Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ps2 ye aldım bugun.görüntüyü hiç beğenmedim.oynanabilirlik fena degil virajlar hakkaten kötü olmuş dönerken.30 lada dönsen 40 lada dönsen bi garip dönüo [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 20:39 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Demin oynadım oyunu. A3 alıp bi başliyim dedim, gral araba. Başlarda ben de "la bu araba dönmüyo ki!" diye düşünüyodum, sonra bi ara rahat rahat dönmeye başladım. Yoldan karı kız toplayıp taksicilik falan yaptım bikaç defa. Sonra dedim biraz kıyafet aliym şekil olsun. Bi viraja girerken soldan alakasız bi araba çarptı döndüm küfrettim adama. Sonra yine "lan bu viraj almıyo ki!" durumu oldu. Dengesiz mi nedir anlamadım. Yeni profil yaratıp başka araba seçtim, yine aynı muhabbet. Şimdi heves ettim tekrar giricem dgsdf. Süper oyun bu arada. Edit: Oyunda bug var sanırım. Çözünürlük değiştirince kaplamalar sapıbiliyo. Ya da profil değiştirince. Öyle oldu mu acaip yavaşlıyo oyun. Kapatıp açınca normal hıza dönüyo. Edit2: Ehe buldum. Options>Controls>Options>Steering Sensitivity. İstediğin gibi ayarlıyosun oh mis. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 22:01 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yeni baslayan arkadaslara biraz para yapinca gidip audi s4 almalarini tavsiye ediyorum. hem yol tutusu cok iyi hemde guzel hizlaniyo hele bide modifiye yaparsaniz kendi sinifindaki butun araclardan iyi hale geliyo.daha sonrada lamborghini gallardo tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 modifiyedemi varya oyunda :).valla bilmiodum ii oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Kuzenim geldi dün, yanlışlıkla benim profilin üstüne new game yapmış :P Şimdi daha ilginç şeylere sardım. Kendi şarkılarımızı ekleyebiliyomuşuz; kullanım klavuzunda yazıyomuş nasıl yapıldığı da bende yok öyle bi şey tabi. Var mı bunun nasıl yapıldığını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Oha manyak olur ya bi bilen çıksın lütfen :) Bir de sinir olduğum birşey var. Hemen hemen bütün yarış oyunlarında sonuncu başlanır hep. Neden önde başlayamıyorum da millet hep avantajlı oluyor benden. En az 5 sn kaybediyorsun en arkada başlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ps2 de oynuodumda sıkıldım.yarışlar cok uzun sürüo hard gerçekten zor olmuş bence.bi kaza yaptınmı yarıştan kopuosun direk.easy dede para vermio nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 allah allah pc de hard easy diye bi secenek varmi benmi hatirlamiyorum ? oyunda basari elde ettikce amateur, expert , champion diye unvan aliyosun yarislar o derece zorlasiyo.bu arada uzun olan yarislar var evet hele 1 saat suren var 60 dakikanin altinda tamamlarsaniz 1 milyon dolar veriyo. bu arada mp3 olayini yaziyim size bi guzellik yapip, My DocumentsTest Drive UnlimitedsavegamePROFILE_NAMERadio klasorune yeni bir klasor yaratiyosunuz klasorun adi oyundaki radyo istayonun adi olacak (suleyman fm gibi) mp3,m3u (playlist ama bu klasorde yaratilmis olmasi lazim, baska biyerden buraya m3u atarsaniz calismiyomus), mp3 ve m3u kisayollari atilabilir. haydin iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hey dostum harikasın +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ps2 de her yarışa girerken easy normal hard die soruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 @disappear: Abi ben kısayollarını attım olmadı, mecburen c/p yaptım. Fazladan 450 mb yer gitti C:'den. Gerçi bana komaz ama... :) Bu arada orada Radio diye bir dosya olmayabilir. Yaratın bi tane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Valla ben winamptan bi playlist yarattım o RadioAasfkadsdf dizini içinde, çatır çatır çalıştı. Yalnız oyunda bas sesleri abartmışlar. Kafa patlatabiliyo Slayer falan yani, aman diyim sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 arkadas yanlislikla new game dedi, butun eski oyun gitti continue dedigimde araba kiralama ekranindan basliyo geri alma yolu yokmu ya? %50 tamamlanmisti oyun champ seviyesine ulasmistim, 2 milyon dolar, 10 tane araba... allahim bi yolu olsun yoksa 3. kere bastan baslamak zorunda kalacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Dis sen gosusu olmuşsun koymaz sana :P Anca indirdim bugün el atacağım umarım çok kasış değildir de oynamayı beceririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 kasış değil yahu. ben şu direksiyonu bi alabilsem deli gibi oynıcam ama böyle parmaklarım ağrıyor makasa gircem diye :D. tüm araba kullananlar oynamalı.trafikte basıcağıma burda basıyorum fln.trafiktede yavaş gitmeye başladım son zamanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 salı indirip direksiyonumla oynayam bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Oyunu yüklerken çalan şarkı şimdiye kadar duyduğum en saçma sapan oyun müzikleri arasında ilk 3 e girer hatta zirveye oynar. Bu ne be loool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Aynen ya, çok saçmaydı. Gereksiz olmuş, ve komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Sesini kısabilmeyi isterdim ama ı ıh :P Bu oyun bana da direksiyon aldırtcak yakında. Resmen parmak ağrısı yapıyo. İşaret ve yüzük parmaklarımda bitmek bilmez bi ağrı var fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bu model kızlar kafayı yedirtiyor. "naaaptın ordan girme yavaş git" ya bir sus 150 mille gidiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ya saçma sapan buglar var onlarda. Kafa kafaa çarpışıyorum bişi olmuyo, yandan "çıt" sesiyle değiyorum geçerken, aynalar çarpıyo hemen -20 oluyo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Modifiye Enzo nedir yaf, nasıl birşey kine o öyle? Hyperdrive falan mı ekliyorlar arabaya. Enzo Spaceballs'daki gibi ludicrous speed'e mi çıkıyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 her arabaya modifiye uygulanmıyor.mesela ferrari saleen mclaren maserati gibi arabalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yoo gayet guzel uygulaniyo modifiye ferrari enzo, f430, maranello, maserati spyder gibi arabalarin hepsine modifiye yaptirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Her modifiye dükkanı farklı tür, marka ve model arabalara modifiye yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar