem hile yapıyor. banlayın gitsin, biz de rahatlarız ne güzel.
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 mmo türü oyunlar için sunucu açmak yasak hadi bunları geçelim açtınız diyelim atıyorum wow 21039109831029830181 tane bug var bunlarla uğraşmak için usta coder lazım iyi coderlar bile ruslardan yardım alıyorlardı kaldıki ona rağmen zilyon tane bug var skiller çalışmıyor vs vs bu yardım ücretide baya pahalı mmo açmaya değmez yani anlayacağın uo,line falan belki olabilirde wow gibi oyunlarla baş edemessiniz =)En kolayı fps sunucuları ne derdi var ne tasası ama adam gibi bi oyunda yok şimdilik oynayacak css desen baydı hileci dolu cod 2 dede aynı durum söz konusu soğuttular beni resmen.Anca ut tarzı bi oyun falan çıksada bi geri dünüş yapsak ut alemine =)
Creus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 tf gibi bir oyunu boşa geçiyor olmamız çok üzüyo beni yahu.. harika bir oyun klan maçları vs oldummu hele yani biraz ciddiyet taktik teknik işin içine girdimmi tadından yenmiyor edit : boşa parantez açmışım :/ [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:40 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ]
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 MMO lar icinde UO ile Diablo (bu da yanilmiyorsam MMO) dusunuyoruz, digerleri cok ugrastirir.. TF'de acicam eh zaman lazim, bu gaz yuzunden iside okuluda cok salladim bu ara zaten.. bak bunu bile isten yaziyorum :)
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abouv. Diablo MMO mu? kaç kaç kaç : normal RPG işte, multiplayer oynanabiliyor, ama mmo değil. server olarak TFC, SC mutlaka açılmasını isterim. UO da arada fena değil. Ancak Diablo serverı açılması sorun yaratmaz di mi? SC serverı konusunda huun deneyimlidir. Bu arada bu serverlarda (özellikle UO'da) 21 portunu açmak mümkün mü acaba? ya da 80 de olabilir. port sorunu yaşamayalım :)
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 emülator runuo olursa, istediginiz kadar portu "aynı anda" kullanabiliyorsunuz. sorun olmaz yani.
Öne çıkan mesajlar