Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 parayla level kastırabiliyormuşuz sanırım. bu iş nasıl oluyor, deneyen veya kullanan var mı? e-bay'den alışveriş yapmak gibi güvenilir bir sistem mi, yoksa paranı alıp bir daha yüzüne bakmama gibi olasılık mevcut mu? wow oynamayı çok seviyorum. ama işin kötüsü, çıktığı zamandan beridir kıbrıs'ta sürünüyorum. oynama sanşım olmuyor. yine de ankara'dayken açıp oynuyorum eğleniyorum felan. neyse çok fazla derine girmeden sorayım, lvl 1-70 kasan power leveling siteleri mevcut mu? bunların fiyatları ne seviyede oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 lvl 70 bir charı direk eline alınca ne gibi zevk alcaksınki oyundan :) yapacak birşey kalmıycak boş boş gezersin oyunda xD bide ne kadar güvenilir olur siteler orasıda var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 en azından elinde hazır lvl 70 karakter olacak. 0'dan kasmak istersen zaten ekstra karakter yaratıp oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 horde http://www.briankopp.com/?hop=uzbekiwcm ally http://uzbekiwcm.wowseller.hop.clickbank.net bunlarda var :P http://www.wow-pro.com/node/739 http://www.wow-pro.com/node/755 sitelerde gezerken gözüme çarpmıştı kolay gelsin :) [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 10:12 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 sitelerde gezerken baya bi çarpmış gözüne heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 1-60 arasi adamlarin sistemi oturmus durumda. spotlari felan bildiklerinden hepsi bot kullanarak kasiyor ve kesin acc banlaniyor. bir ara druid icin bakindim herkes banden sikayetci. yani mutlaka ama mutlaka 60 olamadan acc banleniyor. zaten dikkat edersen powerlvl yapan kisi kimseyle konusmazmis bilmem neymis diyorlar. burning steppes'de ogre kesen hunterlarda kimseyle konusmuyor ne hikmetse :) kesin kez uzak dur powerlvl olayindan. git bi char al cok cok daha iyi. bi tek 60-70 arasi biraz daha iyi gibi. en azindan elle kastiklarini gordum bi guildden arkadas sayesinde. hatta kasan cinli komik bi herifti pvp felan yapiyordu bizle eheh. fiyatlar da pahali. onun yerine hazir alsan daha ucuza bile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 joana's horde leveling guide çok başarılı bence. adım adım anlatılmıs questler de dahil, hızlı kasmak istersen işine yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 1-70 epic mount,epic fly mount ve 1k gold 550&euro gibi bi para ediyor,oyun içi whisper gelmişti bizim realmde ordan aklımda kalmıstı verilirmi lan o kdr demiştim hatta :o euro işareti çıkmıyor [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 21:01 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Burning crusade+wow kaç yüro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 35 pound, 50-55 euro ediyo sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 o deilde bende bu işe atılmayı düşünüorum ii para varmıdır acaba char kasmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bone gel deneyelim ben sana 1-60 char kasım sen yabancıya verme paranı eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 $350 civarı 0-70 bunun yanında skill + binek+ para gibi şeylerde var. Ama onun yerine kendin kasabildiğini kasarsın arada bir pl ye verirsin. Mesela 30a kadar kas 30-40 ver $30. 40 ta mount al sonra bi 3-5 daha kas sonra yine ver 60 a kadar. 60 sonrası outlands için verme derim ben. Burada ihtiyacın olan factionlar devreye giriyor. Bu factionların questlerini yaaprken hem xp alıyoruz hem reputation. Bu da ileride çok işine yarar sonra birde onlara kasmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 En mantıklı aralık bence 30-50 arası powerlvl vermek çünkü en zor kasılan ve genelde bi chardan vazgeçilen aralık o kısım oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 vericeksen 30-58 arası ver outland e geçince uçuyosun zaten günde 2 lvl atlamalar bilmemne.he bana sorarsan hiç verme char al daha iyi.1-70 geçenlerde 500$ civarında görmüştüm char al daha iyi.he ama power lvl a 500$ veriosun chardan pahalı ama bide onların lootladıgı kastıgı filan şeyler var tabi chara girdiinde 2000g para 5000 tane epic bulman sözkonusuda olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 char satın alıncada bi ton item gelio boş char vermioalr herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 p.level yapan adamlar instance yapmıyorlar sadece quest/farm o yüzden pekte iyi itemlar olmuyor üstlerinde mob keserken cıkan yesiller bi kaç quest mavisi flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ip china ile herhangi bir ulke arasında login logout olundugunda blizzard amca inceleme yapabılıyor account uzerınde.. cogu kısı banlanıyor. uyarmak ıstedım. gold satın almak gıbı bırsey degıl bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 biz dunemaul da arkadaslarlan hepimiz alt karakterler actik. Sırayla herkes 5 kisilik party yi boostluyoruz boylece herkes cok hizli level atliyo. Ama tabi bunun icin once herkesin maini var 3-4 ay beraber pvp yaptık ve çok iyi geyik dönüyo power level yaparken teamspeak de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 biz dunemaul da arkadaslarlan hepimiz alt karakterler actik. Sırayla herkes 5 kisilik party yi boostluyoruz boylece herkes cok hizli level atliyo. Ama tabi bunun icin once herkesin maini var 3-4 ay beraber pvp yaptık ve çok iyi geyik dönüyo power level yaparken teamspeak de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar