jonathan_davis Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Arkadaslar Clienti Actım cracteri Sectim Tam oyuna gircem Temper dll Dosyası Hata Veriyor Bunu Nasıl duzeltebilirim Bilginiz VArsa Solerseniz Cok Memnun olurum SAygılarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 dll-files'de bile yoksa acayip bi dll bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 böyle bi dll yok ki uo'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 temper.dll bişey yok benim u o klasörümde, olsa göndercektim size. ne işe yarıyor ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonathan_davis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 beyler o dll dosyası hata verıyor işte bende anlamadım oyuzden yinede saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar