Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Bedava bir oyun, Q3 CPMA'yı temel alıyor ancak grafikleri çizgi-film tarzı (cell shade). quake ve ut sevenlere öneririm, baya hızlı oyun. bunny, dash, double jump falan yapabiliyorsunuz oyunda. www.warsow.net [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 21:06 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 rocket jump var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 UT gibi pata küte oynanan oyunları hiç sevmiyorum ya. Taktik sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 rj de var tabii ki, ayrıca asıl taktik oyunu bunlar. meganın, kırmını armorun zamanını kafanda tutarken karsı tarafın yapabileceklerini tahmin edeceksin, map kontrol, ses falan filan cs'den daha cok taktik gerektirir bunlar =) [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 22:44 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 biri bana bunny öğretsin. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bunny yapamayana kız vermezler, isveç'te. şunu yükleyin de oynayalım. [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 11:36 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 yapma ya isveçe gitçektim ben de. bunny öğrenmem şart o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 saati 50 yeteleden uygulamalı özel ders verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 olur valla ^^ bunny yapamıyoruz diye wcg'e almıyorlar bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 anlaştık. nakit, kredi kartı veya sodexho kabul ederim. indirin de duel atalım, pop olursa buralarda paticik cup falan yaparz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 CPMA sever varsa ve Warsow'u bilmiyorsa yüklesin, ardından kendine takım yapıp gelsin CA kupasında oynasın =p. Warsow hakkında daha fazla bilgi veremiyorum işlerim var bu gece, bi ara ayrıntılı olarak yazacağım. şimdilik warsow.net'ten indirip bakabilirsiniz. bu da eğlencelik CA NightCup'ımız, ESL'de Warsow'dan ben sorumluyum, ladder'lara falan girerseniz ve cebime 2, 3 yetele koyarsanız görürüm sizi heh ;) http://www.esl.eu/eu/warsow/news/46366/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Haha silahların tipler falan süpermiş. Railgun vaaa mı railgun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Q3 CPMA da cok özledim oynayan kalmadı trde bunuda indirip bakıcam bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 en son avaturk'te event'lar falan oluyordu CPMA için, ama o zaman bile 15 bilemedin 20 kişi falandık =p. güzel oyun wsw, dene daesu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 türkiyeden rahat oynanacak server bilen? bide ben config ayarlarını unutmuşum, grafikleri adama çeviremedim bir türlü ya :) kaymak gibi yapıyoduk config tuto arıyom netten şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 100 ping altında bir sürü server var. cfg: http://silphatos.googlepages.com/config.cfg grafikler yeterince kusmuk ama direkt bembeyaz oynayanlar var, öyle istersen bilmiyorum komutlarını falan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 saol cfg için. renk cümbüşü mide bulandırıyormuş . benbeyaz olayıda mantıklı beyaz degilde grimsi böle gölgesi falan olcak objelerin duvarların falan : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 pehiy. oyunda direk gri ekran. menüdeki sesler geliyorda görüntü yok bunu cektim --> warsow_0.32_windows.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 odur evet son versiyon. valla driver sorunu falan olabilir opengl ile alakalı. ya da benim config'i attıysan o da bozmuş olabilir ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu config.cfg ne yapıyor ki oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ayarlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yok silp config yapamaz bunu senin configi eklemedim zaten duruyor bi köşede o. hay alah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 menü background'unda ingame demo oynatıyor. sanırım senin olay ekran kartı driverlarınla ilgili. nvidia mı kart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 radeon x1600 ana menüde direk gri ekran. mouse oynatınca menü sesi geliyor. aslında bi map ismi söylesen bana oyun acıldıgında consolu acıp map başlatmayı denesem bide.. görmeyiz ama doru yazıp acarız mapı sonuçta.oyunda görüntü varsa ekran kartından degildir 3.0 cıkıyormuş sanırım birde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 0.4 çıkacak. map wdm1 yap bakalım konsoldan, ama olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar