Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Demin oynadım oyunu. A3 alıp bi başliyim dedim, gral araba.
Başlarda ben de "la bu araba dönmüyo ki!" diye düşünüyodum, sonra bi ara rahat rahat dönmeye başladım. Yoldan karı kız toplayıp taksicilik falan yaptım bikaç defa. Sonra dedim biraz kıyafet aliym şekil olsun.
Bi viraja girerken soldan alakasız bi araba çarptı döndüm küfrettim adama. Sonra yine "lan bu viraj almıyo ki!" durumu oldu. Dengesiz mi nedir anlamadım. Yeni profil yaratıp başka araba seçtim, yine aynı muhabbet.
Şimdi heves ettim tekrar giricem dgsdf. Süper oyun bu arada.

Edit: Oyunda bug var sanırım. Çözünürlük değiştirince kaplamalar sapıbiliyo. Ya da profil değiştirince. Öyle oldu mu acaip yavaşlıyo oyun. Kapatıp açınca normal hıza dönüyo.

Edit2: Ehe buldum. Options>Controls>Options>Steering Sensitivity. İstediğin gibi ayarlıyosun oh mis.

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 22:01 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kuzenim geldi dün, yanlışlıkla benim profilin üstüne new game yapmış :P
Şimdi daha ilginç şeylere sardım. Kendi şarkılarımızı ekleyebiliyomuşuz; kullanım klavuzunda yazıyomuş nasıl yapıldığı da bende yok öyle bi şey tabi. Var mı bunun nasıl yapıldığını bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah pc de hard easy diye bi secenek varmi benmi hatirlamiyorum ? oyunda basari elde ettikce amateur, expert , champion diye unvan aliyosun yarislar o derece zorlasiyo.bu arada uzun olan yarislar var evet hele 1 saat suren var 60 dakikanin altinda tamamlarsaniz 1 milyon dolar veriyo. bu arada mp3 olayini yaziyim size bi guzellik yapip,
My DocumentsTest Drive UnlimitedsavegamePROFILE_NAMERadio klasorune yeni bir klasor yaratiyosunuz klasorun adi oyundaki radyo istayonun adi olacak (suleyman fm gibi) mp3,m3u (playlist ama bu klasorde yaratilmis olmasi lazim, baska biyerden buraya m3u atarsaniz calismiyomus), mp3 ve m3u kisayollari atilabilir. haydin iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...