Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Az önce steamde purchase ettim.Eski dod anıları tadını yaşatacakmı merak ediyorum.başka oynayanlar varmı patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 paticik'te yoktur dod oynayan, şu siteye bakmanı öneririm. http://www.sasclantr.com/ [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 23:13 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 nerden biliyon sadasfas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bilirim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 dün girdim o siteye zaten.oyun mukemmel olmus hadi hepiniz pörçisleyin klan kuralım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 adam sıkıyor ya. biz de oynuyoruz herhalde. dod da var dod source da. dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 arada senin gibiler cıkacaktır ben genel olarak dediydim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 böyle yıkarım gavur genclerini.hicbisi kaybetmemisim.teke tek gelin dsgfgs [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Fragde geçmişler ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 k/d oranı sürünüyo evet, bayrak bayrak nereye kadar apaçi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 haha teamplay diyorlar ona bi kere frag önemli diil süs o bi kerem .p çok deli oynuyorum ama dar alanlarda blocklayanlar varya cok fitil oluyorum en kötü küfürlerimi gönderiyorum ehe gelin hepberaber bir aksam oynayalım.türk sunucuları zevkli oluyor daha cekismeli oluyor. fransızlar mario oynuyor gibi ne aim var ne klavye kontrolu öyle gidiolar ehem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Ben oynuyorum Dod:Source. Silphatosun söylediği sasclantrde haftasonları giriyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Normal DoD da koşarken rifleman le dan dun vuruluyordu, bu source zormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oyun harika,süper eğlenceli. bundan önceki dod ne kadar saks ne kadar fasonmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 1 nisan şakasıydı di mi Apachi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 internet kafede bir no lu tercihlerimizdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 eski dod u bişiye degişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yenisini oynayınca niye eskisini oynamışım ben neymişim falan diyeceksin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Eski dodta özlediğim tek şey Kar98'de süngü olmasıydı.Yakınına gelip,etrafa mermi saçan ve sürekli hareket edip zıplayan assault,supportlara karşı çok işe yarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oyunun oynanırlıgı yada grafiklerinden degil eskisi gibi ortam yok.wkII clanı ortamı çok güzeldi zamanında.sora herşeyi cıvıgı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar