Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Sitemiz www.videodownloader.net ;firefox kullananlar ilgili eklentiyi de siteden kurabilirler(p.s:msfirefox 2007 ile çalışmıyor denedik) Kırmızı ile çerçeveli yere ilgili adresi direk c/p yapıyoruz.. [spo][/spo] Ardından bu videoyu izlediğimiz site sağdaki açılır menüde mevcutsa ordan onu seçiyor,yoksa Any Site olarak bırakıyoruz.. [spo][/spo] Ve hemen ardından o açılır menünün yanında var olan mavi Download butonuna basıyoruz.Siz basar basmaz aşağıda çıkıyor ve bir kaç saniye içinde o alan aşağıdaki hali alıyor..Ardından Download Link'e basıyoruz ve download işlemi başlıyor.. Aşağıdaki hâl: [spo][/spo] İndirdiğiniz dosyaları izlemek için Any Site bölümünün hemen altındaki resmine basıp free .flv player indirebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bununla uğraşmaya gerek yok ki. Download Helper isimli firefox addon'u izlediğiniz sitedeki videoları indirmenizi sağlıyor. Yukarıda ufak bir ikonu var,buradan seçiyorsunuz indireceğiniz videoyu. Oldukça kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 firefox kullanmıyoruz napalım allala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 indirdiğimiz videoları media player ile izleyebiliyo muyuz peki? eğer başka bir program gerekmiyorsa firefox addon unu istiyorum sensi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 dn edilecek dosyalar arasına *.flv de koyun indirsin paşalar gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 abow tam 1 yıl önce!! http://forum.paticik.com/konu.php?id=176516 verdiğim link çalışmıyor o ayrı euhe [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 00:05 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ben de downloadhelper kullanıyorum çok pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: indirdiğimiz videoları media player ile izleyebiliyo muyuz peki? eğer başka bir program gerekmiyorsa firefox addon unu istiyorum sensi. said: İndirdiğiniz dosyaları izlemek için Any Site bölümünün hemen altındaki resmine basıp free .flv player indirebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 indirdiğiniz .flv uzantılı videoları http://www.veffect.com/total-video-converter/tvc.exe linkteki total video conventer programıyla .avi formatına cevirebilrsinz. gayet kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 youtube daki videolari arattirip bu siteden buluyorum direk download linki var http://youtube.navi-gate.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 vixy.net deneyin youtube ve benzeri sitelerdeki videoları indirebilirsiniz isterseniz videoyu deil mesela bi klibin sadece mp3 ünü bile indirebilirsiniz kullanımı basit pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar