Chorap Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Televizyonda bir tartışma programında adı geçerken bu siteyi buldum. 2007 yılının en güzel ve en iyi ülkesini insanların oylarıyla seçen bir site. Şu anda Türkiye lmanya, Amerika Birlesik Devletleri ve Yunanistani geride birakarak 1. sırada. Siteye girince "T" harfinden Türkiye'yi bulun ve "I like" tuşuna basıp oyunuzu gönderin. Ayrıca 2 tane daha ülke seçme hakkınız var. Her 6 saatte bir oy kullanmak mümkün. Bu sitenin ayrıca Forumu da var, oraya da bir göz atmak isteyebilirsiniz... http://www.thevotenation.com
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 aynen fistan bi duysalar site cöker :D
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ama bi bakımdan şunuda taktir ettim. Turkey yerine Türkiye yazmaları . Keşke herkez bunu yapsa.
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 niye yav, ingilizcesi Turkey sonucta. Diğer ülkeleri de kendi dillerinde yazıyorlarsa tamam, ama aksi takdirde çok saçma olur. Ayrıca İsveç, Kanada vs vs varken ne Yunanistanı ya. Şaka gibi :)
Sensible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Sonuçlara pek güvenmiyorum :) Nedense böyle inetrnet oylamalı şeylerde bizim Ülke hep başı çeker. Niye mi? Bazen hakkıyla,bazen de bizden başka kendine oy vermeye yeltenen olmadığından.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 internetteki her türlü ankette türkiye birincidir. o yüzden normal yani sonuçlar. fistan'ın dediği gibi çinliler ciddiye alsalar şu siteyi diger ülkeler ikincilik için yarışmak zorunda kalır.bu site açıldıgında fransadaki ermeni olaylarının patlak verdiğini de düşünürsek, neden fransanın en sevilmeyen ülke oldugunu da anlarız, ki bana göre en güzel ülkelerden biridir.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 abi çinliler yurtdışından sadece hükümetin izin verdiği sitelere girebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.. başka bi devlet miydi o?
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yahu 1.5 milyar insanı, hem de bu insanlar çinli ise, internette kolay kolay erişimleri engellenemez.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 nasıl engellenemez baboli =P misal KATAR tek bi IP çıkışı var ülkenin.istediği gibi kısıtlarlar öle de yapıyolar zaten. ama çinli gençlik deliyodur ediyodur bişiler ama yakalanınca büyük cezası var çinde.dötleri yer mi bilmem.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 katarda interneti kullanan 10 tane insan vardır zaten, tek ip güzel uygulamaymış gfdf, biliyosunuz yakında ip adresleri bitecek, katarı bu tutumundan dolayı kutluyorum lol [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 18:08 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 heh turklerden baska BABA OYLAMA VAR HADI ABANIYORUZ modunda takilan baska millet yok gazetelerde OYLAMA YAPILIO HERKES ULKESI ICIN OY VERSIN diye dolasan bissuru kose yazari var isin komigi secimde gidip oy kullanmiyan ulkesini dusunmiyen adamalr internette epeen icin OY V?ERIOZ HEPIMIZ modudna takilirlar ayrica lol diyorum belcika danimarka vatikan dipte [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 23:51 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Krusty Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 her forumda var bu konu, bu yüzden 1.yiz. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 23:57 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 boş işler... birinci olsa ne yazar, sonuncu olsa ne yazar ha işe yarar bilgi verelim dubai (biliyosunuz nasıl olduğunu) nasıl geliştiyse önümüzdeki 10yılda Katar ve Bahreyn de öyle gelişecek. Dubai, ticaret merkezi oldu Bahreyn ise (ben Türkiye bu konuda kafasını çalıştırsın isterdin ama call center'dan öte geçemediler gibi bişi) hizmet sektörünün kalbi olacak (bu coğrafyada)
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ben oy kullandıgımda fransa sonuncuydu yukselmiş :)
oper Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 biz malız ^^ en azından çoğumuz.. 1.sırada olduğumuz da bunun göstergesi... ^^
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bana türkiye'ye oy ver diye yollamışlardı bayağı önce ispanya'ya vermiştim :D ispanya rlz
Brigand Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Benzer bir konu daha önce açılmıştı, kendimiz oy verip sonra birinci olduk diye seviniyoz vs... denmişti...
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 tartışılmıştı http://forum.paticik.com/konu.php?id=178025
Zopik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: ama bi bakımdan şunuda taktir ettim. Turkey yerine Türkiye yazmaları . Keşke herkez bunu yapsa. Keşke herkes bu kadar sık kullanılan, her yerde görülebilen bu kelimeleri adam akıllı yazsa. Diline biraz özen gösterse. @Bone; O Turkey-Türkiye konusu epeyce bir tartışma konusu olmuştu. Hatta bir bakan bu konuda çağrı yapmıştı. Bizim ülkemizin adı Türkiye, Turkey değil diye. Sanıyorum ki olay da bazı ülkelerin adları kendi dillerinde yazılırken Türkiye için sürekli Turkey yazılmasıydı. Bir nevi aşağılama olarak kullanılıyor eş anlam yüzünden.
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 he 1.yiz tabi.. imkanı olsa en az halkın yarısı iskandinav ülkelerine kaçar gider
Brigand Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 580 kişidir o, herkes 1000 kere şaapınca böyle oluyo
Öne çıkan mesajlar