Masteis Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Adsl'den aradılar tarifenizde değişiklik yapmak istiyormusunuz diye neyse(aslında annem açmış telefonu) annemde sonra arıcağımızı söylemiş ben gelince yani. adsl'i arıyorum 10 haneli adsl müşteri numarası istiyor. bune lan dedim önceden istemiyordu ararken. ev telefonumu yazıyorum alankoduyla birlikte yok... olmuyor hiçbirşey. bu numarayı nerden bulabilirim güzel insanlarım, canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 faturanın üstünde olması lazım. en azından kablo internette öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 saol bonecum... biraz acı oldu ama 15~30kb download'a geri döndüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 konuyla pek alakası yok ama 256 ya geçmiştim mart ayında. bu ay ödemem gerreken fatura 100 küsür lira. 21 geçen ayınmış nası oluyosa bu ayınki 80. pekte güvenemiyorum telekoma ödeyecez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar