Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Ben de çıkmaza girdim sayılır. Geriye kalan yarışlar hep ya özel araçlar istiyo, ya da bütün sınıflardan araçlar katılabildiği için imkansız hale geliyo. TVR Tuscan'la o 1,000,000$'lık yarışı yapmak hayal mesela.
İnadına para kasayım dedim, 1.5m'i vurdum. Ama Saleen almak istiyorum, bi 3.5m daha lazım. Bunu kasmama değer mi, yoksa ilerde para getirmek hızlancak mı?
170mph'ye çıkmanı isteyen bi hızlanma yarışı var her seferinde 15,000$ veriyo. 200,000$'a 20dklığına Saleen kiralayıp tek yarışı 15sn gibi sürede bitiriyosun. 20dkda yaklaşık ancak 500,000$ falan kar yapıyosun (yarış başı beklemeler, loadingler vs yüzünden) da 5m yapmak için yeteri kadar hızlı diil bu yöntem.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.000.000 $ lik yarisi, zamanli olani modifiyeli Lamborghini gallardo spyder ile bitirmistim ki enzo, slr mc larenlar falan vardi yarista gayette 1,5 dakika farkla falan bitirdim. ayrica ben soyle diyim hic para sikintisi cekmedim, bide saleen istiyorum demissin saleen 550.000$ araba, 1,5 milyon $ var demissin yani rahat rahat alip modifiye ettirirsin ustunede 500k $ paran kalir
tekrar okuyunca 3,5 daha lazim demisisn naptin hoca, 5 milyon dolara hangi araba var? Saleen in tek arabasi var zaten, oda 550.00$, bir tek McLaren GT-R mi ne var o 1,5 milyon dolar, en pahali araba o oyundaki.

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 01:57 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayda işe bak. Acaba benim sürümde mi bi problem var? 30 milyon dolara araba var. Şaka gibi. Ben de millet bu parayı nerden buluyo diyorum.
Mesela TVR mağazasına gittim, TVR Tuscan 55,000$, tamamen aynı özelliklere sahip sadece üstü kapalı olan TVR Sagaris 1,000,000$. Arada 20 kat var, alakasız yere bi de. Bundan kıllanmıştım da.
Aha da SS'ler:
Saleen
Maserati
McLaren F1
30m'liği bulamadım da, en aşadaki 10m'lik. 30'luğu da bulunca eklerim.

Edit: Fiyatlar arasında da acaip uçurum var. B sınıfı Corvette C6 71,000$; yine B sınıfı Lamborghini Gallardo Spyder 1,5m civarı. Bu da garip gelmişti bana. Bi de 200,000$'a falan araba yok yani; ya 100,000 altı ya 1,000,000 üstü fiyatlar.
Çok kıllandım şimdi. Oyuna 2. defa başlamıştım ya, bi yamukluk olursa yeniden başlamak çok kasar pfff....

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:50 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla hardcore mode da falanmi oynuyosun cunku arabalarin fiyatlarina tam birer 0 eklenmis. saleen 550.000 den 5.550.000 olmus , mc laren 1,5 ken 15 mil olmus, maserati 750.000$ ken 7,5 milyon olmus hepsinin fiyatlarini hatirliyorum alla alla acaba offline oynuyosun diyemi oyle bi offline kariyer acip deniyim
Sosyal ağlarda paylaş

valla almani tavsiye etmiyorum ben sirf content download (araba falan indiriyosun) icin almsitim ama su anda pc ye oyle bi sistem yapmamislar, online yarislarda cok az oluyo yani icimde patladi, ha oyun cok guzel aslinda sirf destek icin alinir ama atari gene yapti pustlugunu bi patch bile cikarmadi hala download yok, yarislar cok az oluyo herkes kendi halinde takiliyo. benim 2. keredir saveler gidiyo artik download acilana kadar beklicem tekrar baslamak icin

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:57 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya forum acmislar forumdaki adminler sadece girip iste "simdi internetten indirin, bidahaki internetten indirme olayinizda %25 indirim kazanin" gibi anonslar yapip bidaha bakmiyolar. ayrica komik olan testdriveunlimited.com da 20 tane Logitech G25 ten birini kazanin diyor, girince oyun cikmadan atari.com dan pre order yapin 20 g25 ten birini kazanin diyor. ehehe oyun cikali 1,5 ay olmus bunu hala kaldirmamislar, bide hala PRE ORDER NOW ! yazmislar. bidaha atariye degil destek gunahimi bile vermem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sorma, aynı olay bende de var. Para vermeye çekinmesem, gidip almaya vaktim olsa...
Bu arada bunca zamandır kopyayla oynayıp oyunun %45'ini bitirdim; ama öğrendim ki bi kere offline olarak açılan hesap online'a çevrilemiyomuş.
2 gün içinde orjinal geliyo be yazıklar olsun :P

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...