nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 apache referans numaran üzerinden kayt yaptım, bak bakalım üye sayın artmış mı :) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:23 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tenks gıttıkce cogalıyoruz arkadaslar.digerleri gibi fason degil bu.nette takılıyorsanız ve azıcıkta para gelsin diyorsanız cok güvenilir.baslayalı yaklasık iki ay oldu ve ben cok oncesınden berı takıp edıyordum. dedigim gibi alladvance ın cok daha planlı,programlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 parayı yolladılar mı hiç birinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Azıcık derken ne kadar azıcık? Hiç viewbar ı kullanmasan dahi para kazananbiliyor musun? Saadet zinciri gibi değil grup kazanıyor demişsin ama üye yapanlar daha çok kazanmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 agloco daha yeni kurulan bir sistem yaklasık bir bucuk,iki ay kadar oldu.sirketin daha herhangi bir geliri yok ancak sadece viewbar acık durur ve hic arkadasın olmasa bile aylık 10$ kazanabilecegin gibi bir sey okudum diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 canlı var mı canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Uzun zaman oldu hiç ses seda yok.Ne kadar kazandığımız ve ne zaman ödeme alacağımız konusunda bir bilgi bulamadım.Zaten zar zor birkaç kişiyi döverek alt üyem yapabildim. Birde Pluton'un Adbuxa üye olmuştum ondada artık hiç kazanılmıyor.Neredeyse hiç reklam linki koymayacaklar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İnternetten bu tarz birşeyden para kazananı gördüm birkaç tane,ancak istikrarlı şekilde kazanamadı 1 kere aldı 2 kere aldı.. Ztn bu sitelerin,yöntemlerinde sayısı 3ü 5i geçmiyordu.Ancak tbi bu veya buna benzer birşeyler olsada hni kazananda olsa aha bununla kazanıyorum dese canlı canlı bizde yapsak orası ayrı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 uzun süredir kimse bişey yazmamış konuya. hiç para kazanan oldumu? bi ses verin iyimi kötümü bişiler söyleyin. güzelse bizde üye olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar